ייעוץ מחליק מהספה בבנץ׳

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
טוב אני מניח שהבנתם כבר מהכותרת, אבל בכל מקרה, פעם הייתי עם מגבת, הרגשתי כל הזמן שאני מחליק ואז הורדתי אותה, מאז אני מרגיש כאילו אני עוד יותר מחליק מהספה.
הבעיה היא שהספל בנץ׳ ממש גרועה, היא לא אחידה ( חתיכה לגב וחתיכה לראש שצמודות אחת לשניה ).
נוסף על זה היא מצופה בעור מוזר שממש אבל ממש מחליק ככה שאי אפשר באמת להתייצב על הספה.
כל פעם שאני עושה לג דרייב ישר השכמות והטרפזים מחליקים ואני מאבד כיווץ.
ברור שיש לי את האפשרות לשים את השכמות בתוך השקע שבין החתיכה לגב והחתיכה לראש אבל גם שם אין באמת יציבות ואין כיווץ ואני מחליק בסופו של דבר.

לצערי אין אפשרות להביא ספות נורמליות ולהשתמש בהן כי המכון לא יביא כאלו כי לא אכפת לו בשיט מהמתאמנים ( הרצפה שאפשר להפיל עליה משקלים לא מסודרת בשיט, המראה שבורה, הציוד לא טוב... )
למדתי להסתדר לבינתיים, אבל עכשיו קיץ והזיעה גם מפריעה ואני פשוט מחליק כמו משוגע וזה מקשה עליי לשמור כיווץ בשכמות ולהשתמש בלג דרייב כמו שצריך.

לצערי לבינתיים אין אפשרות לעבור מכון.
לדעתכם, עדיף לחזור להשתמש במגבת או להסתדר בלעדיה?
ואם יש לכם טיפים מה אפשר לעשות עם ספות בנץ׳ מחליקות זה יהיה מצויין.

אתה נכנס לגשר ומשתמש בלג דרייב כמו שצריך? כשאני מדבר על לג דרייב אני מתכוון ללג דרייב רציני לא עם כף רגל כולה על הרצפה אלה בשיטה של ALAN עם רק קצות אצבעות שנכנסות בתוך הרצפה. זה אמור לייצב אותך בצורה טובה ולגרום לכך שההחלקה של הספסל לא תפריע לך בביצוע.

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס לגשר ומשתמש בלג דרייב כמו שצריך? כשאני מדבר על לג דרייב אני מתכוון ללג דרייב רציני לא עם כף רגל כולה על הרצפה אלה בשיטה של ALAN עם רק קצות אצבעות שנכנסות בתוך הרצפה. זה אמור לייצב אותך בצורה טובה ולגרום לכך שההחלקה של הספסל לא תפריע לך בביצוע.
אני עם כל כף הרגל על הרצפה כי בדרך כלל יש לי כאב מוזר בירך כשאני לוקח את הרגל אחורה ועל קצות האצבעות (זה קורה לפעמים גם כשכל כף הרגל על הרצפה).
אני אנסה לראות איך זה עובד ואם יש לי איך להסתדר בלי שיהיה את הכאב הזה.
אגב, אני לא בטוח שההחלקה היא מהלג דרייב כי זה בעיקר בגלל שהספה מרופדת עם עור חלק ומעצבן.

אני אנסה לשלוח להם הודעה ולבדוק אם יש סיכוי שיעשו שינויים כלשהם, חרא מכון.

אני אצפה עכשיו בסרטון שוב.

אני עם כל כף הרגל על הרצפה כי בדרך כלל יש לי כאב מוזר בירך כשאני לוקח את הרגל אחורה ועל קצות האצבעות (זה קורה לפעמים גם כשכל כף הרגל על הרצפה).
אני אנסה לראות איך זה עובד ואם יש לי איך להסתדר בלי שיהיה את הכאב הזה.
אגב, אני לא בטוח שההחלקה היא מהלג דרייב כי זה בעיקר בגלל שהספה מרופדת עם עור חלק ומעצבן.

אני אנסה לשלוח להם הודעה ולבדוק אם יש סיכוי שיעשו שינויים כלשהם, חרא מכון.

אני אצפה עכשיו בסרטון שוב.
גם לי הכאב הזה קורה לפעמים ואני עושה בשיטה של ALAN
פשוט תשחרר לרגע (תצא לגמריי מהסטאפ) (זה קורה ישר כשאתה שם..)
ואז תנסה שוב

אני גם לא מבין למה לא להשתמש במגבת אם אתה מחליק יותר בלי המגבת.
אם לא מגבת אז תנסה אולי לשים מגנזיום על השכמות, על כל האזור שבא במגע עם הספסל, יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא מבין למה לא להשתמש במגבת אם אתה מחליק יותר בלי המגבת.
אם לא מגבת אז תנסה אולי לשים מגנזיום על השכמות, על כל האזור שבא במגע עם הספסל, יכול לעזור.
אני אבדוק היום ואראה מה הכי נוח.

• פותח/ת השרשור
אתה מכווץ ככל האפשר בלג דרייב?
יכול לעזור לך להחליק פחות אולי
כן.
שמתי לב שהלג דרייב גורם להחלקה, בכל מקרה, אני אנסה היום את השיטה של alan thrall ונראה איך זה הולך.

גם עם כף רגל מלאה על הרצפה אפשר לייצר לג דרייב רציני ביותר

מסכים איתך. אבל אולי יש לו ספסל כל כך מעפן שהדרך היחידה לתקן את הבעיה שלו במצב הזה היא לתקוע את קצות האצבעות ברצפה ולא לעבוד עם כף רגל מלאה על הרצפה כי בסופו של דבר בשיטה הזאת אתה יציב יותר.

אני בטוח שאתה צודק, אבל יתכן שהבעיה של השמנמן היא בטכניקה. אם אותה דחיפת רגליים לא נעשית במאונך לרצפה, נוצר רכיב של הכוח בכיוון משיק לספסל, ומכאן ההחלקה. הבעיה יותר שכיחה אצל בעלי אגן לא גמיש. אפשר לנסות לשנות את מיקום כפות הרגליים על הרצפה יחסית לאגן - ככל שהן משוכות יותר לאחור כך אמור להיות פחות אפקט של החלקה. לצורך זה אפשר לעלות על קצות האצבעות, כפי שהציעו קודם, או להשתמש במדרגה.
upload_2015-6-11_12-0-46.png

לא העמקתי לקרוא,אבל נגיד BRANDON CAMPBELL אם אתה מכיר, שם שתי גומיות על הבנצ,ככה שהוא ממש ממש יציב, תבדוק ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך. אבל אולי יש לו ספסל כל כך מעפן שהדרך היחידה לתקן את הבעיה שלו במצב הזה היא לתקוע את קצות האצבעות ברצפה ולא לעבוד עם כף רגל מלאה על הרצפה כי בסופו של דבר בשיטה הזאת אתה יציב יותר.
אכן ספסל מעפן מאוד (של star trac), הוא לא כל כך נורא אבל הספה עצמה גרועה.
אני אנסה היום את השיטה של alan.
אני בטוח שאתה צודק, אבל יתכן שהבעיה של השמנמן היא בטכניקה. אם אותה דחיפת רגליים לא נעשית במאונך לרצפה, נוצר רכיב של הכוח בכיוון משיק לספסל, ומכאן ההחלקה. הבעיה יותר שכיחה אצל בעלי אגן לא גמיש. אפשר לנסות לשנות את מיקום כפות הרגליים על הרצפה יחסית לאגן - ככל שהן משוכות יותר לאחור כך אמור להיות פחות אפקט של החלקה. לצורך זה אפשר לעלות על קצות האצבעות, כפי שהציעו קודם, או להשתמש במדרגה.
צפה בקובץ המצורף 27122
בד״כ אני לוקח את הרגליים כמה שיותר אחורה כשכל כף הרגל עדיין על הרצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית