הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עלייה טובה ?

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
סייקל 2 טסט 750 בולד 600 . כרגע שבוע 5 או 6 מתוך 12 .

משקל התחלתי סייקל היה 76-77 .

עכשיו 84-85 .

יש גדילה בגודל שנראת לעין בעיקר אחרי האימון היום שאני קולט מבטים של אנשים אחרים מהצד .
בכל מקרה אני אוכל באזור ה4000 קלוריות ואפילו עובר לפעמים ... הרבה מאוד פחמימה לא פחות מי 400 ולפעמים טיפה יותר . רובה באה מפחמימה מורכבת אבל יש גם טוסט פה ושם .
ברור לי שיש כאן נוזלים אבל מתחיל לבצבץ הסנטר השני והשאלה היא האם לעצור טיפה את הפחמימה או שזה בסדר .

כמה תמונות באותם פוזות להשוואה .

@Alex0001
@Tom
@Simon357

וכל שאר חברי הפורום מוזמנים להגיב כמובן .

אם עלית 7 קילו עד עכשיו זה מעולה תמשיך כך. לדעתי על תוריד פחמימה תמשיך לאכול כמו שאתה אוכל כי אתה נראה טוב ולא נראה שאתה צובר שומן מיותר למרות שלא ראיתי תמונות לפני. כרגע אתה נראה טוב לתקופת מאסה. אם תרוצה תיכול לשלב אירובי.כך תצבור פחות מיים.
*פעם הבאה תעלה תמונות בכל פוזות חובה ותדאג שמישהו יצלם אותך אולי בסוף סייקל כך אפשר לתת ביקורת בונה יותר. על פרופורציות / רגליים ושאר שרירים.

נערך לאחרונה:
נראה דווקא טוב לא רואה יותר מידי שומן עודף מסכים עם אלכס אתה יכול להכניס אירובי כדי לקבל קצת הוצאה של מים.
מה שמענייו אותי איך אתה מכניס 4000 קלוריות.? אני צריך להכניס 3300 ונורא קשנ לי אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
נראה דווקא טוב לא רואה יותר מידי שומן עודף מסכים עם אלכס אתה יכול להכניס אירובי כדי לקבל קצת הוצאה של מים.
מה שמענייו אותי איך אתה מכניס 4000 קלוריות.? אני צריך להכניס 3300 ונורא קשנ לי אשמח לשמוע
קם בבוקר שותה סקופ חלבון
מתארגן לעבודה שותה 70-80 גרם שיבולת אם סקופ חלבון .
בעבודה דופק עוד 150-170 גרם שיבולת אם 2 סקופים של חלבון .
לפעמים אוכל איזה טוסט אם צהובה וטונה בפנים .
אחרכך בבית מבשל כל יום 200 גרם אורז לפני בישול שזה יוצא בערך 700 גרם אחרי בישול - וזה שתי ארוחות אם 300 גרם חזה עוף .
חביתה 4 ביצים אם כמה נקנקיות בפנים + אריזת פכריות
לפעמים עוד איזה סנדוויץ רק אם יש מאנץ בלילה [ בגלל הבולד קורא הרבה ]
וסקופ חלבון לפני שינה .
ואגוזים גם משהו כמו 80 גרם אכוזי מלך לרוב

קודם כל יפה מאוד נראה מעולה! דבר שני למה לעזאזל אתה דוחף 4000 קלוריות וכל כך הרבה פחמימות? אני שוקל כרגע 120 קילו על 1.96 ואוכל סביבות 3000 קלוריות ועדיין עולה גם במשקל וגם במשקלי עבודה אין לי מושג איך אבל זה קורה. תוריד קלוריות ופחמימות והסנתר השני הזה יעלם. חבל שסתם תתדחוף כמות כזאת. אם תתקע במשקל פשוט תוסיף 300-500 קלוריות.

קם בבוקר שותה סקופ חלבון
מתארגן לעבודה שותה 70-80 גרם שיבולת אם סקופ חלבון .
בעבודה דופק עוד 150-170 גרם שיבולת אם 2 סקופים של חלבון .
לפעמים אוכל איזה טוסט אם צהובה וטונה בפנים .
אחרכך בבית מבשל כל יום 200 גרם אורז לפני בישול שזה יוצא בערך 700 גרם אחרי בישול - וזה שתי ארוחות אם 300 גרם חזה עוף .
חביתה 4 ביצים אם כמה נקנקיות בפנים + אריזת פכריות
לפעמים עוד איזה סנדוויץ רק אם יש מאנץ בלילה [ בגלל הבולד קורא הרבה ]
וסקופ חלבון לפני שינה .
ואגוזים גם משהו כמו 80 גרם אכוזי מלך לרוב
איך אתה מצליח לדחוף 700 גרם אורז.?
אני אוכל בצהריים 250 חלבון 300 פחממה ואנימסובל חח
תאבון בריא יש לך

תאבון בריא יש לך

ממש לא בעיה, אני גם אוכל 750 גרם אורז ביום .
אבל זה 750 גרם לאחר בישול - ז״א שזה כבר ספג את המים וכו׳ .
בפועל ? זה סה״כ 200 גרם לפני בישול .
לא מודדים אורז בקלוריות, וכו אחרי הבישול, אלא לפני.

ניקח לדוגמא ערכים של אורז פרסי ל-100 גרם :
קלוריות: 123
פחמימה : 27

אז יוצא לך ב-200 גרם לפני בישול בסה״כ :
246 קלוריות
54 גרם פחמימה

לא הרבה בכלל , שלא תחשוב שזה 700 גרם לפני בישול.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יפה מאוד נראה מעולה! דבר שני למה לעזאזל אתה דוחף 4000 קלוריות וכל כך הרבה פחמימות? אני שוקל כרגע 120 קילו על 1.96 ואוכל סביבות 3000 קלוריות ועדיין עולה גם במשקל וגם במשקלי עבודה אין לי מושג איך אבל זה קורה. תוריד קלוריות ופחמימות והסנתר השני הזה יעלם. חבל שסתם תתדחוף כמות כזאת. אם תתקע במשקל פשוט תוסיף 300-500 קלוריות.
קודם כל אני בסייקל . דבר שני על 3K אני ירד במשקל ל80 משהו כזה .
תאבון בריא יש לך

לפעמים דוחף בכוח אין מה לעשות . צריך לנצל תסייקל ... אני לא אוכל את זה בסבבה כי אני רעב .

אני קורא את הפוסטים עם מספרי הקלוריות והדמעות זולגות .... אני על 2000 מינוס ולא מתקשה לשמר 80 קילו על 10 אחוז שומן , אם הייתי אוכל 3K או 4K ליום נראה לי הייתי מגיע ל 100 קילו בחודשיים.
קצת מקנא ...

ממש לא בעיה, אני גם אוכל 750 גרם אורז ביום .
אבל זה 750 גרם לאחר בישול - ז״א שזה כבר ספג את המים וכו׳ .
בפועל ? זה סה״כ 200 גרם לפני בישול .
לא מודדים אורז בקלוריות, וכו אחרי הבישול, אלא לפני.

ניקח לדוגמא ערכים של אורז פרסי ל-100 גרם :
קלוריות: 123
פחמימה : 27

אז יוצא לך ב-200 גרם לפני בישול בסה״כ :
246 קלוריות
54 גרם פחמימה

לא הרבה בכלל , שלא תחשוב שזה 700 גרם לפני בישול.

הבנתי אותך, אני אוכל 300 גרם אחרי בישול
השאלה היא לא איך אתה אוכל פיזית אלא מבחינת הכמות אני כבר שבע זה המון בשבילי חח
אולי סתם כי הגוף לא רגיל

נראה מצויין ושאתה מתקדם ממש יפה. בזמן מסה אין מקום להתקשקש עם מה שאתה מתעסק עכשיו. בטח שלא באחוזים שאתה נמצא בהם. לדעתי אל תאכל נקי מידי.... כשאתה על חומרים מלוכלכים תאכל מלוכלך... כלומר אנטט דקה .... וכשאתה על הנקיים באה הדיאטה והחיטוב קרי וויני פרופ ....

זה יתן לך צבירה של יותר קלוריות ויהיה לך גם קל בחיטוב. כשתגיע לחיטוב ותתחיל עם אורז ושאר הפחמימות הנקיות זה לא יראה לך שונה בהרבה.

* כמובן שיש לשמור על איזון מסויים ולא להפוך לחזיר שמן. אבל במקרה שלך... תלכלך. חלאס אורז ופסטה. תאכל טוב, דאג להכניס חלבון איכותי ותן בראש באימונים.

@Alex0001 מה דעתך על הגישה הזאת ?

לדעתי אל תאכל נקי מידי.... כשאתה על חומרים מלוכלכים תאכל מלוכלך... כלומר אנטט דקה .... וכשאתה על הנקיים באה הדיאטה והחיטוב קרי וויני פרופ ....
* כמובן שיש לשמור על איזון מסויים ולא להפוך לחזיר שמן. אבל במקרה שלך... תלכלך. חלאס אורז ופסטה. תאכל טוב, דאג להכניס חלבון איכותי ותן בראש באימונים.
@Alex0001 מה דעתך על הגישה הזאת ?
לא מסכים אם הגישה הזאת כלל. כי ככל שאתה עולה נקי יותר כך תצובר יותר שריר ופחות נוזלים ושומן. זאת הסיבה שצריך לשמור על תזונה איכותית ואירובי גם בעליה במאסה.
קשה להבין אותך תאמת מצד אחד תאומר ציטוט "לדעתי אל תאכל נקי מידי." ומצד שני תרושם ציטוט "לשמור על איזון מסויים ולא להפוך לחזיר שמן" זה הקטע שאם הוא לא יאכל נקי מידי הוא יהפוך לחזיר. אין פה משחקים. צריך לשמור על תזונה כל השנה בשביל להיות בשייפ הכי טוב שאפשר. לאכול הכל ולעלות 20 קילו ב-12 שבועות סייקל כל אחד יכול זה אפשרי. אבל בסיום סייקל 10 ליטר מיים ירד לך. השומן ישאר יחד אם לחץ דם שיקפוץ ואז לך תחפש תשריר שצברת ב-PCT 🥷

לא מסכים אם הגישה הזאת כלל. כי ככל שאתה עולה נקי יותר כך תצובר יותר שריר ופחות נוזלים ושומן. זאת הסיבה שצריך לשמור על תזונה איכותית ואירובי גם בעליה במאסה.
קשה להבין אותך תאמת מצד אחד תאומר ציטוט "לדעתי אל תאכל נקי מידי." ומצד שני תרושם ציטוט "לשמור על איזון מסויים ולא להפוך לחזיר שמן" זה הקטע שאם הוא לא יאכל נקי מידי הוא יהפוך לחזיר. אין פה משחקים. צריך לשמור על תזונה כל השנה בשביל להיות בשייפ הכי טוב שאפשר. לאכול הכל ולעלות 20 קילו ב-12 שבועות סייקל כל אחד יכול זה אפשרי. אבל בסיום סייקל 10 ליטר מיים ירד לך. השומן ישאר יחד אם לחץ דם שיקפוץ ואז לך תחפש תשריר שצברת ב-PCT 🥷

אני בגישה של לאכול נקי , להכניס את מה שצריך מאוכל נקי ולגדול. וואלה .... לא עבד עלי. עד שלא התחלתי להוסיף כל יום ציט.... לאכול יותר גאנק, להפסיק לספור כל קלוריה ופשוט לאכול - שם אז התחלתי לגדול. צריך למצוא את הנקודה שבא אתה גודל ולא ממש משמין.
בנוסף... עכשיו שאני בחיטוב.... מרגיש לי ממש מגעיל כמו במסה עם כל האורז והשיבולת שועל הזה 😃

אני בגישה של לאכול נקי , להכניס את מה שצריך מאוכל נקי ולגדול. וואלה .... לא עבד עלי. עד שלא התחלתי להוסיף כל יום ציט.... לאכול יותר גאנק,
זו הנקודה ! שבמקום להוסיף כל יום ציט ולאכול גאנק פשוט מאוד תוסיף עוד אוכל איכותי! ואם אתה לא רואה גדילה אז יש בעיה אחרת היא יכולה להיות באימונים/בחומרים/ במנוחה - בהכל ביחד... אני לא הבן אדם הראשון שאומר לך את זה עכשיו כך שתבין איפו הבעיה אצלך. אתה חייב לעשות חיטוב לאיזור ה-12% ומשם להתחיל לתת עליה במאסה נקייה יותר כך תראה גדילה ושיפור לטובה. כי מתי שאתה מתחיל מאסה מ-20% הרבה שריר לא תעלה מזה. נוזלים ושומן כן תעלה.

זו הנקודה ! שבמקום להוסיף כל יום ציט ולאכול גאנק פשוט מאוד תוסיף עוד אוכל איכותי! ואם אתה לא רואה גדילה אז יש בעיה אחרת היא יכולה להיות באימונים/בחומרים/ במנוחה - בהכל ביחד... אני לא הבן אדם הראשון שאומר לך את זה עכשיו כך שתבין איפו הבעיה אצלך. אתה חייב לעשות חיטוב לאיזור ה-12% ומשם להתחיל לתת עליה במאסה נקייה יותר כך תראה גדילה ושיפור לטובה. כי מתי שאתה מתחיל מאסה מ-20% הרבה שריר לא תעלה מזה. נוזלים ושומן כן תעלה.
וואלה אחי.... אני עדיין לומד .... נראה לי יקח כל החיים.
כרגע אני בחיטוב. אמנם מחוסר ברירה... אבל חיטוב. אז אנסה לרדת לאחוז ממש נמוך. ובעזרת השם נחזור למסה.
רק שנשאלת השאלה.... כמה אוכל נקי אפשר להכניס כשאתה שוקל 120 קילו... וצריך להכניס איזה 5000-6000 קלוריות ביום. זה המון אורז ופסטה. זה לא שלא הצלחתי לעשות את זה, הצלחתי. אבל זה היה מגעיל. מה שכן לאכול ממש מלוכלך אני לא יודע... כי אני רגיל לאורז והפסטה.

הבנתי אותך, אני אוכל 300 גרם אחרי בישול
השאלה היא לא איך אתה אוכל פיזית אלא מבחינת הכמות אני כבר שבע זה המון בשבילי חח
אולי סתם כי הגוף לא רגיל

האמת שמתרגלים , אני אישית :
בשעה 12:00 אוכל 350 גרם ( לאחר בישול ) עם 150 גר' חזה עוף
ובשעה 15:00 אותו הדבר .

ובין לבין לקראת השעה 14:00 כבר אני מתחיל להרגיש רעב , וכן זה הכל עניין של הרגל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית