מהנדס מכונות

• פותח/ת השרשור kozaman
  • פורסם בתאריך

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
יש מישהוא שלומד את זה ? ויכול לתת קצת פרטים על אופן הלימודים וכו' ?

מתלבט בין זה להנדסה וניהול 🆘

ממה שהבנתי מכונות לא הולך משו.
מהנדס אלקטרוניקה וחשמל,שם הכסף.
כנ"ל לגבי הנדסאי אלקטרוניקה\חשמל ומכונות.

מעניין ממה הבנת את זה..
דווקא כרגע השוק של המהנדסי חשמל נפגע מאוד בגלל המיתון.

אל תלך על מקצוע רווחי, תלך על מה שמעניין אותך, אין לך מושג מה יהיה עוד 4 שנים לפחות כשתסיים.

מעניין ממה הבנת את זה..

אל תלך על מקצוע רווחי, תלך על מה שמעניין אותך, אין לך מושג מה יהיה עוד 4 שנים לפחות כשתסיים.

תאכלס אתה צודק,אבל בתור מהנדס אלקטרוניקה אתה תמיד תמצא עבודה,גם בעתיד.

מעניין ממה הבנת את זה..

ואם מעניין אותי ספרות ואמנות? גם ללכת?

לפחות כשהילד שלך ישאל אבא במה אתה עובד תגיד לו אני מהנדס, אם אבא יהיה מורה לספרות או צייר הייתי אומר פאדיחות.

אז תלך ללמוד משהו שהבן שלך יוכל להתגאות בך?
זה קצת פתטי

ואם תלך ללמוד משהו שלא מעניין אותך בעליל, אתה תהיה חרא במקצוע ותרוויח חרא כסף.

נערך לאחרונה:
אז תלך ללמוד משהו שהבן שלך יוכל להתגאות בך?
זה קצת פתטי

ואם תלך ללמוד משהו שלא מעניין אותך בעליל, אתה תהיה חרא במקצוע ותרוויח חרא כסף.

שטויות של ילדים מפונקים , אפשר למצוא עניין בכל דבר .
עבודה ופרנסה לעתיד זה חלק מאוד חשוב אם לא הכי חשוב בבחירת מקצוע ללימוד באוניברסיטה .
במילא בתואר ראשון לומדים בעיקר את הבסיס וניתן לעשות השלמות ומעברים בין השנים ואפילו בסוף התואר .

מעיד על עצמי, אני מהנדס אלקטרוניקה והמצב מאוד קשה מבחינת עבודות, רב החברים שלי שסיימו איתי לא מצאו עבודה, אלו שסיימו עכשיו גם לא מצאו עבודה.

אפילו אני מכיר כאלו שהם בוגרי אוניברסיטה וגם לא מצאו עבודה, ככה שהמצב על הפנים עכשיו.

שטויות של ילדים מפונקים , אפשר למצוא עניין בכל דבר .
עבודה ופרנסה לעתיד זה חלק מאוד חשוב אם לא הכי חשוב בבחירת מקצוע ללימוד באוניברסיטה .
במילא בתואר ראשון לומדים בעיקר את הבסיס וניתן לעשות השלמות ומעברים בין השנים ואפילו בסוף התואר .

האוניברסיטה אינה אמצעי לעשיית כסף,תואר לא שווה לביטחון כלכלי.
אם אתה רואה שאתה לא מתחבר למשהו לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך אתה לא הולך למצוא את עצמך מתחבר אליו ורק ותמצא את עצמך ממורמר במהלך הלימודים ואחריהם.

האוניברסיטה אינה אמצעי לעשיית כסף,תואר לא שווה לביטחון כלכלי.
אם אתה רואה שאתה לא מתחבר למשהו לא משנה כמה תנסה לשכנע את עצמך אתה לא הולך למצוא את עצמך מתחבר אליו ורק ותמצא את עצמך ממורמר במהלך הלימודים ואחריהם.

תואר הוא היום בין השלבים הראשונים למציאת עבודה .
ללכת ללמוד מקצוע שאין בו פרנסה זה מותרות לאנשים שלא צריכים לפרנס את עצמם (בלי כל קשר שלימודים באופן כללי דורשים כסף ).
בקשר לעניין והנאה: לא מכיר הרבה אנשים שנהנים מכל הקורסים בתואר , אם יש לך אחד בסמסטר אז התמזל מזלך .

שמע אני לא יודע משהו פרקטי על הנדסה וניהול שיעזור לך להחליט אבל אח שלי לומד הנדסה ביו רפואית בטכניון והוא לומד מצאת החמה ועד צאת הנשמה ואני לא מגזים אז אתה צריך לחשוב אם זה מתאים לך.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא יודע משהו פרקטי על הנדסה וניהול שיעזור לך להחליט אבל אח שלי לומד הנדסה ביו רפואית בטכניון והוא לומד מצאת החמה ועד צאת הנשמה ואני לא מגזים אז אתה צריך לחשוב אם זה מתאים לך.

כן בטכניון זה בערך.. ככה מאנשים שאני מכיר, אבל בסוף הם הסתדרו בחיים שאמן עליי להגיע למשהוא כזה :120ag:.
והמקצוע שלך אחיך נשמע קשה ..

Nyquist, ספר קצת על הלימודים, מעניינים , עמוסים בחומר וכו' ?

רב הקורסים לא מעניינים במיוחד (לטעמי). אבל לקראת הסמסטרים האחרונים בוחרים התמחות ולכן אפשר לבחור קורסים מעניינים.

הסמסטר הראשון מאוד קשה כי אתה לא רגיל, אבל גם השאר קשים ויש שבועות עם עומס מאוד גבוה (לא כל הסמסטר).

• פותח/ת השרשור
רב הקורסים לא מעניינים במיוחד (לטעמי). אבל לקראת הסמסטרים האחרונים בוחרים התמחות ולכן אפשר לבחור קורסים מעניינים.

הסמסטר הראשון מאוד קשה כי אתה לא רגיל, אבל גם השאר קשים ויש שבועות עם עומס מאוד גבוה (לא כל הסמסטר).

והחומר הלימודי קשה מאוד ?

כמה שעות שבועיות בד"כ (ואיפה אתה לומד?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית