הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חולה מזה 4 ימים ..

Mentalist12

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
0
129
0
שלום , קודם כל אני חדש פה ואהבתי מאוד את הפורום יש גם אווירה מאוד טובה של אנשים מבוגרים בלי תגובות של ילדודס 😃

טוב לנושא , אני חולה ככה מיום חמישי ואני נוטל אנטיביוטיקה 875 מ"ג שזה חתיכת בומבילה אתמול הלכתי לאימון אבל עשיתי כוח מחשש שבאירובי אני יאמץ את הלב וה' יודע מה ייקרה אבל + - גם בכוח יש כמעט אותו הדבר .. אז פניתי למדריך שלי והוא כעס עליי ואמר לי כאילו לא לבוא עד שאני מסיים תנטילה ועכשיו אני מפחד שעד יום שבת אני יעלה במשקל או יאבד מהמסה כי אני כבר מיום חמישי בלי אימונים סדירים תעזרו לי או תייעצו לי מה לעשות ..

אין מה להתייעץ,תסיים אם האנטיביוטיקה,ורק אז תחזור.
לביינתים תנוח,ותשמין..סתם מה אתה דואג אחי מסה אתה לא תאבד בשבוע וגם לא תשמין מי יודע מה(אלה אם כן אתה עושה ארוחות שחיתות)

מה יהיה? זה הטרנד החדש של החורף? בקיץ- קוביות, בחורף- אנטיביוטיקה וקטבוליזם. 😵

אני לא רופא ובטח שאתה לא צריך להקשיב לי, אבל אף פעם לא הפסקתי להתאמן בגלל נתילת אנטיביוטיקה.
אולי שווה לשאול את הרופא שלך מה דעתו בנושא.

אני לא רופא ובטח שאתה לא צריך להקשיב לי, אבל אף פעם לא הפסקתי להתאמן בגלל נתילת אנטיביוטיקה.
אולי שווה לשאול את הרופא שלך מה דעתו בנושא.
בלי סיכונים מיותרים
לא נורא לתת לפרקים מנוחה של שבוע פעם ב..

המדריך כעס עליך? תאבד מהמסה? תשמין?
מה קורה פה?

את המדריך הייתי מברך בברכת "טוב אחי", ואותך ללכת לקרוא קצת בפורטל. קילו שומן טהור מוערך בכ-7700 קלוריות. בהצלחה בלהגיע לפלוס כזה ב-4 ימים.

• פותח/ת השרשור
המדריך כעס עליך? תאבד מהמסה? תשמין?
מה קורה פה?

את המדריך הייתי מברך בברכת "טוב אחי", ואותך ללכת לקרוא קצת בפורטל. קילו שומן טהור מוערך בכ-7700 קלוריות. בהצלחה בלהגיע לפלוס כזה ב-4 ימים.

אחי אולי אתה רזה שקשה לו לעלות 7700 קלוריות ב4 ימים אני בנאדם שהיה שמן 99% מהחיים שלו ואין לי בעיה להגיע ל15 אלף גם ביום , הכוונה שלו לא הייתי שאני ישמין מאיפה המצאת את זה וגם אם אני יאבד מסה בסה"כ זה אני ששאלתי אם ייקרה לי אחד מהמדברים בעיקר שריר כי אני לא ממש מבין וטוב שיש עוזרים .. וכן אני יכול לעלות 7700 קלוריות ביום אבל מה לעשות שאני עומד על 1800 קלוריות ביום כי זה נהיה כבר דרך חיים אצלי .. ציפיתי לתגובה יותר בונה .

אחי אולי אתה רזה שקשה לו לעלות 7700 קלוריות ב4 ימים אני בנאדם שהיה שמן 99% מהחיים שלו ואין לי בעיה להגיע ל15 אלף גם ביום , הכוונה שלו לא הייתי שאני ישמין מאיפה המצאת את זה וגם אם אני יאבד מסה בסה"כ זה אני ששאלתי אם ייקרה לי אחד מהמדברים בעיקר שריר כי אני לא ממש מבין וטוב שיש עוזרים .. וכן אני יכול לעלות 7700 קלוריות ביום אבל מה לעשות שאני עומד על 1800 קלוריות ביום כי זה נהיה כבר דרך חיים אצלי .. ציפיתי לתגובה יותר בונה .
מה זאת תגובה בונה? אני נותן לך עובדות ואמת, לא בולשיט שנועד לגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך.
אתה לא מגיע ל-15 אלף קלוריות בשום יום, אני מוכן לשים את הכבד שלי על זה.
במקום להקשיב למאמנים שרק רוצים לעשות עליך רושם, תקרא קצת מאמרים ומחקרים.

אני לא יודע על כמה אחוז שומן אתה כרגע, אבל על 14~15 א.ש. קשה מאוד לאבד מסה.

• פותח/ת השרשור
אחי ה15 אלף זה סתם בציניות אני רק אומר שלעקוף 7700 קלוריות זה לא בעיה בשבילי זה הכל ברוך ה' הבראתי אחי והכל בסדר תודה בכל זאת על העובדות והאמת שלך אפשר לנעול מנהלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית