הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שבוע רביעי סייקל הפתעות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.

נערך לאחרונה:
מה קורה חברה?
אז ככה אני שבוע רביעי על סייקל של 600 אנטט. לפני כשבועייים הכנסתי וינסטרול. אבל לצערי אני מפסיק איתו הוא לא עושה לי טוב, מרגיש תחושות מוזרות באזור הכבד, אי נוחות.

התחלתי להכניס מסטרון רציתי להגיד באמת אחלה חומר. האידאל הוא להכניס אותו ב 10 אחוז שומן אבל לא התאפקתי ובאמת אחד הדברים.
עוד מעט מתחיל להכניס פרימובולן והכל יתחיל עוד יותר לפרוח.

לא יודע מה שמעתם על SQS. אני כרגע משתמש בהם ומרוצה. ואין לי שום אינטרס אני לא דילר ולא מוכר ולא כלום. באמת אחלה חברה, משהו שהוא זול ושבאמת אפשר לסמוך עליו.

556b6d2678599.jpg

עכשיו החיטוב מתחיל לעלות עוד רמה, אירובי בוקר הליכה, אירובי לילה אופניים. צפו להפתעות.
איזה סייקל זה שלך?...
מה אתה חושב שאפשר כבר להבין על חומרים אחרי 4 שבועות?

• פותח/ת השרשור
סייקל שני. הראשון היה חומרים מדוללים בהחלט. אז לא החשבתי אותו כסייקלץ אלא כעלייה במשקל של שומן ונוזלים טהורה.

סייקל שני. הראשון היה חומרים מדוללים בהחלט. אז לא החשבתי אותו כסייקלץ אלא כעלייה במשקל של שומן ונוזלים טהורה.
לא חושב שאתה בפוזיציה לקבוע דבר כזה ובטח לא להגיד איזה חברה אתה חושב שהיא אחלה.

• פותח/ת השרשור
אסביר לך,
השמשתי בפעם הראשונה בחומר אנדרגאונד שהתייצתי כאן בפורום. לא הרגשתי שום עלייה בכוח ותו לא.
לקראת סוף הסייקל הראשון השתמשתי בבאייר על מנת לנסות להשיג משהו. ואז הבנתי שנפלתי בפח.
עכשיו התחלתי עם SQS וההרגשה לא שונה מהזאת של הבאייר. אני חושב שזה מספיק אבל בכל אופן זה לא העניין אין לי כאן עניין לשווק את SQS, רק לוג התקדמות.

אסביר לך,
השמשתי בפעם הראשונה בחומר אנדרגאונד שהתייצתי כאן בפורום. לא הרגשתי שום עלייה בכוח ותו לא.
לקראת סוף הסייקל הראשון השתמשתי בבאייר על מנת לנסות להשיג משהו. ואז הבנתי שנפלתי בפח.
עכשיו התחלתי עם SQS וההרגשה לא שונה מהזאת של הבאייר. אני חושב שזה מספיק אבל בכל אופן זה לא העניין אין לי כאן עניין לשווק את SQS, רק לוג התקדמות.
אתה סתם מדבר שטויות. זה סייקל שני שלך, מה אתה יודע על באייר?...
יכול להיות שנוצר כאן מן רושם מוטעה שתת-פורום סטרואידים ותרופות הוא מקום לתת המלצות על חברות... פתחתי פוסט ייעודי ויחיד למטרה הזאת שם אני מחליט אם ההמלצה שווה משהו או שהיא לא.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך הגעת לזה שאני ממליץ על חברה אין לי שום אינטרנס להמליץ עליה. רציתי רק לרשום את החברה והימנונים כדרוש.

לא יודע מה שמעתם על SQS. אני כרגע משתמש בהם ומרוצה. ואין לי שום אינטרס אני לא דילר ולא מוכר ולא כלום. באמת אחלה חברה, משהו שהוא זול ושבאמת אפשר לסמוך עליו.
אז למה התכוונת כאן?...

• פותח/ת השרשור
אז ככה אני עוקב קצת בפורום וראיתי שיש באזז בעד או נגד. רשמתי את דעתי האישית. ללא שום כוונות כלכליות או משהו תאמין לי שאני לא בכלל בתחום הזה. סוף סיפור אלה עושה עניין מכלום חבל שרשמתי את זה

אתה בהחלט מראה התקדמות ושיפור . כל הכבוד אחי .... סהכ דרך ארוכה מסייקל מסה לניקוי וחיטוב.... ולאן שהגעת היום.
תמשיך לעדכן אותנו....

לפי דעתי , אתה מבזבז זמן יקר כשאתה לוקח מסטרון , אתה לא תראה תוצאות ממסטרון אתה כאילו זורק את הכסף שלך לפח , אני במקומך לוקח ווינסטרול טסט פרופ וטרן , דבר שני פרימובולן יקר מאוד ולא שווה להוציא את הסכום עבורו כי יש חומרים אחרים שעושים עבודה יותר טובה , חוץ מיזה שפרימו אם זה לא רפואי אל תתקרב בכלל !!!

לפי דעתי , אתה מבזבז זמן יקר כשאתה לוקח מסטרון , אתה לא תראה תוצאות ממסטרון אתה כאילו זורק את הכסף שלך לפח , אני במקומך לוקח ווינסטרול טסט פרופ וטרן , דבר שני פרימובולן יקר מאוד ולא שווה להוציא את הסכום עבורו כי יש חומרים אחרים שעושים עבודה יותר טובה , חוץ מיזה שפרימו אם זה לא רפואי אל תתקרב בכלל !!!
איזה חומרים עושים את אותה העבודה כמו פרימו עם מעט תופעות לוואי יחסיות ? האר את עיני בבקשה.

• פותח/ת השרשור
גוקה, תקשיב אני עם מאסטרון ולא רק שאני רואה שינויים זה אחד הדברים ואני על אחזו שומן כמו שאתם רואים 14 15. אולי פחות לא יודע. תקשיב לי טוב זה אחד הדברים.
דבר שני התחלתי עם וינסטרול ויש לי וינסטרול שעובד אש, פשוט אחרי שבועיים הרגשתי את הכבד שלי חזק, הפסקתי לעת עתה לא רוצה להעתסק בזה בידיוק כשאני לומד על האנטומיה של הכבד. חח
אני מתכוון לעלות ל 600 את המאסטרון, לא יודע מה רשום באינטרנט שלוקחים את זה מאחוז שומן נמוך אני ממש רואה שינוי יוםיומי איתו.
אני מתכוון להוסיף 600 פרימו ונתחיל את היבזנס
טוב אז ככה חברה אני כרגע עוזב את ה פעמיים אירובי ביום אני רואה שאני לא מצליח להתמיד ואני עובר לאירובי של שעה וחצי. באמת התזונה אצלי מאוד מוקפדת לפי תפריט. בזמן האימון BCAA. אחרי האימון שייק, ואחרי שעה וחצי אירובי עוד שייק.
מתסף באומגה 3 ומגנזיום לפני השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית