הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מסה בייקון כשר?!

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
אוקיי, אז בגלל רצוני העז לאכול בייקון בערך מגיל 0 (יותר כמו מינוס תשעה חודשים) סוף סוף היום, הכנתי בייקון.
אבל! אני שומר כשרות. איך זה אפשרי אתם שואלים? עם קצת דימיון, ואם תסגרו את העיניים כמעט עד הסוף יהיה לך בייקון מדהים וכשר!
נו טוב, זה לא בייקון, אבל זה גורם לי להרגיש כאילו כן, אז מה אם אני חי בסרט.

בכל מקרה, זה כל כך פשוט, כל כך טעים.
לוקחים פרוסות פסטרמה/סלאמי, שמים עליהם כמה טיפות שמן זית, טיפה פלפל שחור גרוס ( אני הוספתי גם טיפה מלח גס אבל לא אעשה את זה שוב, זה יצא מלוח מדי מממש טיפה מלח, פשוט תמליחו את שאר האוכל ).
טיפה למרוח עם האצבע את השמן והפלפל על כל הפרוסה, וזהו, זה מוכן.
סתם לא, זה לא מוכן, אבל זה כמעט מוכן.
image.jpg
מכאן ההמשך פשוט מאוד ואפילו מדי,
קחו מחבת (בשרית כמובן, לא מערבבים בשר וחלב 😄) תשימו אותה על הכיריים, תדליקו על חום גבוהה, אחרי חצי דקה בערך תשפכו ממש טיפה שמן זית (בכל זאת שמנו גם על הפסטרמה והסלאמי).
כשהשמן חם אבל לא רותח ( אם אתם תכניסו חתיכת פסטרמה יהיה טיפה בעבוע של השמן ), תכניסו את הפסטרמה והסלאמי למחבת ותשאירו על חום גבוה, לוקח בערך 2-4 דק׳ עד שאפשר להפוך, אבל זו הערכה גסה, תהפכו כשזה משחים יפה.
אגב, הפסטרמה תתחיל טיפה להתקפל וליצור בועות, תצמידו את הבועות האלו למחבת אחרת הם לא ייטגנו.
אחרי שזה שחום יפה משני הצדדים, תוציאו ותשימו על נייר סופג כדי שיספוג קצת את השמן.

יוצא טעים בטירוף, מדהים לדל פחמימה ויכול להוות מקור חלבון טוב לכל דבר שתרצו.
אם אתם אוכלים לא כשר, תכניסו על זה גבינה ויצא מדהים בטוח, תטגנו בחמאה וכו׳ס
אם אתם אוכלים כשר כמוני, זה מדהים עם חומוס, מטבוחה ודומיהם.
כבר עכשיו עלה לי הרעיון של לעשות מזה משהו כמו bacon bits ובעצם פשוט לחתוך/לקרוע את זה לחתיכות קטנות ולשים מעל כל דבר בערך.

בגלל שאני עכשיו בניטרלי (החיטוב נתקע) אכלתי את זה חלה (חלה על הגז) ויצא מדהים, אפילו שזה לחם שאני בדרך כלל לא אוכל, יצא מדהים.
מחר אולי אכין לצד שיבולת שועל.
אגב, אתם יכולים להכין את זה גם בתנור/טוסטר אובן וזה יצא מצויין, רק תזכרו להפוך.

image.jpg
וכן, אולי אני ״קצת״ מתלהב מדי וזה אפילו לא מתקרב לרמה של בייקון, אבל זה פשוט טעים! 😋🍴​

פשוט תאכל בייקון...
חוץ מזה, נשמע טעים,אני תמיד שם בחביתה סרוולד וחזה אווז\כתף בקר וזה יוצא מדהים, קיספי כזה.
ממליץ בחום!

אחי, עזוב אותך פסטרמה \ סלמי.
תעשה את זה עם חזה אווז ויעוף לך הפקק! 😋🍴

סלמי זה כל כך מקור טוב לחלבון? בעיקרון המתכון נראה חמוד מאד, אבל כל אחד יודע שסלמי זה מדברים הכי מעובדים שקיימים.
תודה על המתכון גבר.

בייקון אמיתי זה מושלם, באמת חבל,אבל חזה אווז מעושן,זה כנראה הדבר הכי קרוב שיש לבייקון.

אסאדו ללא עצם מעושן,די קרוב.

אותך לרבנות..

אל לנו לחמוד מאכלי גויים.
יש להתגאות במאכלי היהודים.
רגל קרושה,קוגל,גפילטה פיש,מעקודה(הצבת מאכל מזרחי עם מאכלים אשכנזיים באותו משפט עוברת על איסור שעטנז? )

אם לא אכלת בייקון למה אתה מניח שזה דומה?
בכל מקרה אין דבר טעים כמו בייקון זה פשוט רמה אחת מעל הכל.

• פותח/ת השרשור
אחי כל האשכול הזה הוא בנושא בייקון, סתם טיגנת סלמי לא גילית את אמריקה
חיטוב+דל״פ+חלבון.
אז לא בדיוק אכפת לי שזה לא בייקון, זה עדיין טעים בטירוף.

אתה מאוד מפרגן לבייקון לפני שאפילו טעמת את זה
יחלקו עליי כל המעריצים זה בכלל לא טעים

9gag סתם עפים על זה

• פותח/ת השרשור
אתה מאוד מפרגן לבייקון לפני שאפילו טעמת את זה
יחלקו עליי כל המעריצים זה בכלל לא טעים

9gag סתם עפים על זה
לצערי אני גם לא אטעם (לפחות בזמן הקרוב) ככה שלעולם לא אדע 😃

אהבתי שאתה דואג לכל הלא שומרים, מציע להם להוסיף גבינה עניינים..
שישרפו בגיהנום החוטאים האלה, מה זה כל העצות האלה?!

חחח סתם, אולי אנסה(מאיפה יש לי כוח לחפש עכשיו בייקון),
תודה!

Back
למעלה תחתית