הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מעבר ל AB

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום,
אני בן 15 70 קילו 1.82 מתאמן כ5 חודשים בתכנית fbw. בנוסף אני מתאמן בכדורסל 4 פעמים בשבוע.
אני רוצה לעבור לAB כי בקיץ אין לי כדורסל ואני רוצה לנצל את זה שיש לי יותר זמן ללכת לחדר כושר.
שאלתי מאמן בחדר כושר שלי אם כדאי לי לעבור לAB, הוא אמר לי שלא כדאי לי לעבור לAB כי עוד לא מיציתי את ה fbw ובכלל לא כדאי לי לעבור עד שאני מגיע למשקל גוף של 80-85 ק״ג.
האם הוא צודק? כדאי להקשיב לו? כי לפי מה שהבנתי מומלץ לעבור לAB אחרי כשלושה חודשים בfbw, ואני כבר חמישה..
תודה

לדעתי עדיף לך להתחיל במתח רחב או בנט אובר רול על פאורקלין,
אתה סתם תסתבך עם הטכניקה וזה יכול לעשות לך נזק לדעתי..

אבל שחר אמר שפאוור קלין זה קריטי..

פאוור קלין אומנם כן יעזור לך, אבל זה סתם סיבוך לדעתי..
ובכל מקרה אתה לא מתכוון להמשיך עם זה אחרי שתסיים עם תוכנית ה-SS נכון?
אז לדעתי זה סתם מיותר, לא הייתי לוקח את הסיכון של כשל בטכניקה ופציעה בשביל זה..

אם הוא ינסה עם משקל נמוך או מוט ריק הסיכוי להפצע דיי נמוך.
לכדורסלן בכללי פאוור קלין זה תרגיל מאוד חשוב, אחרי הקיץ נכון הוא בטח יפסיק עם אסאס אבל הוא יהיה חייב להמשיך לעשות פאוור קלין.
אז ההמלצה שלי היא לחרוש סרטונים ללמוד את התנועה, ללכת למכון לצלם ולעלות לפה לביקורת.

• אם הוא ינסה עם משקל נמוך או מוט ריק הסיכוי להפצע דיי נמוך.
    לכדורסלן בכללי פאוור קלין זה תרגיל מאוד חשוב, אחרי הקיץ נכון הוא בטח יפסיק עם אסאס אבל הוא יהיה חייב להמשיך לעשות פאוור קלין.
    אז ההמלצה שלי היא לחרוש סרטונים ללמוד את התנועה, ללכת למכון לצלם ולעלות לפה לביקורת.
    אתה צריך להבין שפאוור שלין זה לא כמו דדליפט וסקוואט. הסירטונים לא יעזרו לו בכלום, הוא חייב מאמן צמוד שבאמת מבין בתרגיל הזה! מילא סקוואט ודדליפט אבל פאוור קלין מאוד קשה ללמוד לבד. צריך שיהיה מישהו שיתקן את השגיאות שלו. חבל שהוא יפצע פשוט.

• אתה צריך להבין שפאוור שלין זה לא כמו דדליפט וסקוואט. הסירטונים לא יעזרו לו בכלום, הוא חייב מאמן צמוד שבאמת מבין בתרגיל הזה! מילא סקוואט ודדליפט אבל פאוור קלין מאוד קשה ללמוד לבד. צריך שיהיה מישהו שיתקן את השגיאות שלו. חבל שהוא יפצע פשוט.
תאמת צודק.. טעיתי. מצטער.

• אתה צריך להבין שפאוור שלין זה לא כמו דדליפט וסקוואט. הסירטונים לא יעזרו לו בכלום, הוא חייב מאמן צמוד שבאמת מבין בתרגיל הזה! מילא סקוואט ודדליפט אבל פאוור קלין מאוד קשה ללמוד לבד. צריך שיהיה מישהו שיתקן את השגיאות שלו. חבל שהוא יפצע פשוט.

תאמת צודק.. טעיתי. מצטער.

רציתי לשאול אתכם 2 שאלות:
הראשונה, עם איזה משקלים להתחיל את ה-SS? כי אני לא מרים הרבה אבל עדיין קצת יותר ממוט ריק
השנייה, כמה צריך להעלות בכל תרגיל בכל אימון?
והאם צריך להעלות בסקוואט בכל אימון? כי יש סקוואט גם באימון A וגם באימון B
הקפצה

רציתי לשאול אתכם 2 שאלות:
הראשונה, עם איזה משקלים להתחיל את ה-SS? כי אני לא מרים הרבה אבל עדיין קצת יותר ממוט ריק
השנייה, כמה צריך להעלות בכל תרגיל בכל אימון?
והאם צריך להעלות בסקוואט בכל אימון? כי יש סקוואט גם באימון A וגם באימון B
הקפצה
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

להתחיל מ: (כל צד)
12.5 סקוואט
15 דדליפט
10 בנץ
ופרס 1.25
זה טוב לדעתך?
ואם מעלים בסקוואט הכי הרבה, איך הןא לא יהיה הראשון שייתקע?
לא זוכר כבר מכמה אמורים להתחיל אבל סבבה.. ואי אפשר לדעת.. פשוט תעשה את זה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית