הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך זה הגיוני לעזאזל!?!?!?

• פותח/ת השרשור sagi132
  • פורסם בתאריך

sagi132

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
השבוע הייתה ירידה יפה במשקל אחרי ציט שעשיתי בשבת ירדתי עד אתמול 3 קילו הכל טוב ויפה וכמובן שאני שומר על התפריט בול כמה שצריך בלי חריגות פתאום קמתי היום בבוקר 700 גרם יותר
איך זה הגיוני שפתאום יש עלייה כזאת...זה מייאש את התחת לראות פתאום עלייה במשקל ועוד כזאת גדולה למרות ששמרתי ממש טוב על תזונה.
כרגע שוקל 88 על 175
אוכל 1800 קלוריות
157 חלבון
55 שומן
164 פחמימה

משקל מושפע הרבה ממשק נוזלים שמושפע מאכילת פחמימות, מלח, שתייה, תהליכים במערכת העיכול, ועוד.. עליות כאלו יכולות לקרות, אתה צריך להשקל בבוקר ביום קבוע בשבוע במשך כמה שבועות כדי לראות מגמת ירידה

זה מייאש את התחת לראות פתאום עלייה במשקל ועוד כזאת גדולה למרות ששמרתי ממש טוב על תזונה

זה מייאש ומתסכל , לגמרי איתך בעניין. כמו שאמרתי פעם ל @White Walker , תגידו תודה שאין לכם תקופות של מחזור חודשי:lol:
יש שמורידים פחמימות למינימום בחיטוב רק כדי להמנע מצבירת נוזלים שמפריעה לשקילות. זה כמובן עניין של העדפה ונוחות...
ולגמרי עם לוטם, כדי למנוע תסכולים מיותרים, כדאי לבחור יום אחד בשבוע באותה השעה ועם אותם הבגדים/ללא בגדים ולהישקל.

אתה צריך להשקל בבוקר ביום קבוע בשבוע במשך כמה שבועות כדי לראות מגמת ירידה
לגמרי עם לוטם, כדי למנוע תסכולים מיותרים, כדאי לבחור יום אחד בשבוע באותה השעה ועם אותם הבגדים/ללא בגדים ולהישקל.
דווקא לדעתי אין בעיה להישקל כל יום, זה יכול להיות אפילו עדיף כי אפשר לראות קפיצות חד פעמיות חריגות במשקל, שבמקרה של שקילה פעם בשבוע יכול להיות משהו חד פעמי בדיוק באותו יום ואפשר בטעות להתחיל לעשות שינויים בתפריט. פשוט צריך לקחת את זה בפרופורציה, אם יש כל יום נגיד ירידה של 100 גרם וביום מסויים פתאום קפיצה של 700 גרם אז לא להתחיל לחתוך ורידים אלא לחכות למחר ולהישקל שוב

חחח 700 גרם , אני אחרי הצ'יט דיי הייתי 2.2 קילו יותר , זה שטויות יומיים אחרי כבר הייתי במשקל הנורמלי, זה הכול נוזלים ותנודות מוזרות של הגוף, צריך להמשיך ולהתמיד עם התוכנית וזה הכול ! Enjoy the process

דווקא לדעתי אין בעיה להישקל כל יום, זה יכול להיות אפילו עדיף כי אפשר לראות קפיצות חד פעמיות חריגות במשקל, שבמקרה של שקילה פעם בשבוע יכול להיות משהו חד פעמי בדיוק באותו יום ואפשר בטעות להתחיל לעשות שינויים בתפריט. פשוט צריך לקחת את זה בפרופורציה, אם יש כל יום נגיד ירידה של 100 גרם וביום מסויים פתאום קפיצה של 700 גרם אז לא להתחיל לחתוך ורידים אלא לחכות למחר ולהישקל שוב

יכול להיות...מצד שני המשהו ה"חד פעמי" הזה הוא לרוב נוזלים, במידה ושמרת על התפריט "נקי מחטאים", לכן (אצלי לפחות), מחכה עם ההעמסה ונשקלת יום שני ברציפות לאחר יום השקילה הקבוע כדי לבדוק תנודות במשקל, ואז אם יש צורך מבצעים שינויים בתפריט.
אבל זה לא מאוד משנה, כל אחד והדרך שלו...ההמלצה שלי היא בעיקר לכאלו שהתנודות הקיצוניות במשקל מלחיצות אותם...😃

אין בעיה להישקל כל יום
ביחוד אם יש לך סבלנות להעביר את התוצאות לאקסל ולתת לו למצוא לך את ישר הריבועים המינימליים (קירוב ליניארי של התוצאות היומיות). השיפוע שלו מקזז את השינויים היומיים.

ביחוד אם יש לך סבלנות להעביר את התוצאות לאקסל ולתת לו למצוא לך את ישר הריבועים המינימליים (קירוב ליניארי של התוצאות היומיות). השיפוע שלו מקזז את השינויים היומיים.
טוב עכשיו סיבכת יותר מדי 😆 אני פשוט שם את תוצאות השקילה באקסל ורואה אם יש איזה קפיצה חריגה אז לא ממש להתייחס אליה

בעולם אידיאלי שקילה יום יומית אמורה לתת מוטיבציה כי רואים התקדמות יומיומית, אבל בגלל קפיצות במשקל בעיקר בגלל נוזלים שהם תלויי פחמימות/נתרן יש כל יום קפיצות במשקל ולא בהכרח קטנות.
הקפיצות האלה משפיעות עלינו במודע ולא במודע על התפריט שלאחר השקילה היומית.
אם ירדנו, נפרגן לעצמנו או להיפך.
ההתנהגות הזאת משבשת את התפריט.
לדעתי שקילה שבועית עדיפה כדי לנטרל את הרעשים האלה ושינוי בתפריט יבוצע רק אחרי 2 שקילות רצופות בעייתיות

הקפיצות האלה משפיעות עלינו במודע ולא במודע על התפריט שלאחר השקילה היומית.
אם ירדנו, נפרגן לעצמנו או להיפך.
בגלל זה אמרתי:
פשוט צריך לקחת את זה בפרופורציה, אם יש כל יום נגיד ירידה של 100 גרם וביום מסויים פתאום קפיצה של 700 גרם אז לא להתחיל לחתוך ורידים אלא לחכות למחר ולהישקל שוב
פשוט אני ראיתי על עצמי שהיה לי כמה פעמים שביום שבו השקילה ה"רשמית" הייתה קפיצה (לפעמים למעלה לפעמים למטה) אבל ראיתי לפי הימים לפני ואחרי מה המגמה של המשקל, אחרת אולי הייתי עושה שינויים לא נחוצים בתפריט

• פותח/ת השרשור
חחח 700 גרם , אני אחרי הצ'יט דיי הייתי 2.2 קילו יותר , זה שטויות יומיים אחרי כבר הייתי במשקל הנורמלי, זה הכול נוזלים ותנודות מוזרות של הגוף, צריך להמשיך ולהתמיד עם התוכנית וזה הכול ! Enjoy the process
הקטע שזה לא היה אחרי ציט העלייה.העלייה הייתי כבר אחרי הירידה של הנוזלים מהציט.לא משנה אני ממשיך כרגיל ובודק מה קורה
חוץ מזה תודה לכולם על התשובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית