עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכלום אני בן 25 1.77 שוקל 75 % 15-20 מתאמן 3 שנים 3-5 פעמים בשבוע לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל סיקל בפעם הראשונה אשמח אם משהו פה יש תכונית לסיקל הראשון שאני יכול לתחיל איתה כולל סוגי חומרים מומלצים לקחת .תודה רבה לכולם
לפי זה מקומך לא פה אלא בפורום תזונה ותוספים, ואולי גם בפורום אימונים.אז ככה ארוחת בוקר קטנה ב:00 10 ב4:00 ארוחה מלא כמובן שבין לבין אני מכניס עוד כמה ארוחת קטנה כמו פרות / יוגורט וכו.. ב5 וחצי ככה אני בג'ים עד עד 6 וחצי . ואז ארוחת ערב כולל ביצים טונה ירקות וכו .. כמעט כל יום אני עובד על שתי סוגי מסת שריר שונות
חבל שאף אחד פה לא יכול לתת מענה חיובי לשאלתי ,חשבתי שאפשר למצא פה פיתרון אמיתי
אם חשבת למצוא בפורום תשובות מקיפות יותר ברמה של מאמן אישי כנראה שאתה טועהקראתי את זה אבל חיפשתי קצת משהו יותר ספציפי בשבילי כמו מתי ומה לקחת ואיזה סוגי ם לשתשמש . יש פה מישהו שרק התחיל ויכול לתת אסבר מסודר לסייקל ראשון כולל תוכניות וזמנים !?
אם אתה אוכל ככה אז גם אם תיקח כל חומר אפשרי בחיים לא תיגדל ...אז ככה ארוחת בוקר קטנה ב:00 10 ב4:00 ארוחה מלא כמובן שבין לבין אני מכניס עוד כמה ארוחת קטנה כמו פרות / יוגורט וכו.. ב5 וחצי ככה אני בג'ים עד עד 6 וחצי . ואז ארוחת ערב כולל ביצים טונה ירקות וכו .. כמעט כל יום אני עובד על שתי סוגי מסת שריר שונות