הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בחיטוב

Fuking_Pro

משתמש מתחיל
46
6
נק' מוניטין:
-2
46
6
שלום, אני רוצה להתחיל חיטוב אבל אני פוחד בגלל שבעבר ניסיתי לחטב ולא הצלחתי כל המקרים שלי היו בכך שהייתי עולה הרבה מסה ובחיטוב יורד רק בשריר ואחוז השומן נשאר אותו הדבר למרות שקראתי הרבה בנוסה החיטוב על התפריט ובכל זאת לא מצליח להתחטב, אין לי הרבה שומן סביב 14% שומן ,
אשמח לעזרה בנושא כי כול פעם שאני מנסה להתחטב יוצא שאני יורד הרבה שריר ונשאר אותו הדבר שומן ואז זה מכניס אותי לדיכאון..
עם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות תפריט לחיטוב ואת הנושא של אירובי , אני חייב לציין שוב שקראתי הרבה מדריכים בנושא ובכל זאת לא הלך לי .
.תודה !

אתה יכול לפרט מה עשית?

מה אכלת בחיטוב? איך התאמנת בחיטוב? וכמה זמן היית בחיטוב?

כמו כן גם על המסה. מה אכלת, איך התאמנת וכמה זמן זה היה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לפרט מה עשית?

מה אכלת בחיטוב? איך התאמנת בחיטוב? וכמה זמן היית בחיטוב?

כמו כן גם על המסה. מה אכלת, איך התאמנת וכמה זמן זה היה
היי, בחיטוב אכלתי ממש קצת פחמימות סביב ה50 גרם פחמימה ,שומן 80 , חלבון 150, קלריות בזה ממש הסתבכתי איך אפשר לחשב כל קלוריות ?
נגיד אני עושה חביתה שתי ביצים שם קצת שמן איך אפשר לדעת כמה קלוריות יש שם ??
בחיטוב התאמנתי רגיל כמו במסה AB חמש פעמיים בשבוע פלוס אירובי 3 פעמיים שבוע של חצי שעה .
בחיטוב הייתי חודשיים עד שנמאס לי לאבד סתם שריר ואחוז השומן יורד בקטנה אבל לא כמו שהשריר .
במסה היה לי יותר קל 230-250 פחמימה חלבון 120-140 שומן היתי מנסה שממש לא סביב ה40 גרם בלי שטיות מהצד ובלי חישוב של קלוריות..
גם AB רק בלי אירובי , המסה הייתה הרבה זמן עד שצברתי מספיק מסה החיטוב הראשון היה אחררי מסה שנה .
לא קראתי זה נראה אחלה מדריך מפורט מאוד תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית