הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש דרך לשמור על הכבד במהלך הסייקל?

טל אפרים

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
9
23
6
שלום, אני בשבוע הראשון לסייקל ראשון.
טסט' + סופרדרול
אני יודע שהסופרדרול מאוד מאוד רעיל ויכול לגרום לנזק בכבד. האם יש דרך להגן על הכבד או שהכבד יתאושש מעצמו ב pct?

בקטנה
תוסיף גם אנדרול ודיבול

תגיד לי מה אתה גנוב בשכל!! סופרדרול בסייקל ראשון
אתה דפוק אם תעודות או מה??
חסר חומרים??

טסט' + סופרדרול
אני יודע שהסופרדרול מאוד מאוד רעיל ויכול לגרום לנזק בכבד. האם יש דרך להגן על הכבד או שהכבד יתאושש מעצמו ב pct?
תעיף את הסופרדרול ותשתמש בליב 52 או udca לניקוי ושמירה על הכבד

טסט' + סופרדרול
צריכה של UDCA/TUDCA במהלך הסייקל תסייע בשמירה על הכבד בהיבטים מסויימים.
באופן כללי, סופרדרול נחשב אחד האוראליים העוצמתיים והמועדפים ככל שזה קשור בכח/מסת שריר נקייה אבל גם אחד הקשים לכבד.
אילו לא היית מעוניין בצמצום סיכון מפגיעה בכבד לא היית בוחר להשתמש באוראלי כלל. כך שאחת החלטת לבחור באוראלי, לא כ"כ משנה הבחירה בדיבול/אנדרול/סופרדרול למטרת סייקל בודד.

• פותח/ת השרשור
צריכה של UDCA/TUDCA במהלך הסייקל תסייע בשמירה על הכבד בהיבטים מסויימים.
באופן כללי, סופרדרול נחשב אחד האוראליים העוצמתיים והמועדפים ככל שזה קשור בכח/מסת שריר נקייה אבל גם אחד הקשים לכבד.
אילו לא היית מעוניין בצמצום סיכון מפגיעה בכבד לא היית בוחר להשתמש באוראלי כלל. כך שאחת החלטת לבחור באוראלי, לא כ"כ משנה הבחירה בדיבול/אנדרול/סופרדרול למטרת סייקל בודד.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית