הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון גורמת לגזים??

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
לפני כמה ימים קניתי אבקת חלבון פעם ראשונה של סופר אפקט עכשיו לא הגיוני שאני רגיש ללקטוז כי אני אוכל מוצרי חלב בתפריט שלי אני אוכל מעדן bio 0% 1
וקוטג 1% ומלפני כמה ימים התחיל להיות לי גזים כל כמה דקות ותחושה לא נעימה וזה מציק ממה זה גורם??מיותר מידי אכילת חלב ? מאבקה ממה זה אשמח לעזרה בבקשה

משום מה אני שומע על זה מהרבה מתאמנים, שאבקת חלבון עושה להם גזים. אני מניח שזו רגישות ללקטוז או לחומר אחר ששמים

• פותח/ת השרשור
איך אבל רגישות ללקוטז אם אני אוכל קופסה של קוטג ביום ומעדן אחד וגם אם זה רגשיות יש אבקה שלא עושה גזים אבקה אחרת

איך אבל רגישות ללקוטז אם אני אוכל קופסה של קוטג ביום ומעדן אחד וגם אם זה רגשיות יש אבקה שלא עושה גזים אבקה אחרת
אני לא יודע אם יש אבקה אחרת, אני לא בקיא בלמה זה ולא רוצה להטעות אותך, מה שכן שאני שומע על זה מהרבה אנשים

זה לא קשור לחברה אגב, יש אנשים שזה משפיע עליהם יותר ויש פחות אבל הדבר שהכי השפיע עליי אישית זה הכמות חלבון היומית , הייתי מגיע ל3.5גרם לקילו חלבון ליום והיה לי פשוט ימים שזה היה בלתי נסבל ואשכרה מפריע לי ביום יום ובעבודה, כיום אני על 2גרם ליום והחיים מריחים יותר טוב 😛

אגב הייתי על MusclePharm, Dyamatize , וכל המותגים של החלבונים, זה לא קשור לחברה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית