הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סטארדאסטמולוב

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
StarDust הוסיף לוג חדש:

סטארדאסטמולוב - סמולוב ג'וניור מותאמת

שלום לכולם,
קודם כל, קרדיט ל-@incin על השם בשרשור מלפני שנתיים: https://www.lbs.co.il/threads/42995/#post-537815
מי שיודע ומי שלא יודע - מיוני 14 ועד לפני שבועיים התאמנתי אימוני וייטליפטינג בבוקס, והמאמן בינתיים פרש ועבר למקום אחר. בהשראת @omerh84 עברתי להומו'ס פלייס ראשל"צ וחוזר להתאמן אימוני כוח/PL. אני רוצה הפעם להתחרות בסוף יולי, ואין לי זמן לעשות שוב טקסס עם דילואד וכו'. רציתי משהו שייתן לי פיקינג מהר יחסית. המשקלים נבחרו מעט נמוך יותר מהאחוזים של ה-RM1-ים האמיתיים.
בהמשך...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
1. קודם כל, בהצלחה ומקווה לראותך בתחרות.
2. זה היה הכרחי להגיד שHB זה עילאי וLB זה קשקוש ו"לרמוז" שזו רמאות?
כאשר רוב הפורום עושה LB, וכאשר רוב האנשים שיפגינו את הפגנות הכוח הכי מרשימות שיש בתחרות הקרבה יהיו כאלו שיעשו LB ,
ולא, עצם העובדה שתעשה HB/פרונט סקוואט בלי חגורה בתחרות בשילוב עם הרטיו שלך לא יהפכו אותך ל"טוב יותר". פשוט זה נראה לי עקיצה מאוד ילדותית לאוכלוסיה די גדולה מתוך כלל הפורום.

• פותח/ת השרשור
"בוא נעשה 4 סמולובים במקביל , זה נראה לי רעיון טוב"
עד כמה פצוץ היית ?

,זה לא 4 סמולובים - זה שני סמולובים, עליון ותחתון. העבודה פשוט מתחלקת בין התרגילים.
וכן, החלטתי להיות קצת מאזוכיסט. 😛

אחרי התחרות יהיה גם סמולוב מקדימה (פרונט סקוואט).

,זה לא 4 סמולובים - זה שני סמולובים, עליון ותחתון. העבודה פשוט מתחלקת בין התרגילים.
וכן, החלטתי להיות קצת מאזוכיסט. 😛

אחרי התחרות יהיה גם סמולוב מקדימה (פרונט סקוואט).
אתה לא באמת עושה משהו כשאתה עושה חצי סמולוב

• פותח/ת השרשור
אתה לא באמת עושה משהו כשאתה עושה חצי סמולוב

זה לא ''חצי סמולוב'' - במקום לעשות 6*6 סקוואט, אני עושה 3*6 סקוואט ועוד 3*6 דדליפט. במקום 7*5, אני עושה 4*5 סקוואט ועוד 3*5 דדליפט. כנ''ל לגבי הבנץ' והפרס.
את הרציונאל אני מניח שכל מי שיקרא יוכל להבין לבד...

זה לא ''חצי סמולוב'' - במקום לעשות 6*6 סקוואט, אני עושה 3*6 סקוואט ועוד 3*6 דדליפט. במקום 7*5, אני עושה 4*5 סקוואט ועוד 3*5 דדליפט. כנ''ל לגבי הבנץ' והפרס.
את הרציונאל אני מניח שכל מי שיקרא יוכל להבין לבד...
מישהו אי פעם ניסה ?

• פותח/ת השרשור
מישהו אי פעם ניסה ?

לא שידוע לי. הקרדיט לרעיון אגב הוא משיחות שהיו לי בזמנו עם ה-דוקטור שהמליץ
לחלק את הנפח בטקסס במקום 5*5 סקוואט ל-3*5 סקוואט ועוד 3*5 דדליפט.

לא שידוע לי. הקרדיט לרעיון אגב הוא משיחות שהיו לי בזמנו עם ה-דוקטור שהמליץ
לחלק את הנפח בטקסס במקום 5*5 סקוואט ל-3*5 סקוואט ועוד 3*5 דדליפט.
טוב אם ה- אומר אז תעשה.
למרות שאם אינני טועה ההתקדמות שלך הייתה מזערית פעם קודמת , הלא כן ?

• פותח/ת השרשור
טוב אם ה- אומר אז תעשה.
למרות שאם אינני טועה ההתקדמות שלך הייתה מזערית פעם קודמת , הלא כן ?

כן, אבל זה לא היה בגלל התכנית. גם לא עשיתי אותה מספיק זמן (שבועיים שלושה), גם חיטבתי, וגם הייתי צריך לעבור מהר למשהו אחר כדי לעשות פיקינג לקראת התחרות שהייתה אז.

• פותח/ת השרשור
לא שקלתי, אבל כשיגיע הרגע אשקול את כל האופציות. 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית