הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שבוע רביעי סייקל הפתעות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוינסטרול שובר אותי תקשיבו אני לא יכול לזוז. זה חרא הדבר הזה.. חוץ מחיטוב הוא כואב רצח ממש

הוינסטרול שובר אותי תקשיבו אני לא יכול לזוז. זה חרא הדבר הזה.. חוץ מחיטוב הוא כואב רצח ממש
וואלה אני משתמש גם בווינסטרול וסוספיישן של בלו דראגון אחי אני לא מרגיש כאבים בכלל !!! לא יודע איך הם מכינים אותם אבל זה ממש לא כואב

vu
מהבחינה שאני הייתי רוצה לשמוע שהטסט שהוא ערבב עם הוויני היה suspension.
ערבב אננטט עם הוויני. אבל זה לא משנה בעצמי עשיתי 40 יום של וויני בזריקות ביחד עם פרופ הייתי משלב ולא קרה כלום.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה עשיתם. הויני הזה עובד טיל. אבל כואב רצחחחחחחחחחחחחחח כולי נפיחות בתחת וירתי על זריקה של טסט ופרימו אני לא יכול חחחחחח

לא יודע מה עשיתם. הויני הזה עובד טיל. אבל כואב *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* כולי נפיחות בתחת וירתי על זריקה של טסט ופרימו אני לא יכול חחחחחח
תן ברגל אחינו . חחח

• פותח/ת השרשור
אז ככה ויתרתי על זריקה של פרימו וטסט כי פשוט לא יכלתי.. וירדו לי קצת מים מהבטן מרגיש די חטוב.. מחר חוזר לתלם הרגיל. שתיתי יום שישי את הויני.. טעם מגעיל עשה לי צמרמורת אחרי זה שתיתי מיץ תפוזים קצת איזן את זה.. בהצלחה שבוע טוב

אז ככה ויתרתי על זריקה של פרימו וטסט כי פשוט לא יכלתי.. וירדו לי קצת מים מהבטן מרגיש די חטוב.. מחר חוזר לתלם הרגיל. שתיתי יום שישי את הויני.. טעם מגעיל עשה לי צמרמורת אחרי זה שתיתי מיץ תפוזים קצת איזן את זה.. בהצלחה שבוע טוב

מה ההגיון לשתות את זה. אם לקחת זריקות זה בכוונה כדי להמנע מהרעילות לכבד. אם אתה כבר שותה תיקח אוראלי. גם אני סובל מהוינסטרול הזה לא יכול לשבת על התחת אבל מה לעשות. אנחנו לא ילדים בני 12

• פותח/ת השרשור
אני מנסה כמה שיותר להמנע מהריעלות לכבד. אבל מצד שני נשאר לי עוד שבועיים לסייקל... בכל אופן אני אנסה שוב לתת זריקה. זה ממש כואב עכשין אין עניין של ילדים בני 17...

אני מנסה כמה שיותר להמנע מהריעלות לכבד. אבל מצד שני נשאר לי עוד שבועיים לסייקל... בכל אופן אני אנסה שוב לתת זריקה. זה ממש כואב עכשין אין עניין של ילדים בני 17...
לא רוצה לקלקל לך את השימחה אבל ווינסטרול בזריקות לא רעיל פחות לכבד... הוא רעיל משום שהוא 17aa, כלומר מוצמד קבוצת מתיל ב-C17. בהזרקה הוא עובר את הכבד במעבר שני (דרך מחזור הדם). לכבד לוקח דקות ספורות לפלטר את כל מחזור הדם.

• פותח/ת השרשור
הבנתי טוב. נחמד לדעת. אז חבר על הדקירה. בכל אופן. נשאר לי עוד שבועיים לסייקל. נותן עוד שתי זריקות של טסט במהלך השבוע וכומובן פרימו ווינסטרול. במהלך השבוע הבא רק על פרימו ווינסטרול לתת למים לרדת. ומתחיל הכנה ל pct של העמסת פרגניל

הבנתי טוב. נחמד לדעת. אז חבר על הדקירה. בכל אופן. נשאר לי עוד שבועיים לסייקל. נותן עוד שתי זריקות של טסט במהלך השבוע וכומובן פרימו ווינסטרול. במהלך השבוע הבא רק על פרימו ווינסטרול לתת למים לרדת. ומתחיל הכנה ל pct של העמסת פרגניל
אין אפדרות שמשתמש היה מתייעץ איתי טרם סייקל ויוצא בהרגשה שדקירה חוסכת רעילות לכבד. בכל זאת, אתה משתמש חדש, לא התייעצת בנושא עם מי שהעביר לך את החומרים? אתה לא מסתייע באף אחד?

• פותח/ת השרשור
אז ככה.. אני מתייעץ בעיקר עם חבר מהפורום וכו בן המון קריאה שלי והרבה חפירות שלי בעיקר בפורום ובאתרים מחו"ל... זה סייקל שני שלי. אני צריך לברר שוב את הקטע עם הכבד. בכל אופן, אין כאן טעות קריטית מכיוו ןשהוינסטרול הוא ל3 4 שבועות ולא מתמשך. בכל אופן זה השימוש האחרון שלי בחומרים למען האירוניה אני מתחיל ללמוד רפואה.. תודה רבה.😄

אגב.. התחלתי את תהסייקל לפני שהתקבלתי ככה שלא יכלתי להפסיק כבר הייתי די באמצע.

אז ככה.. אני מתייעץ בעיקר עם חבר מהפורום וכו בן המון קריאה שלי והרבה חפירות שלי בעיקר בפורום ובאתרים מחו"ל... זה סייקל שני שלי. אני צריך לברר שוב את הקטע עם הכבד. בכל אופן, אין כאן טעות קריטית מכיוו ןשהוינסטרול הוא ל3 4 שבועות ולא מתמשך. בכל אופן זה השימוש האחרון שלי בחומרים למען האירוניה אני מתחיל ללמוד רפואה.. תודה רבה.😄

אגב.. התחלתי את תהסייקל לפני שהתקבלתי ככה שלא יכלתי להפסיק כבר הייתי די באמצע.
התייעצות כזאת עדיפה ברוב המקרים כל עוד יש לך כלים מספקים עבורה (גוגל, חברות/חבר במוסד אקדמי שיאפשר לך לקרא מאמרים מלאים ויכולת להבין את מה שאתה קורא).
הצלחה בלימודים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית