אוף :(אנשים שתופסים את הספסל לשנה צריכים למות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוף :(אנשים שתופסים את הספסל לשנה צריכים למות
בנץ' 93X4X4
סקוואט 125X4X5
פרס 65.5X4X4
דדליפט 142X3X5
בייספס, מתיחות והביתה.
בפרס הגעתי לשלב שצריך כבר להוסיף עזרים (חגורה + רצועות שורש כף יד). סט ראשון היה גריינד ללא ללא. בסטים הבאים הוספתי והכל עלה סבבה, עם חזרות ספייר בטנק.
בדדליפט בסט הראשון נתפס לי התאום הימני באמצע הסט, עצרתי לכמה שניות לעיסוי קצרצר, המשכתי ולא ויתרתי עד שסיימתי את התכנית להיום. המשקל עצמו היה קל כמובן.
בנץ' 95.5X5X3
סקוואט 128X4X4
פרס 68X2,3,2,1,1
דדליפט 147.5X4X4
פינת התירוצים/סיבות לגבי הפרס: החגורה לא הייתה מספיק הדוקה בסט הראשון וזה כנראה שרף אותי להמשך + לא עשיתי חימום ספציפי (גם קודם לכן בתכנית לא עשיתי, אבל אולי הגיע הזמן להתחיל). מעבר לסיבה שמובנית בתכנית עצמה - שהפרס תמיד מגיע אחרי נפח בנץ' וסקוואט.
בכל השאר היו ספיירים. בבנץ' אני עדיין גם לא נחגר ולא מתרצע (מלשון רצועות שורש כף יד). בדדליפט אני אף פעם לא נחגר.
אין מנוס מקבלת ההחלטה: בלוק הלחיצות יימשך לפחות עוד שבועיים - לא...
אני חושב שנכשלת בפרס רק כי זה מסובך להטעין 68,לא עדיף 70?פחות חישובים.(כותב תגובה זה מת על ידי מוט פרס שנפל על ראשו ולכן יש לקחת את תגובותיו בקמצוץ אמינות)
חוץ מזה כל הכבוד:193ek:
בנץ' 90X3X6
סקוואט 133X5X3
פרס 62.5X6,5,4
דדליפט 150X5X3
שבוע שלישי בסקוואט-דד הסתיים בהצלחה ואפילו עם משקלים יותר גבוהים ממה שהאקסל אומר (לגבי הסקוואט, את המשקל של הדדליפט אני בוחר בהתאם לסקוואט ולא לפי האקסל, כי תקופה ארוכה לפני התכנית לא עשיתי דדליפט אלא משיכות קלין/הנפה, כך של-RM1 שהיה לי לפני אין יותר מדי משמעות). אין מנוס מההחלטה - ממשיכים לפחות עוד שבוע. לא משנה מה יקרה הלאה - הבחירה בתכנית הייתה מוצלחת.
בבנץ' היו לי ספיירים בסט הראשון (להערכתי עוד שתי חזרות), אבל לא בשני ובשלישי...
לפי הסירטון שפרסמת בתחילת הלוג אתה נראה בסדר....כנראה שלא אתחרה בסוף החודש. גם לא רואה איך אני באמת ממצה את התכנית עד סוף החודש, וגם יש את הכלל החדש שלמוט אסור לגעת בבטן. האחיזה שלי צרה והמוט הולך לשם באופן טבעי. אלא אם כן הם יוציאו הבהרה מה נחשב מבחינתם "בטן", לא הולך לשבור טכניקה בשביל תחרות.
אימון התאוששות:
בנץ' 80X2X5
פרס 60X5
סקוואט 100X2X5
פאוורקלין 60X2X3, 70X3, 80X1 קצת שעשועים כדי לשמר את התנועה.
בייספס.
החלטתי לעשות אימון התאוששות מהסיבות הבאות:
1) צברתי בשני האימונים האחרונים כשלונות בפרס.
2) נפתח לי חתך בזרת כתוצאה מהנפח של הדדליפט.
באימון הבא ממשיך את הבלוק כרגיל.
אז בדצמבר! 👏כנראה שלא אתחרה בסוף החודש. גם לא רואה איך אני באמת ממצה את התכנית עד סוף החודש, וגם יש את הכלל החדש שלמוט אסור לגעת בבטן. האחיזה שלי צרה והמוט הולך לשם באופן טבעי. אלא אם כן הם יוציאו הבהרה מה נחשב מבחינתם "בטן", לא הולך לשבור טכניקה בשביל תחרות.
כמה השיא שלך בדדליפט ?
עם 182.5 לעשות 150 5x3. אתה מתאבד.182.5
עם 182.5 לעשות 150 5x3. אתה מתאבד.
אימון חרא, למעט הבנץ' שהיה סבבה לגמרי: 93X4X5
נתפס לי התאום באמצע הסט הראשון של הסקוואט, אז לא היה מה להמשיך, והפרס כבר פשוט כבד (בהינתן שהוא בא אחרי נפח בנץ'). יום רביעי צפוי לי יום סבלות, כולל סחיבת מקרר. על כן, יום חמישי אעשה אימון התאוששות, ובשבת אחזור על האימון הזה, למעט הבנץ' שאוסיף לו עוד 2-3 ק"ג.
בנץ' 94.5X5,5,5,4
סקוואט 122X3X6
פרס 65.5X3X4
דדליפט 143X3X6
הסקוואט והדדליפט היו קלים.
הפרס כבד (את המשקל הזה כבר עשיתי לנפח, אבל לא כשהוא בא אחרי נפח בנץ' ונפח סקוואט).
בנץ' - סט ראשון היה סבבה עם ספייר, סט שני היה גריינד, סט שלישי ורביעי הוספתי רצועות שורש כף יד. סט שלישי היה סבבה עם ספייר, סט רביעי חזרה חמישית הייתה גבולית מדי אז ויתרתי. בכל מקרה, חזרה אחת פחות זה לא תירוץ לא להתקדם. 😃
עד כמה גבולית החזרה החמישית בבנץ הייתה?בערך כמו העומק שלך בסקוואט?