הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה מגיעים כל הבילדרים בקבוצה של LBS בפייסבוק

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך
פה בפורום כולם ליפטרים עם כרס שעושים SS 🤣
זה בגלל שאתה עם כרס ב-SS... ככה זה כשאתה עושה משהו בעקביות נראה לך פתאום כאילו כולם כאלה... 🤣

זה חלק מהאימון. לפי התכנית בין הסטים יש דקה מנוחה שבה אתה אמור לעשות אירובי במקום לנוח.
נשמע רעיון נהדר. יש לי רעיון יותר טוב: שתי דקות מנוחה בין הסטים, שבהן שלושה ליפטרים מרביצים לך מכות רצח.

נשמע רעיון נהדר. יש לי רעיון יותר טוב: שתי דקות מנוחה בין הסטים, שבהן שלושה ליפטרים מרביצים לך מכות רצח.
אחלה רעיון, @Tank תגיד לחבר שלך שיבוא לאיזור של הראק בין הסטים נעזור לו בזה

זה לא מגרה את השריר,
די, הביטוי הזה תמיד הורג אותי, ה-ו-ר-ג! אני תמיד מדמיין משהו כזה:

9a2b5ef9261f0d49b5cfe4f6cf2bd7e9-d6pxh6n.jpg

בתמונה אנחנו רואים את הבחור מקבל גירוי בפקטורליס מייג'ור, בדלתא הלטרלית ובבייספס ברכיאליס.

קצת יותר אפקטיבי.
בולשיט. כבר ביססנו את העובדה שליפטרים הם חבורה של בילדרים דקיקים עם מינוס שלוש אחוז שומן בגוף, וכשהם יושבים עליך אתה מרגיש כאילו פרפרים נחתו עליך ברכות. איפה היית כל השרשור??

בולשיט. כבר ביססנו את העובדה שליפטרים הם חבורה של בילדרים דקיקים עם מינוס שלוש אחוז שומן בגוף, וכשהם יושבים עליך אתה מרגיש כאילו פרפרים נחתו עליך ברכות. איפה היית כל השרשור??
למדתי למתכונת...
לא שאני זוכר משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית