הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל ירד ל64. יש הצעות?

• פותח/ת השרשור
תפקיד אייכותי בחיל האוויר יש לא מעט השאלה בנתונים שלך יש מגדל פיקוח,אבטחת מידע,תממ,ל.א ועוד לא מעט אבל אם תגיע למערך הטכני סביר להניח שלא תקבל אותם כבר תתעקש על שלך מההתחלה אל תתפשר

להתעקש על מה?? אין לי כיוון, אולי עכשיו קצת יותר בעצם.
חבר אמר לי לכוון לטמ"מ ושזה איכותי ומעניין.
נתונים 53 70
בדרך כלל אני מסתדר טוב במקרים כאלה.
מקווה שגם בצבא זה יקרה. ☝️

אל תבלבל לעצמך את המוח
כל התפקידים חרא וזה נטו עניין של גישה
אם אתה רוצה לחרבן לך את השירות עוד לפני שהתחלת בכלל ולסרב פינוי בבקום זו בחירה שלך.

אה כן, ולעשות יומיות זה עוד יותר מטומטם מלעשות חמשושים. תחשוב שאתה חוזר ב5 הבייתה, למי נשאר זמן לעשות משהו בכלל?

• פותח/ת השרשור
אל תבלבל לעצמך את המוח
כל התפקידים חרא וזה נטו עניין של גישה
אם אתה רוצה לחרבן לך את השירות עוד לפני שהתחלת בכלל ולסרב פינוי בבקום זו בחירה שלך.

אה כן, ולעשות יומיות זה עוד יותר מטומטם מלעשות חמשושים. תחשוב שאתה חוזר ב5 הבייתה, למי נשאר זמן לעשות משהו בכלל?

הבלבול מוח היחיד פה הוא שלך.
לא כל התפקידים חרא. ממש לא.
מי אמר שאני אסרב בבקום? אני מנסה לכוון מראש לאן להגיע או לפחות כיוון איפה אני אוכל לעשות משהו מעניין ומועיל ולא לבזבז 3 שנים.
ואני לא ממש בעניין של יומיות.

בתור אחד ששירת ברמת דוד (לא טכנאי אז קשה לי לתת דעה לגבי זה) והיה לפחות שבוע~שבועיים בכל אחד מבסיסי חיל האוויר כולל כמה כאלו של הגנ"א אני יכול להגיד לך בוודאות שאתה לא רוצה לשרת באף בסיס דרומי.
המלצה שלי:
  • רמת דוד
  • פלמחים
  • חצור

כנראה שלא היית בנבטים לפי מה שמספרים רמת דוד זה פח לעומת נבטים...
זה שבנש"מ כל השמועות בטכני לגבי דרג א ונשמ שזה הכי טוב הכל חרטא
בסוף יוצא שאתם אוכלים יותר חרא בקיצור כל הסיפורים שמספרים לך בטכני אל תאמין.. הרוב זה המצאות של חיילים שבוזים שרק התגייסו ולא מבינים מה אומר כל תפקיד

להתעקש על מה?? אין לי כיוון, אולי עכשיו קצת יותר בעצם.
חבר אמר לי לכוון לטמ"מ ושזה איכותי ומעניין.
נתונים 53 70
בדרך כלל אני מסתדר טוב במקרים כאלה.
מקווה שגם בצבא זה יקרה. ☝️
נתונים מעולים לדעתי תשאף למגדל פיקוח תפקיד איכותי מעניין ויתן לך עבודה טובה בעתיד.
אגב אני התגייסתי ליחידת שדה בגלל בעיה רפואית העבירו אותי לשרת בחייל האוויר הייתי בנשמ כרגע אני בתממ אני יכול להגיד לך לפי דעתי האישית כול התפקידים במערך הטכני זוועה לא משנה באיזו גישה תבוא אם אתה לא בא מהרקע או שיש לך עניין בכול המקצועות הטכניים מכניים האלו

• פותח/ת השרשור
נתונים מעולים לדעתי תשאף למגדל פיקוח תפקיד איכותי מעניין ויתן לך עבודה טובה בעתיד.
אגב אני התגייסתי ליחידת שדה בגלל בעיה רפואית העבירו אותי לשרת בחייל האוויר הייתי בנשמ כרגע אני בתממ אני יכול להגיד לך לפי דעתי האישית כול התפקידים במערך הטכני זוועה לא משנה באיזו גישה תבוא אם אתה לא בא מהרקע או שיש לך עניין בכול המקצועות הטכניים מכניים האלו

תודה רבה! אתה יודע אולי איך אני יכול להגיע לשם? לאן להתגייס? לאן לבקש?

אבשי זה הכל תלוי בגישה של בן אדם אחי

יש גישה אחת שאומרת לתת 3 שנים למדינה , גם אם זה אומר לסגור 17-4 , לשמור כל היום , לקרוע תתחת באימונים , לא לישון בלילה , לאכול חרא מהמפקדים שלך , לנתק קשר מכל החברים כי אתה בקושי בבית , לנתק קשר עם בנות כי אין לך אופציה לראות אותן כמעט , להפסיק להתאמן , לאכול חרא אוכל והרבה פעמים להשאר רעב ... בגישה הזו כל הדברים האלו זה על הזין ואין מה לעשות , אתה תסבול אבל אתה מגן על המדינה שלך , מוכן להקריב את החיים שלך בשביל המדינה שלך והחברים שלך , ואני בכלל לא אתחיל לדבר על קרבי שזה רק מחשל אותך ומשיג לך חוויות וחברים לכל החיים , נכון גם אם תהיה ג'ובניק או תומכ"ל יהיה לך חוויות וחברים , אבל לא כמו בקרבי
זה לא בהכרח גישה של צהוב או מורעל , זו גישה שאתה עושה את שלך , לספק את עצמך בעיקר ולדעת שנתת הכל מעצמך כדי להגן על הארץ שלך , ובעקיפין על המשפחה שלך וחברים שלך ועל הבית שלך

מצד שני , יש את הגישה השנייה , שלהגיד זין אני הולך לסבול 3 שנים , תן לי לצאת חמשושים לראות עולם להכיר אנשים , שאתה לא מוכן לתת מעצמך את המקסימום בשביל המדינה כי אתה לא רואה צורך בזה או שזה פשוט לא מתאים לך
ויש המון כאלה , וזה בסדר גמור להגיד שאתה לא בנוי לקרבי , יש אחלה תפקידים שהם לא סתם ג'וב משרדי אלא מוכרים כתומך לחימה שזה מאוד משמעותי ומעניין ... הבעיה שזה לא קל להשיג תפקיד מעניין וטוב , כי תפקיד כזה הרבה אנשים ירצו , ומן הסתם שאם יש ביקוש אז הסיכוי שלך יורד לזה , אבל להתעקש תמיד אפשר , גם פרוטקציות מאוד יכולים לעזור

לדעתי , תשב עם עצמך יום יומיים , תקבל תשובה לגבי קרבי , אם כן אז לך על זה עד הסוף בלי לראות בעיניים , כי ברגע שתהיה חצי קלאצ' עם ההחלטה השירות יהפוך לך לחרא בקרבי ואתה תסבול עוד לפני שסיימת מסלול
במידה ותחליט לא ללכת לקרבי , תכוון את עצמך פחות או יותר מה אתה רוצה , עבודה משרדית או עבודה בשטח , לעבוד בידיים או יותר עם מוח , באיזה חייל אתה רוצה להיות , ואם יש תפקיד מסויים שתרצה אז עוד יותר טוב , תתחיל לחקור עליו איך מקבלים אותו והכל , גם אם זה מצריך דח"ש , זה שווה את זה , זה פאקינג 3 שנים , חבל שיתבזבזו בבאסה ובתפקיד שלא תהיה מרוצה ממנו

מה עם הגישה השלישית?הגישה שלי-אני טוסטר משמע אני אתגייס לאן שיתנו לי ואהיה טוסטר מבצעי.

תשמע בסופו של דבר יש דברים טובים ודברים חרא בכל מקום. אני הגעתי למצ והיום אני במקום מאד טוב שאני מאד מרוצה ממנו. אני ממש לא הולך להמליץ לך להגיע לחיל המסריח הזה אבל גם בכל חרא יש מקומות טובים ולהיפך. לגבי לאן ללכת, אמרת שהכיוון שלך הוא תקשוב ומודיעין? דבר ראשון אחרי שיורד לך הפרופיל שלח מכתב למיטב ותבקש דחיה על מנת שתספיק להתמיין, מינימום לדחות למרץ 16 ואולי אפילו אוג'. אם זה לא הולך ואתה לא מקבל את זה תתחיל לחקור על תפקידים שמעניינים אותך באמת לעומק. יש לי הבנה על הרבה מאד תפקידים בצהל בגלל מה שאני עושה אתה מוזמן להתייעץ איתי על תפקידים מסויימים שאתה מתעניין בהם אם אתה רוצה. כל עוד זה לא חיל אויר או ים. אין מושג מה הולך בחרא הזה. בנוסף יש את העניין של סירוב בבקום. אם לא תצליח לשכנע את מיטב לתת לך את מה שאתה רוצה תסרב בבקום. תוך זמן מאד קצר של מעצר אתה תקבל את כל מה שאתה רוצה כל עוד לא תיפול להשרטות שלהם. לא יהיה לך דפוק. לא ישפיע על המשך השירות. כלום.
דבר נוסף - אם יש לך איפשהו קשרים תפעיל אותם. יש אנשים שלא רוצים להשתמש בקשרים כדי להגיע בכוחות עצמם למקומות מסויימים. זה בולשיט בצבא. כל כך הרבה אנשים נופלים בין הכיסאות שזה פשוט לא שווה את האגו הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית