עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוליהאם יש דרך להגן על הכבד או שהכבד יתאושש מעצמו ב pct?
תעיף את הסופרדרול ותשתמש בליב 52 או udca לניקוי ושמירה על הכבדשלום, אני בשבוע הראשון לסייקל ראשון.
טסט' + סופרדרול
אני יודע שהסופרדרול מאוד מאוד רעיל ויכול לגרום לנזק בכבד. האם יש דרך להגן על הכבד או שהכבד יתאושש מעצמו ב pct?
טסט לסייקל ראשון זה מספיק בהחלט, עם תזונה מתאימה ואימונים כמו שצריך אתה יכול להגיע לתוצאות יפות מאוד.אם אני מעיף את הסופר אני נשאר רק עם טסט'
אתה נשאר ״רק״ עם טסט׳. אחד מהסטרואידים הכי חזקים.אם אני מעיף את הסופר אני נשאר רק עם טסט'
דיבול גם רעיל, אמנם לא כמו סופרדרול אבל גם רעיל. התלבטתי בין שניהם והעדפתי את הסופר מפני שהדיבול סופח נוזליםאו לשלב דיאנבול כמו שהמדריך ממליץ ;)
צריכה של UDCA/TUDCA במהלך הסייקל תסייע בשמירה על הכבד בהיבטים מסויימים.שלום, אני בשבוע הראשון לסייקל ראשון.
טסט' + סופרדרול
אני יודע שהסופרדרול מאוד מאוד רעיל ויכול לגרום לנזק בכבד. האם יש דרך להגן על הכבד או שהכבד יתאושש מעצמו ב pct?
תודה רבה!צריכה של UDCA/TUDCA במהלך הסייקל תסייע בשמירה על הכבד בהיבטים מסויימים.
באופן כללי, סופרדרול נחשב אחד האוראליים העוצמתיים והמועדפים ככל שזה קשור בכח/מסת שריר נקייה אבל גם אחד הקשים לכבד.
אילו לא היית מעוניין בצמצום סיכון מפגיעה בכבד לא היית בוחר להשתמש באוראלי כלל. כך שאחת החלטת לבחור באוראלי, לא כ"כ משנה הבחירה בדיבול/אנדרול/סופרדרול למטרת סייקל בודד.
מזתומרת לא משנה ?לא כ"כ משנה הבחירה בדיבול/אנדרול/סופרדרול למטרת סייקל בודד.
הוא באמת קשה לכבד מדיבול אבל מרבית אלה המחליטים לשלב אוראלי ישלבו את המתאים ביותר למטרה.מזתומרת לא משנה ?
סופרדרול הרבה יותר אוכל תכבד מדיבול