הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיקל ראשון

• פותח/ת השרשור Orel25
  • פורסם בתאריך

Orel25

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכלום אני בן 25 1.77 שוקל 75 % 15-20 מתאמן 3 שנים 3-5 פעמים בשבוע לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל סיקל בפעם הראשונה אשמח אם משהו פה יש תכונית לסיקל הראשון שאני יכול לתחיל איתה כולל סוגי חומרים מומלצים לקחת .תודה רבה לכולם

• פותח/ת השרשור
אז ככה ארוחת בוקר קטנה ב:00 10 ב4:00 ארוחה מלא כמובן שבין לבין אני מכניס עוד כמה ארוחת קטנה כמו פרות / יוגורט וכו.. ב5 וחצי ככה אני בג'ים עד עד 6 וחצי . ואז ארוחת ערב כולל ביצים טונה ירקות וכו .. כמעט כל יום אני עובד על שתי סוגי מסת שריר שונות

שלום לכלום אני בן 25 1.77 שוקל 75 % 15-20 מתאמן 3 שנים 3-5 פעמים בשבוע לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל סיקל בפעם הראשונה אשמח אם משהו פה יש תכונית לסיקל הראשון שאני יכול לתחיל איתה כולל סוגי חומרים מומלצים לקחת .תודה רבה לכולם

יש פה תשובות לכל השאלות שלך , הקשורות לסייקל מס'1 :
https://www.lbs.co.il/threads/61630/

בהצלחה .

אז ככה ארוחת בוקר קטנה ב:00 10 ב4:00 ארוחה מלא כמובן שבין לבין אני מכניס עוד כמה ארוחת קטנה כמו פרות / יוגורט וכו.. ב5 וחצי ככה אני בג'ים עד עד 6 וחצי . ואז ארוחת ערב כולל ביצים טונה ירקות וכו .. כמעט כל יום אני עובד על שתי סוגי מסת שריר שונות
לפי זה מקומך לא פה אלא בפורום תזונה ותוספים, ואולי גם בפורום אימונים.

• פותח/ת השרשור
חבל שאף אחד פה לא יכול לתת מענה חיובי לשאלתי ,חשבתי שאפשר למצא פה פיתרון אמיתי

• פותח/ת השרשור
קראתי את זה אבל חיפשתי קצת משהו יותר ספציפי בשבילי כמו מתי ומה לקחת ואיזה סוגי ם לשתשמש . יש פה מישהו שרק התחיל ויכול לתת אסבר מסודר לסייקל ראשון כולל תוכניות וזמנים !?

קראתי את זה אבל חיפשתי קצת משהו יותר ספציפי בשבילי כמו מתי ומה לקחת ואיזה סוגי ם לשתשמש . יש פה מישהו שרק התחיל ויכול לתת אסבר מסודר לסייקל ראשון כולל תוכניות וזמנים !?
אם חשבת למצוא בפורום תשובות מקיפות יותר ברמה של מאמן אישי כנראה שאתה טועה
אם אתה פדנט וחשוב לך לרדת לפרטי פרטים אז אתה צריך את הליווי האישי
בקישור של אסי רשום לך הכל מפורט(חומרים,כמויות,מינונים, תזמון)
אם יש שאלות ספציפיות נוספות...שאל

אם אתה אוכל ככה אז גם אם תיקח כל חומר אפשרי בחיים לא תיגדל ...
אתה צריך ללמוד קודם לאכול נכון ולהתאמן נכון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית