הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חולה בשפעת

• פותח/ת השרשור kabab
  • פורסם בתאריך

kabab

משתמש פעיל
548
1
נק' מוניטין:
1,457
548
1
האלהן אנשים,
רציתי להגיד שאני קורא הרבה בפורום ובאמת שיש פה אחלה אנשים. הסיבה שהחלטתי להירשם היא כי אני חולה בשפעת כבר כמה ימים :bad: ואני באנבוליק דיאט, בינתיים נשארתי על אותו תפריט כמו מסה אבל בגלל שאני לא יכול להתאמן אני חושב לרדת לנטרלי. ד"א אני שוקל 57 ק"ג ואני עושה מסה על קצת יותר מ-3000ק' כבר יותר מחודש עליתי סה"כ 1 ק"ג אני יודע שזה קצת איטי אבל אני עולה טוב במשקלים (אני נמצא ב-ss). אז רציתי לשאול האם בינתיים לרדת לינטרלי כי אני לא עושה כלום חוץ מלשכב במיטה או להמשיך לאכול בסבביבות ה-3000ק'. עוד שאלה אני כבר כמעט שבוע לא מתאמן ב-ss האם שאני יחזור אני אצטרך להתחיל ממשקלים התחלתיים? (אני כבר בSS חודש).
תודה מראש 😃

לא התחלתיים אבל אתה תרד מהמשקלים של האימון האחרון.
אם אין לך כוח לאכול אתה יכול לרדת לנטראלי אבל אל תהיה בשלילי - תן לגוף להתאושש.

תנסה להמשיך ולהכניס את אותה כמות הקלוריות ביומית שלך (זה קשה כשחולים), הכי חשוב זה הבריאות
המנוחה הזו תעשה לך רק טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה, דווקא שאתה באנאבוליק דיאט ולכל דבר יש ערך תזונתי די גבוה זה לא קשה במיוחד למרות שהיום דחפתי די הרבה לפה במיוחד את הסלט. טוב אז ממחר אני אנסה להישאר על נייטרלי שוב תודה על התשובה העניינית והמהירה.

• פותח/ת השרשור
טוב היום קיבלתי את התוצאות של המשטח גרון מתברר שזה לא שפעת אלא חיידק בגרון יש לי את זה כל שנה פשוט השנה לא היה חום אז לא חשבתי שזה זה. הקיצר התחלתי לקחת אנטיביוטיקה כבר היום והרופא המליץ לי לא לחזור להתאמן לפני שאני גומר את האנטיביוטיקה (7 ימים).

רק רציתי לעדכן ולשתף אותכם בבאסה שלי וגם אני חושב שזה שאני מתאמן כבר כמה חודשים זה קצת חיזק לי את המערכת החיסונית למה בדרך כלל שאני חולה בסטרפטקוקוס (שם החיידק) אני מת במיטה איזה שבוע-שבועיים, ולא מסוגל לאכול ולשתות והפעם יש לי אפילו קצת תאיבון, אז אני משתדל להגיע לפחות לנטרילי אבל אני לא סופר קלוריות.

נערך לאחרונה:
שיהיה בהצלחה העיקר בריאות, כשתבריא אתה תחזור במהירות למשקלי עבודה רגילים (רק תחזור בהדרגה, ואל תצפה לחזור לאותם משקלי עבודה לפני המחלה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית