הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל ירד ל64. יש הצעות?

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
הפרופיל שלי כנראה ירד ל64 אחרי סיכום פרופיל שיהיה לי ב22.6 אז אני רוצה להתחיל לחשוב מעכשיו כבר לאן לכוון לפחות.
מישהו מכיר תפקידים מעניינים? כיוון מסוים לתפקיד? משהו שמשתלב עם האימונים אולי?
אני אשלח בקשות למיונים לתקשוב ולמודיעין למרות שהבנתי שכבר מאוחר מידי לזה.
כרגע אני מתגייס בנוב' זה כנראה יזוז כי זה גיוס קרבי.
אם מישהו מכיר משהו, תפקיד שהוא שירת בו או עם מישהו שעשה, משהו מעניין יותר מסתם גיוס כללי, אני אשמח לשמוע!
🕴

מאוחר מדי למודיעין ותקשוב.
יציעו לך חימוש,מצ וטכני .
הייתי מציע לך לנסות להפעיל קשרים בשביל להגיע למקום איכותי.אם לא אז תנסה למצוא גוב יומיות נוח.אל תתפשר,ברגע שאתה נכנס למשטרה צבאית,חימוש או טכני קשה מאוד לצאת.

מצטרף לשאלה...מישהו יכול להמליץ על תפקיד בצבא שמאפשר להתאמן בצורה נורמלית? בנתיים חשבתי על שב''ס.

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע לך לנסות להפעיל קשרים בשביל להגיע למקום איכותי.אם לא אז תנסה למצוא גוב יומיות נוח.אל תתפשר,ברגע שאתה נכנס למשטרה צבאית,חימוש או טכני קשה מאוד לצאת.

שום מ.צ, חימוש או טכני לא יהיו פה... אני ממש ממש ממש לא מתכוון לשרת ככה.
אין לי עוד מקום?? זהו אני צריך להיות כלומניק שעושה יומיות?😅

ך לכלא עד שייתנו לך מה שאתה רוצה

ומה אני רוצה....? 😕

מצטרף לשאלה...מישהו יכול להמליץ על תפקיד בצבא שמאפשר להתאמן בצורה נורמלית? בנתיים חשבתי על שב''ס.

גם לי עובר מלא בראש יומיות ויאללה להתאמן ומה אני בוכה בכלל.
אני אתאמן יעבוד ומה רע?
מצד שני אני בא ממושב כל החברים שלי סיירות וקרביים ואני אעשה יומיות?

שום מ.צ, חימוש או טכני לא יהיו פה... אני ממש ממש ממש לא מתכוון לשרת ככה.
אין לי עוד מקום?? זהו אני צריך להיות כלומניק שעושה יומיות?😅

ומה אני רוצה....? 😕
לא יודע,מה אתה רוצה?

שאתה אומר טכני אתה מתכוון למערך הטכני ? אם כן של איזה חייל ? כי בשל חיל האוויר אפשר למצוא אחלה של תפקידים , מאוד משמעותיים ומעניינים

שאתה אומר טכני אתה מתכוון למערך הטכני ? אם כן של איזה חייל ? כי בשל חיל האוויר אפשר למצוא אחלה של תפקידים , מאוד משמעותיים ומעניינים

חחח ידעתי שתגיב על זה
אבל אתה צודק

ואני מסכים עם בר המערך הטכני אולי נשמע חרא של מקום אבל בתוך מלא חרא לפעמים מסתתר לו קצת יופי
ולא כל התפקידים שם חרא נכון דרג א' זה לא הכי כיף וזה
אבל יש מלא תפקידים שהם לא דרג א'

חחח ידעתי שתגיב על זה
אבל אתה צודק

ואני מסכים עם בר המערך הטכני אולי נשמע חרא של מקום אבל בתוך מלא חרא לפעמים מסתתר לו קצת יופי
ולא כל התפקידים שם חרא נכון דרג א' זה לא הכי כיף וזה
אבל יש מלא תפקידים שהם לא דרג א'

חחחח יגבר
סה"כ גם דרג א זה כיף יש אחלה חברה , נכון עבודה לא הכי כיפית אבל זה שטויות לא עד כדי כך נורא , בד"כ האנשים בדרג א הם הכי מגובשים שיש , וזה ידוע שמה שעושה את השירות זה החברה

חחחח יגבר
סה"כ גם דרג א זה כיף יש אחלה חברה , נכון עבודה לא הכי כיפית אבל זה שטויות לא עד כדי כך נורא , בד"כ האנשים בדרג א הם הכי מגובשים שיש , וזה ידוע שמה שעושה את השירות זה החברה

אמרתי דרג א' זה לא כיף לא שזה חרא יש אנשים שאוהבים את זה סה"כ
אבל אין על קורס נש"מ הקורס הכי 100מם שיש באחזקה
אבשי אם אתה הולך לטכני רק נש"מ

יכול להיות יותר גרוע להזכירך:rolleyes-71:
יש אנשים שעם פרופיל 24:s49:

לאיזה בסיס אתה מיועד.

רק התחלתי את הקורס
הקצאות אנחנו מקבלים בשבוע האחרון של הקורס
את הקורס אני מסיים ב14.7 אז אני מאמין שלקראת ה10 יגידו לנו איזה בסיסים נפתחים
בעיקרון אני רוצה חצרים או נבטים כי זה קרוב לבית אם לא אז תל-נוף או פלמחים כי שמעתי שהם בסיסים טובים

רק התחלתי את הקורס
הקצאות אנחנו מקבלים בשבוע האחרון של הקורס
את הקורס אני מסיים ב14.7 אז אני מאמין שלקראת ה10 יגידו לנו איזה בסיסים נפתחים
בעיקרון אני רוצה חצרים או נבטים כי זה קרוב לבית אם לא אז תל-נוף או פלמחים כי שמעתי שהם בסיסים טובים
בהצלחה במצפה רמון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית