חיטוב מתכון לבשר טחון שהכי קרוב ל0 פחמימה?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
שלום, מישו מכיר מתכון לבשר טחון שכל המסביב של הבשר (תבלינים וכו') הם אפס או קרוב לאפס?
תודה.

אתה שואל ברצינות?
כי אם לא תכניס למתכון פחמימות אז פשוט לא יהיו בו...

תכלס, בשר טחון אני הכי אוהב רק עם בצל מטוגן (אולי גם טיפה שום למי שבא לו), מלח פלפל ואולי כמון.

• פותח/ת השרשור
אתה שואל ברצינות?
כי אם לא תכניס למתכון פחמימות אז פשוט לא יהיו בו...

תכלס, בשר טחון אני הכי אוהב רק עם בצל מטוגן (אולי גם טיפה שום למי שבא לו), מלח פלפל ואולי כמון.
חיפשתי מתכון בלי דברים מסביב שמוסיפים פחמימה, אני אישית לא מכיר אחד כזה.
אני אנסה את מה שאמרת.

לא יודע עד כמה פחמימה בדיוק מותר לך.. אבל אתה יכול להכין בולונז ולאכול על חסה/סתם על צלחת.
ואם בכלל לא,פשוט תטגן עם בצל..

חיפשתי מתכון בלי דברים מסביב שמוסיפים פחמימה, אני אישית לא מכיר אחד כזה.
אני אנסה את מה שאמרת.

הבנתי.
ברוב המקרים בשר טחון הופך לחלק מרוטב (בולונז למשל) שאותו שמים על פסטה או אורז...

הדרך היחידה מעבר לסתם "לאכול בשר טחון" היא כאשר הופכים את הבשר הטחון לקציצה ואז מטגנים במחבת או אופים בתנור.
אם אין לך בעיה עם שמן הכי סבבה זה פשוט לתבלן את הבשר הטחון ולהוסיף קצת פירורי לחם - ליצור קציצות - לטגן בחצי ס"מ שמן במחבת.
לטחון את זה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה קארב נייט וההגבלה שלי לפחמימה היא 30 גרם אז פירורי לחם לא הולך...

שלום, מישו מכיר מתכון לבשר טחון שכל המסביב של הבשר (תבלינים וכו') הם אפס או קרוב לאפס?
תודה.
תטגן את זה בחמאה ושים את הכל במחבת נפרד ששמת בו כמה ביצים טרופות ואז סגור את זה על הבשר כמו אומלט.
אחד הדברים הטעימים, והפחמימה שיש בחלמון היא קטנה עד אפסית

תטגן את זה בחמאה ושים את הכל במחבת נפרד ששמת בו כמה ביצים טרופות ואז סגור את זה על הבשר כמו אומלט.
חוץ מהחמאה מצטרף להצעה.. סוג של חביתה עם ביצים וזהו

אני גם אוכל בשר טחון בדל פחמימה.
שמע, קח סיר זרוק פנימה את הבשר טחון (מופשר) שים קצת שמן זית/חמאה (כמה שנכנס לך בתפריט.) תערבב ותוסיף איזה תבלינים שבא לך.
פשוט ככה תכין את זה זה יוצא פשוט בשר טחון. תערבב הרבה ותן לזה הרבה זמן עד שזה מספיק רך אל תאכל את זה כשזה גומי כזה.
לי זה ממש טעים אני דוחף לשם איזה תבלינים שנראה לי באותו רגע ויוצא מעולה!
עוד אופציה שאני עושה זה מכין קציצות - קערה בתוכה בשר טחון תבלינים קצת בצל שום כוסברה ומה שבא לך.
מחמם כפית חמאה על המחבת מכין 2-3 קציצות (לא עבות מידי!) ויוצא גם ממש טעים.
אצלי אני מכניס את הכפית חמאה לתפריט אם גם על זה כואב לך אפשר גם בתנור פשוט יוצא יותר יבש כזה.
תבלינים שים כמון כורכום מלח פלפל ואם יש איזה תבלין לסטייק/גריל/שווארמה זה בא מעולה.
בתיאבון! 😋🍴

ממתי יש בבשר טחון פחמימה?שומן וחלבון נטו אם לא תוסיף פירורי לחם ותאכל רגיל לא יהיה לך פחמימה

מעניין איפה שמעת על המתכון הזה... 🤣🤣🤣

ירקות (אם אדומים אז לא יותר מ1, אם ירוקים אז כמה שבא לך) אם אתה אוהב.

בייקון תמיד מוסיף טעם, בצל שום וכו'..

קציצות ברוטב עגבניות:
תבלינים לבשר ולרוטב כמו שאתה אוהב, אני אישית שם מלח פלפל ואבקת שום
קופסת עגבניות מרוסקות + מוסיף מים לסיר אחרי שרוקנת את הקופסה.
בזמן שהרוטב מתחמם אתה מערבב
500 גר' בשר טחון,2 ביצים ובידיים רטובות יוצר קציצות בצורה שאתה רוצה.
אחרי שהרוטב רתח, מוסיפים את הקציצות (הכי טוב לתת להם לשבת קצת במקרר שיתגבשו)
מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה ארבעים דקות.

אם אתה בדל פחמימה אז אתה פשוט לא מוסיף את הקציצות והרוטב לאורז כמו שאני עושה..

בתיאבון

מחממם שמן זית על אש גבוהה, זורק 2 בצלים קצוצים, אחרי שמשחים אתה שם 6 שיני שם לכל קילו, מערבב דקה, זורק את הבשר, מוסיף שמיר, מלח, פלפל אבקת צ'ילי וקצת אבקת קארי... משחים את הבשר קצת ומנמיך את האש. תן לזה איזה חצי שעה- 40 דקות על אש נמוכה ואם זה מתייבש מדי ומתחיל להשרף תוסיף טיפה מים.

Back
למעלה תחתית