הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשתות יותר מ-3 ליטר במכה בשילוב עם קריאטין

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
כידוע שתיית מים בכמות רצינית בפרק זמן קצר עלולה להביא להרעלת מים. השאלה שלי היא האם קריאטין מאפשר לשתות יותר מים בלי לקבל הרעלת מים.

קיבלתי התקף צמא עכשיו ושתיתי משהו כמו 3 ליטר.

5 גרם קריאטין סופח עד כחצי ליטר (לפחות לפי הכתוב)
אני לא חושב שמ 3 ליטר תקבל הרעלה..

• פותח/ת השרשור
5 גרם קריאטין סופח עד כחצי ליטר (לפחות לפי הכתוב)
אני לא חושב שמ 3 ליטר תקבל הרעלה..
הקריאטין לקחתי בבוקר עם איזה חצי ליטר-ליטר. כבר תקופה ארוכה שאני לוקח קריאטין כלומר הספיחה התבצעה במלואה כנראה(אם אנחנו מדברים על אותו הדבר). ה3 ליטר במכה זה היה בערב, השאלה אם קריאטין יכול לגרום לגוף להתמודד עם כמות גדולה יותר של מים או שאין קשר בין השניים.
מקרים של הרעלת מיים ואפילו מוות היה שאנשים שתו בתחרויות כאלה 10-13 ליטר במכה.
זה מאוד מרגיע את האמת, בויקיפדיה כתוב: "אדם בעל תפקוד כליות תקין המוגבל לדיאטה דלת נתרן יסבול מהרעלת מים חמורה אם ישתה יותר מ-1.8 ליטר בבת אחת ואילו אדם בריא שאיננו מוגבל לדיאטה דלת-נתרן - אם ישתה יותר מ-3 ליטר מים בבת אחת. "

אני מניח שאני נכנס לקטגוריה השנייה (של בן אדם ללא דיאטת נתרן) אבל כמו כן אני גם לא נוגע במלח תעשייתי אלא אוכל את האוכל כפי שהוא. בנוסף לכך אני אוכל בריא כך שאני מניח שאין הרבה נתרן בתפריט שלי.

לא מזמן הפסקתי עם קריאטין בגלל כמויות המים. בין 10-12 ליטר מים ביום. משתין כל 40 דקות. קם כמה פעמים בלילה וכו. אל תשלב קפה וקריאטין- גורם לתחושת צמא תמידית.. כל עוד לא פירקת כ-10% מהמשקל שלך בפעם אחת- אתה לא בסכנה. לפני שזה יקרה אתה תשתין דם. וגם אז לא תהיה צמא כמה ימים כי תרגיש כאב באיזור הכליות.

איך לעזאזל שתית שלושה ליטר במכה? זה מעבר לצמא, זה נשמע שהיית מיובש לחלוטין. זה ממש לא נשמע לי קשור לקריאטין, עם כל הכבוד לספיחת הנוזלים שלו.
בכל מקרה זאת כמות מאד גבולית ולא כדאי להכניס שום דבר בכמות כזאת לגוף בבת אחת.

איך לעזאזל שתית שלושה ליטר במכה? זה מעבר לצמא, זה נשמע שהיית מיובש לחלוטין. זה ממש לא נשמע לי קשור לקריאטין, עם כל הכבוד לספיחת הנוזלים שלו.

ריפטואיסטים עם גומאד? 😉😛

לא מזמן הפסקתי עם קריאטין בגלל כמויות המים. בין 10-12 ליטר מים ביום. משתין כל 40 דקות. קם כמה פעמים בלילה וכו. אל תשלב קפה וקריאטין- גורם לתחושת צמא תמידית.. כל עוד לא פירקת כ-10% מהמשקל שלך בפעם אחת- אתה לא בסכנה. לפני שזה יקרה אתה תשתין דם. וגם אז לא תהיה צמא כמה ימים כי תרגיש כאב באיזור הכליות.
10-12??????? למה כולכך הרבה??
ושאלה יותר טובה איך.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, שיחקתי קצת כדורסל בחצר והיה 30 מעלות אבל השתנתי לפני ששתיתי את ה-3 ליטר והפיפי היה שקוף. עבר בשלום, רק הרגשתי טיפה בחילות אני מניח שזה קשור.

• פותח/ת השרשור
עבודה פיזית+קריאטין+4 כוסות קפה+אימון+אימון אישי. צורך של הגוף. בגלל זה הפסקתי עם קריאטין אז עכשיו זה 7-8 ליטר ביום.
freaks of nature: http://www.odditycentral.com/news/woman-is-addicted-to-water-drinks-25-liters-a-day.html
מה לעזאזל

אני לא מבין איך היא לא מתה אחרי יום אחד שלא לדבר על לשתות באופן רציף כל יום כמות כזאת (וכן לקחתי בחשבון שהיא שמנה בטירוף) 😳

מה שאף.פעם לא הצלחתי להבין זה איך מגיעים להרעלת מים אתה תקיא הרבה לפני

מה שאף.פעם לא הצלחתי להבין זה איך מגיעים להרעלת מים אתה תקיא הרבה לפני
בדרך כלל הרעלת מים מתרחשת בקרב ספורטאים שמזיעים הרבה מאוד ושותים הרבה מים כדי להילחם בהזעה. בגלל שהם הזיעו אין אלקטרוליטים בגוף שלהם והמים מורידים אפילו יותר את כמות האלקטרוליטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית