הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין (לא מרגיש אותו)

netanel12

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
-1
26
2
אהלן חברה התחלתי לקחת יוהימבין של חברת MAN (הוא HCI) ולקחתי פעם ראשונה חצי מהמינון הדרוש (12 מ"ג) אני שוקל 97 על 13 אחוז ככה וגובה 2 מטר לקחתי אותו עם ל-טירוזין 1000 מ"ג ו200 מ"ג קפאין על בטן ריקה ממש יעני 4 שעות אחרי ארוחה ולא הרגשתי כלום

לא דופק אולי טיפה מרץ ממש טיפה מה אתם אומרים אולי אני גדול מידי בשביל מינון כזה נמוך?

יש כאלה שאומרים שזה עובד יש חלק שאומרים לא
אישית אני לוקח חצי מינון ואחרי זה כואב לי הראש כל היום ודופק יותר גבוה

אמרת לבד. שלקחת רק חצי מינון. אז כך מינון מה שצריך ונראה מה תרגיש.
משימוש שלי שעשיתי אם יוהימבין הוא לא יותר טוב מקלן / או אפדרין.

כל השורפי שומן האלה ממש לא להיט,לא ביעילות ולא במחיר.וכן ניסיתי את רובם ...הצעד הבא dnp..כמובן רק בחורף ):

• פותח/ת השרשור
הינה עכשיו ברגע זה אני על 8 כדור ( 24 מג) ולא מרגיש כלום מה זה החרטא הזה ציפיתי לפחות לטיפה דופק אני מפחד שמכרו לי יוהימבין חרטא

למרות שהאף שלי מנוזל וזה קורה רק שאני על דופק גבוה באימוני קרוספיט חחח

לגבי dnp לא הייתי חושב על לקחת את זה זה נשמע לי מלחיץ מה גם שאפילו באדיבילדרים מפחדים מהחרא הזה והם ינסו כל דבר ואני חושב שהחורף שלנו לא כזה קשה כדי שיוריד את האפקט של הdnp

הינה עכשיו ברגע זה אני על 8 כדור ( 24 מג) ולא מרגיש כלום מה זה החרטא הזה ציפיתי לפחות לטיפה דופק אני מפחד שמכרו לי יוהימבין חרטא

למרות שהאף שלי מנוזל וזה קורה רק שאני על דופק גבוה באימוני קרוספיט חחח

לגבי dnp לא הייתי חושב על לקחת את זה זה נשמע לי מלחיץ מה גם שאפילו באדיבילדרים מפחדים מהחרא הזה והם ינסו כל דבר ואני חושב שהחורף שלנו לא כזה קשה כדי שיוריד את האפקט של הdnp
תלוי במינון

מינון לא מספק עבורך.
כמה שעות אחרי הלקיחה אכלת?
אגב, לא הייתי ממליץ 4 שעות אחרי ארוחה, אלא ישר אחרי היקיצה לקחת ולא לאכול 4 שעות.
ארוחה גדולה שמכילה מספיק שומן יכולה להרוס את האפקטיביות של היוהימבין גם אחרי 4 שעות.

• פותח/ת השרשור
מינון לא מספק עבורך.
כמה שעות אחרי הלקיחה אכלת?
אגב, לא הייתי ממליץ 4 שעות אחרי ארוחה, אלא ישר אחרי היקיצה לקחת ולא לאכול 4 שעות.
ארוחה גדולה שמכילה מספיק שומן יכולה להרוס את האפקטיביות של היוהימבין גם אחרי 4 שעות.

לא מספיק? אני שוקל 95.5 ולוקח 24 מ"ג זה יותר מ0.2 מ"ג על כל ק"ג מהמשקל שלי
אני קם ולוקח אותו ישר ואז אוכל אחרי 4 שעות
מה שאני אוכל בדרך כלל אחרי היוהימבין היא ארוחה "חלבונית" לדוגמא 3-5 ביצים צהוב 1 קופסת טונה ושתי פרוסות גבינה צהובה 9% עם ירקות כמובן

יוהימבין לא מורגש כמו אפדרין וקלן, אך נותן עבודה מאחורי הקלעים. מה אתה רוצה להרגיש, תופעות לוואי לא נחמדות במיוחד?

• פותח/ת השרשור
יוהימבין לא מורגש כמו אפדרין וקלן, אך נותן עבודה מאחורי הקלעים. מה אתה רוצה להרגיש, תופעות לוואי לא נחמדות במיוחד?

בתאכלס זה טוב לי שאין לי את התופעות לוואי פשוט חשבתי שבגלל שאני לא מרגיש את זה זה לא עובד או משהו
למרות שהיום הרגשתי קצת דופק עולה ויורד וכאבי ראש קטנים לא משהו לא נורמאלי

• פותח/ת השרשור
א
לא חכם לקחת יוהימבין לפני אימוני קרוספיט. על יוהימבין בדרך כלל מבצעים אירובי.

אני לא לוקח את זה לפני קרוספיט אבל יוצא לי 7 שעות ככה בין היוהימבין לאימון קרוספיט אבל עדיין אני מרגיש דופק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית