עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין ממה הבנת את זה..
דווקא כרגע השוק של המהנדסי חשמל נפגע מאוד בגלל המיתון.
אל תלך על מקצוע רווחי, תלך על מה שמעניין אותך, אין לך מושג מה יהיה עוד 4 שנים לפחות כשתסיים.
ואם מעניין אותי ספרות ואמנות? גם ללכת?מעניין ממה הבנת את זה..
דווקא כרגע השוק של המהנדסי חשמל נפגע מאוד בגלל המיתון.
אל תלך על מקצוע רווחי, תלך על מה שמעניין אותך, אין לך מושג מה יהיה עוד 4 שנים לפחות כשתסיים.
ואם מעניין אותי ספרות ואמנות? גם ללכת?
אז תלך ללמוד משהו שהבן שלך יוכל להתגאות בך?
זה קצת פתטי
ואם תלך ללמוד משהו שלא מעניין אותך בעליל, אתה תהיה חרא במקצוע ותרוויח חרא כסף.
אני לומד מכונות. שאל מה שבא לך.
שטויות של ילדים מפונקים , אפשר למצוא עניין בכל דבר .
עבודה ופרנסה לעתיד זה חלק מאוד חשוב אם לא הכי חשוב בבחירת מקצוע ללימוד באוניברסיטה .
במילא בתואר ראשון לומדים בעיקר את הבסיס וניתן לעשות השלמות ומעברים בין השנים ואפילו בסוף התואר .
האוניברסיטה אינה אמצעי לעשיית כסף,תואר לא שווה לביטחון כלכלי.
אם אתה רואה שאתה לא מתחבר למשהו לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך אתה לא הולך למצוא את עצמך מתחבר אליו ורק ותמצא את עצמך ממורמר במהלך הלימודים ואחריהם.
שמע אני לא יודע משהו פרקטי על הנדסה וניהול שיעזור לך להחליט אבל אח שלי לומד הנדסה ביו רפואית בטכניון והוא לומד מצאת החמה ועד צאת הנשמה ואני לא מגזים אז אתה צריך לחשוב אם זה מתאים לך.
רב הקורסים לא מעניינים במיוחד (לטעמי). אבל לקראת הסמסטרים האחרונים בוחרים התמחות ולכן אפשר לבחור קורסים מעניינים.
הסמסטר הראשון מאוד קשה כי אתה לא רגיל, אבל גם השאר קשים ויש שבועות עם עומס מאוד גבוה (לא כל הסמסטר).