סרטון צריך ביקורת על סקוואט ודדליפט בבקשה.

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
ברך ימין התחילה לכאוב אחרי הסקוואט ואני חושב שזה משהו בטכניקה. את הדדליפט ניסיתי לעשות כמו שריפטו מסביר, בחזרה הרביעית ברך שמאל ברחה לי פנימה (עשיתי קפיצה של 10 קילו מהאימון הקודם). אני מאוד אודה לכם אם תעירו לי על הטכניקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הנה סרטונים של הסקוואט והפרס מהיום, ניסיתי ליישם את הדברים שנאמרו פה, מקווה שהצלחתי.
הסט השלישי בסקוואט היה הכי טוב לדעתי, שם למדתי להרגיש את התנועה יותר טוב.

פרס:

אני מאוד אודה לכם אם תגיבו על הטכניקה בשני התרגילים, תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פרס: קח את המרפקים יותר קדימה. תנשוף אוויר כשאתה עם המוט נעול מעל הראש, בדיוק כמו שעושים בבנץ' כשהידיים נעולות, ותשתמש בבאונס שיש לך כשאתה מוריד את המוט ותלחץ אותו בחזרה למעלה. בחייאת, תקראו כבר את הספר.

סקוואט: נראה טוב יותר, לא נראה שאתה דוחף מספיק את הברכיים החוצה. עדיין לפעמים משחרר את הלחץ בתחתית, אבל משתפר.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, בדיוק חשבתי על אותו דבר עם הברכיים החוצה בסוף האימון, אני מקווה שבפעם הבאה יהיה סקוואט לעניין. ראיתי את הדיוידי וכל הסרטוני הדרכה שיש בויקי על הפרס, אני מתקשה להעביר את המרפקים קדימה, אולי עניין של גמישות, אני אקרא את הספר בפרטי פרטים סופ"ש הבא. תודה על התגובה 🙌

תודה אחי, בדיוק חשבתי על אותו דבר עם הברכיים החוצה בסוף האימון, אני מקווה שבפעם הבאה יהיה סקוואט לעניין. ראיתי את הדיוידי וכל הסרטוני הדרכה שיש בויקי על הפרס, אני מתקשה להעביר את המרפקים קדימה, אולי עניין של גמישות, אני אקרא את הספר בפרטי פרטים סופ"ש הבא. תודה על התגובה 🙌

כבר מהחימום תראה שאתה עובד טוב
כי במשקלי עבודה להתחיל לתקן זה בעיה

הסקוואט נראה טוב. התנועה נכונה, עכשיו רק חסר לך התפוצצות בעליה. מרגע שאתה משנה כיוון אתה צריך להעיף את התחת למעלה. זה יעבוד יותר טוב אם תדחוף את הברכיים החוצה כמו שקורן העיר.
יכול להיות שזה רק בגלל שאתה כרגע חושב הרבה על הטכניקה וזה עדיין לא "טבעי". תמשיך ככה ותקפיד על הטכניקה גם בסטים של החימום, זה יהפוך ליותר טבעי ותפנה מקום לחשוב על דגשים חדשים כמו ההתפוצצות והיפ דרייב. תמיד יש מה לשפר בטכניקה אבל העבודה הקשה מאחוריך.

לגבי הפרס, מה שקורן אמר. תראה איפה המרפקים שלך לפני החזרה הראשונה בוידאיו האחרון. לשם הם צריכים לחזור בין כל חזרה. מה שקורה אצלך כרגע שהם מתחילים במקום הנכון, ואחרי כל חזרה הם הולכים עוד קצת אחורה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה טוב. התנועה נכונה, עכשיו רק חסר לך התפוצצות בעליה. מרגע שאתה משנה כיוון אתה צריך להעיף את התחת למעלה. זה יעבוד יותר טוב אם תדחוף את הברכיים החוצה כמו שקורן העיר.
יכול להיות שזה רק בגלל שאתה כרגע חושב הרבה על הטכניקה וזה עדיין לא "טבעי". תמשיך ככה ותקפיד על הטכניקה גם בסטים של החימום, זה יהפוך ליותר טבעי ותפנה מקום לחשוב על דגשים חדשים כמו ההתפוצצות והיפ דרייב. תמיד יש מה לשפר בטכניקה אבל העבודה הקשה מאחוריך.

לגבי הפרס, מה שקורן אמר. תראה איפה המרפקים שלך לפני החזרה הראשונה בוידאיו האחרון. לשם הם צריכים לחזור בין כל חזרה. מה שקורה אצלך כרגע שהם מתחילים במקום הנכון, ואחרי כל חזרה הם הולכים עוד קצת אחורה.
תודה אחי, נתת לי תמונה טובה לגבי איפה שאני עומד עם הסקוואט ✌️ אני אעבוד על הכול ואני מתחייב לסקוואט נקי עם 80 קילו לפחות, עד סוף החודש 😃 אני מתכוון לקרוא ולראות הכול על הפרס
כדי להבין איך לתקן את זה, זה לא אמור להיות יותר קשה מהסקוואט לא?

לגבי הפרס- תקרא את הפרק בספר ואני מניח שתשתפר בהרבה כבר באימון הקרוב.
לגבי הסקוואט- כמו שאמרתי לך בעבר, וכמו שאמרו פה: תתפוצץ בעלייה!!

• פותח/ת השרשור
הנה הסקוואט מהאימון האחרון, הסט הראשון שלא העליתי עדיין היה הכי טוב, אבל הצילום היה הפוך, אני אסדר את זה ואעלה.

הברכיים גלשו בחלק מהחזרות אבל לא נורא, אתם חושבים שכדאי כבר להתקדם במשקל?

דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סה"כ באמת נראה בסדר. תדחוף את הברכיים קצת יותר החוצה ואל תשחרר בתחתית (בחלק מהחזרות ממש רואים שאתה משוחרר). אתה יכול גם יותר "להתפוצץ" בעלייה.
איך העמידה שלך? מהזווית של הסרטון נראה כאילו זה קצת פחות מרוחב כתפיים. יכול להיות שאני טועה, כי מהזווית הזאת לא ממש רואים טוב...

לגבי הדדליפט, גם נראה בסדר בסה"כ. אתה יכול להוריד טיפה את הראש כדי שלא תיווצר זווית מוזרה בין הצוואר והגב. אגב, מה המדריך הקשקשן רצה ממך בסוף הסרטון?

אתה עובד טוב, לדעתי אם תעמוד קצת יותר רחב בסקווט יהיה לך יותר קל, וגם תשלח ברכיים לצדדים

הדדליפט טוב מאוד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים, אני חושב שאני אעלה ל75 בסקוואט מחר ואני אנסה להקפיד על הטכניקה כמה שיותר, אני גם אחשוב על להוציא ברכיים ולא להרפות את השרירים. אני מניח שזה נראה שהעמידה שלי צרה בגלל שאני גבוה, היא בעצם משהו כמו 5 ס"מ יותר מרוחב הכתפיים שלי ואולי יותר, אני מרשה לעצמי לעמוד בפיסוק מעבר לרוחב הכתפיים כי גם ריפ רשם שאנשים גבוהים יצטרכו לקחת פיסוק יותר רחב. בסוף הסרט המדריך שאל אותי אם אני צריך את הפלטות הקטנות שהיו על הרצפה, שמתי אותן כדי שהפלטות לא יתגלגלו ליץ

• פותח/ת השרשור
סרטונים מהיום, אני לא בטוח ששברתי מקביל בכל החזרות בסקוואט, אבל הרגשתי את העכוז עובד.

פרס:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט טוב מאוד. יש לך אפס butwink - כולי קנאה. שמונים בפעם הבאה.
הפרס השתפר. המרפקים במקום הנכון. תחכה פחות עם הכניסה. ברגע שזה מעל המצח אתה נכנס מתחת למוט. רואים את זה יותר בסט השני. יהיה לך יותר קל.

אתה מתקדם במשקל גוף? אוכל כמו נבלה? יש לך מספיק טכניקה בשביל לרוץ למשקלים מאוד טובים. אל תעצור את עצמך בגלל אוכל.

הסקוואט ממש סבבה.
בפרס תנסה להוציא עוד קצת את המרפקים ותשתמש יותר בבאונס מלמטה. אם אתה עוצר למטה אתה מאבד את כל המומנטום...
מעבר לזה, אל תתחיל ללכת ממקום למקום בין החזרות (בסרט השני רואים שהלכת כמה צעדים קטנים). תעמוד במקום אחד בצורה יציבה ותעיף למעלה. אתה מתקדם טוב, לא נראה שתיתקע גם עם עוד הרבה משקל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה :D כרגע אני אוכל כמו בהמה, אבל אני מתכנן להתחיל חיטוב עוד שבועיים ככה בגלל שאני פחות או יותר על 20% שומן. חחח אגב הרגע נשקלתי עליתי 3 קילו ב4 ימים, כרגע עומד על 93, בטח 90% נוזלים. שוב פעם תודה רבה על התגובות, הסקוואט השתפר רק בזכותכם 😃

הסקוואט ממש סבבה.
בפרס תנסה להוציא עוד קצת את המרפקים ותשתמש יותר בבאונס מלמטה. אם אתה עוצר למטה אתה מאבד את כל המומנטום...
מעבר לזה, אל תתחיל ללכת ממקום למקום בין החזרות (בסרט השני רואים שהלכת כמה צעדים קטנים). תעמוד במקום אחד בצורה יציבה ותעיף למעלה. אתה מתקדם טוב, לא נראה שתיתקע גם עם עוד הרבה משקל.
תודה אחי, אני אשתדל לסדר הכול, בסט השני באחת החזרות המשקל סחב אותי אחורה בגלל זה זזתי, לא יודע בדיוק למה זה קרה אבל אני לא אתן לזה לקרות שוב 😃

לא חיטוב!!!! אתה נראה בסדר גמור...חבל לעצור את ההתקדמות שלך עכשיו. יש לך עוד המון לתת בתוכנית הזאת!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית