הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי פאורליפטינג/ חגורה

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני כעקרון מעוניין לקנות נעליים אבל נראלי שזה קצת מוקדם מדי לקנות נעליים לפאורלפיטינג וגם השאלה עד כמה זה יעיל והכל
אלה על הכוונת שלי http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/Q33821.html?forceSelSize=Q33821_610
וחשבתי אולי גם לקנות חגורה (בעתיד הקרוב או אולי אחרי התחרות)

ראה נושא בפורום ''אימונים'' שנפתח על ידי hanan לגבי הפאוורליפט
תקנה RDX אתה בן 14, גם אם אתה עובד ממה שהבנתי עדיין אין לך תקציב מטורף ובאמת תבזבז את זה על בילויים, מועדונים, סרטים.. אל תתחיל לחשוב על להוציא הכל על ליפטינג
1)אתה עוד לא ברמה של חגורה
2) גם כשתהיה אתה לא תהיה חייב חגורהמהטופ
3) יש הרבה שהגיעו שהגיעו למשקלים יפים עם RDX
אם אתה רוצה, שרוולי ברכיים וריסט ראפס של RDX מאיבי עולה 40 שקל כל אחד

• פותח/ת השרשור
ראה נושא בפורום ''אימונים'' שנפתח על ידי hanan לגבי הפאוורליפט
תקנה RDX אתה בן 14, גם אם אתה עובד ממה שהבנתי עדיין אין לך תקציב מטורף ובאמת תבזבז את זה על בילויים, מועדונים, סרטים.. אל תתחיל לחשוב על להוציא הכל על ליפטינג
1)אתה עוד לא ברמה של חגורה
2) גם כשתהיה אתה לא תהיה חייב חגורהמהטופ
3) יש הרבה שהגיעו שהגיעו למשקלים יפים עם RDX
אם אתה רוצה, שרוולי ברכיים וריסט ראפס של RDX מאיבי עולה 40 שקל כל אחד
סבבה
בנתיים אולי אני אקנה נעליים (בהמשך) ולגביי חגורה והכל אני אחכה למתישהו שאני באמת אצטרך
אפשר להגיע למשקלים יפים גם בלי חגורה
אני מאמין שעד שנה הבאה לפחות אני אסתדר בלי חגורה

סבבה
בנתיים אולי אני אקנה נעליים (בהמשך) ולגביי חגורה והכל אני אחכה למתישהו שאני באמת אצטרך
אפשר להגיע למשקלים יפים גם בלי חגורה
אני מאמין שעד שנה הבאה לפחות אני אסתדר בלי חגורה
לא, אני לא מאמין בלא להזמין חגורה ולסחוט כמה שיותר זה סתם מתכון לאי התקדמות אבל אני רק אומר, אל תחשוב על אינזר,גם הציוד של רדיאקס סבבה לגמרי

• פותח/ת השרשור
לא, אני לא מאמין בלא להזמין חגורה ולסחוט כמה שיותר זה סתם מתכון לאי התקדמות אבל אני רק אומר, אל תחשוב על אינזר,גם הציוד של רדיאקס סבבה לגמרי
סבבה
בנתיים עד שאני יראה צורך בזה אין לי למה לקנות
והנעליים שווה להשקיע ת350-400~ שקל?

סבבה
בנתיים עד שאני יראה צורך בזה אין לי למה לקנות
והנעליים שווה להשקיע ת350-400~ שקל?
אם יש לך כסף לך על זה. אם הדבר היחידי שאתה עושה זה לואו בר סקוואט ולא פאוורקלינים נגיד או HB או אנאעארף אולסטאר יכולה להספיק לזה אבל אם יש לך כסף אז...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית