עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקריאטין לקחתי בבוקר עם איזה חצי ליטר-ליטר. כבר תקופה ארוכה שאני לוקח קריאטין כלומר הספיחה התבצעה במלואה כנראה(אם אנחנו מדברים על אותו הדבר). ה3 ליטר במכה זה היה בערב, השאלה אם קריאטין יכול לגרום לגוף להתמודד עם כמות גדולה יותר של מים או שאין קשר בין השניים.5 גרם קריאטין סופח עד כחצי ליטר (לפחות לפי הכתוב)
אני לא חושב שמ 3 ליטר תקבל הרעלה..
זה מאוד מרגיע את האמת, בויקיפדיה כתוב: "אדם בעל תפקוד כליות תקין המוגבל לדיאטה דלת נתרן יסבול מהרעלת מים חמורה אם ישתה יותר מ-1.8 ליטר בבת אחת ואילו אדם בריא שאיננו מוגבל לדיאטה דלת-נתרן - אם ישתה יותר מ-3 ליטר מים בבת אחת. "מקרים של הרעלת מיים ואפילו מוות היה שאנשים שתו בתחרויות כאלה 10-13 ליטר במכה.
איך לעזאזל שתית שלושה ליטר במכה? זה מעבר לצמא, זה נשמע שהיית מיובש לחלוטין. זה ממש לא נשמע לי קשור לקריאטין, עם כל הכבוד לספיחת הנוזלים שלו.
בכל מקרה זאת כמות מאד גבולית ולא כדאי להכניס שום דבר בכמות כזאת לגוף בבת אחת.
10-12??????? למה כולכך הרבה??לא מזמן הפסקתי עם קריאטין בגלל כמויות המים. בין 10-12 ליטר מים ביום. משתין כל 40 דקות. קם כמה פעמים בלילה וכו. אל תשלב קפה וקריאטין- גורם לתחושת צמא תמידית.. כל עוד לא פירקת כ-10% מהמשקל שלך בפעם אחת- אתה לא בסכנה. לפני שזה יקרה אתה תשתין דם. וגם אז לא תהיה צמא כמה ימים כי תרגיש כאב באיזור הכליות.
אפילו מי ש- gone mad לא ידחף את זה באותו שלוק 😃ריפטואיסטים עם גומאד? 😉😛
אין לי מושג, שיחקתי קצת כדורסל בחצר והיה 30 מעלות אבל השתנתי לפני ששתיתי את ה-3 ליטר והפיפי היה שקוף. עבר בשלום, רק הרגשתי טיפה בחילות אני מניח שזה קשור.איך לעזאזל שתית שלושה ליטר במכה? זה מעבר לצמא, זה נשמע שהיית מיובש לחלוטין. זה ממש לא נשמע לי קשור לקריאטין, עם כל הכבוד לספיחת הנוזלים שלו.
בכל מקרה זאת כמות מאד גבולית ולא כדאי להכניס שום דבר בכמות כזאת לגוף בבת אחת.
עבודה פיזית+קריאטין+4 כוסות קפה+אימון+אימון אישי. צורך של הגוף. בגלל זה הפסקתי עם קריאטין אז עכשיו זה 7-8 ליטר ביום.10-12??????? למה כולכך הרבה??
ושאלה יותר טובה איך.
מה לעזאזלעבודה פיזית+קריאטין+4 כוסות קפה+אימון+אימון אישי. צורך של הגוף. בגלל זה הפסקתי עם קריאטין אז עכשיו זה 7-8 ליטר ביום.
freaks of nature: http://www.odditycentral.com/news/woman-is-addicted-to-water-drinks-25-liters-a-day.html
בדרך כלל הרעלת מים מתרחשת בקרב ספורטאים שמזיעים הרבה מאוד ושותים הרבה מים כדי להילחם בהזעה. בגלל שהם הזיעו אין אלקטרוליטים בגוף שלהם והמים מורידים אפילו יותר את כמות האלקטרוליטים.מה שאף.פעם לא הצלחתי להבין זה איך מגיעים להרעלת מים אתה תקיא הרבה לפני
ככהמה שאף.פעם לא הצלחתי להבין זה איך מגיעים להרעלת מים אתה תקיא הרבה לפני