זה בגלל שאתה עם כרס ב-SS... ככה זה כשאתה עושה משהו בעקביות נראה לך פתאום כאילו כולם כאלה... 🤣פה בפורום כולם ליפטרים עם כרס שעושים SS 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בגלל שאתה עם כרס ב-SS... ככה זה כשאתה עושה משהו בעקביות נראה לך פתאום כאילו כולם כאלה... 🤣פה בפורום כולם ליפטרים עם כרס שעושים SS 🤣
זה @Alex0001 מעלה כל שעה תמונות בפואזינג אחר... 🕴לא עוברת שעה בלי שאני מקבל עדכון מהקבוצה עם תמונה של בילדר ללא חולצה.
נשמע רעיון נהדר. יש לי רעיון יותר טוב: שתי דקות מנוחה בין הסטים, שבהן שלושה ליפטרים מרביצים לך מכות רצח.זה חלק מהאימון. לפי התכנית בין הסטים יש דקה מנוחה שבה אתה אמור לעשות אירובי במקום לנוח.
אחלה רעיון, @Tank תגיד לחבר שלך שיבוא לאיזור של הראק בין הסטים נעזור לו בזהנשמע רעיון נהדר. יש לי רעיון יותר טוב: שתי דקות מנוחה בין הסטים, שבהן שלושה ליפטרים מרביצים לך מכות רצח.
די, הביטוי הזה תמיד הורג אותי, ה-ו-ר-ג! אני תמיד מדמיין משהו כזה:זה לא מגרה את השריר,
קצת יותר אפקטיבי.נשמע רעיון נהדר. יש לי רעיון יותר טוב: שתי דקות מנוחה בין הסטים, שבהן שלושה ליפטרים יושבים עליך.
בולשיט. כבר ביססנו את העובדה שליפטרים הם חבורה של בילדרים דקיקים עם מינוס שלוש אחוז שומן בגוף, וכשהם יושבים עליך אתה מרגיש כאילו פרפרים נחתו עליך ברכות. איפה היית כל השרשור??קצת יותר אפקטיבי.
למדתי למתכונת...בולשיט. כבר ביססנו את העובדה שליפטרים הם חבורה של בילדרים דקיקים עם מינוס שלוש אחוז שומן בגוף, וכשהם יושבים עליך אתה מרגיש כאילו פרפרים נחתו עליך ברכות. איפה היית כל השרשור??