הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סטים/חזרות בדדליפט אימון AB

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
באימון B האימון שלי זה:
גב, רגליים, יד אחורית
ובגב אני עושה:
mahcine lat pull down 10,8,6
חתירה 10,8,6
דדליפט 3X10 (התחלתי דדליפט לפני כמעט חודש)

ברגליים:
סקוואט 3X10 (התחלתי לפני כמעט חודש)
leg extensions 3x8
seated keg curls 3x8

יד אחורית:
triceps push down vbar 3x8
one arm triceps extensions 3x8
סט אחד של מקבילים מקסימום חזרות (אני יודע שזה חיטוב, למרות שאני במסה, אבל לא חושב זה נורא[?])

קיצר השאלה כמה סטים וחזרות לעשות דדליפט?
והאם כדאי 10X3 בסקוואט או שכדאי פחות?
* סליחה על החפירה
הקפצה
מישהו?

איך התוכנית הזאת?
ו שאלה- רשמתי בB קודם כל רגליים כי זה מה שאיתי רשם (זה השם נכון?), אבל אני רוצה לתת דגש יותר על הגב מאשר רגליים, אז פשוט להחליף בניהם?
A:
Chest:
Bench press 3x5
Bench press incline 3x8
Butterfly 3x10

shoulders:
Military press 3x8
Side leteral raise 2x10
Full range of motion straight crossover 2x10

Triceps:
Triceps push down vbar 4x10

B:
Legs:
Squat 3x5
Deadlift 3x5
Seated legs curls 3x15

Back:
Barbell row 3x10
Machine lat pull down 10,8,6

Biceps:
Biceps curl barbell 3x12

לדעתי הרבה יותר טוב אבל עדיין יותר מדי סטים לחזה לדעתי ושים לב שלעשות דדליפט לסטים זה ממש ממש קשה וכנראה בלתי אפשרי ישר אחרי 3*5 סקוואט אז או שתעשה יום סקוואט כבד וסקוואט קל ויום ההיפך או שתעשה וראיציה אחרת של דדליפט (רומני/ סטיף לג) נגיד, ותוריד תרגיל מהכתפיים אין שום הצדקה לזה

• פותח/ת השרשור
לדעתי הרבה יותר טוב אבל עדיין יותר מדי סטים לחזה לדעתי ושים לב שלעשות דדליפט לסטים זה ממש ממש קשה וכנראה בלתי אפשרי ישר אחרי 3*5 סקוואט אז או שתעשה יום סקוואט כבד וסקוואט קל ויום ההיפך או שתעשה וראיציה אחרת של דדליפט (רומני/ סטיף לג) נגיד, ותוריד תרגיל מהכתפיים אין שום הצדקה לזה

מה אתה אומר על זה:
* מה אתה מתכוון בדדליפט? לעשות רק סט אחד?

איך התוכנית הזאת?
ו שאלה- רשמתי בB קודם כל רגליים כי זה מה שאיתי רשם (זה השם נכון?), אבל אני רוצה לתת דגש יותר על הגב מאשר רגליים, אז פשוט להחליף בניהם?
A:
Chest:
Bench press 3x5
Bench press incline 3x8
Butterfly 2x10

shoulders:
Military press 3x8
Side leteral raise 2x10

Triceps:

B:
Legs:
Squat 3x5
Deadlift 3x5
Seated legs curls 3x15

Back:
Barbell row 3x10

Biceps:
Biceps curl barbell 3x12

מה אתה אומר על זה:
* מה אתה מתכוון בדדליפט? לעשות רק סט אחד?

איך התוכנית הזאת?
A:
Chest:
Bench press 3x5
Bench press incline 3x8
Butterfly 2x10

shoulders:
Military press 3x8
Side leteral raise 2x10

Triceps:

B:
Legs:
Squat 3x5
Deadlift 3x5
Seated legs curls 3x15

Back:
Barbell row 3x10

Biceps:
Biceps curl barbell 3x12

הייתי עושה בB ככה (מבחינת הרגליים):

B1:
סקוואט 3X5 (או 5X5)
דדליפט רומני 3X8

B2:
דדליפט 1*5
פרונט סקוואט/סקוואט 3X8-10
כפיפת רגליים 3X12

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה בB ככה (מבחינת הרגליים):

B1:
סקוואט 3X5 (או 5X5)
דדליפט רומני 3X8

B2:
דדליפט 1*5
פרונט סקוואט/סקוואט 3X8-10
כפיפת רגליים 3X12
למה?
לא עדיף פשוט לעשות דדליפט 1x5 וסקוואט 3x5? או 3 על 8?
ועוד שאלה, אני יכול להחליף בין גב לרגליים נכון? גב קודם

לדעתי, תתחיל מתוכנית שתכלול את התרגילים המורכבים, תעבוד על הטכניקה ועל התרגילים המורכבים ואז תכניס נפח ותרגילים שיפמפמו כתף אחורית יד קידמית וביצה שמאלית.

אתה מתחיל ממקום שאתה תתקע מאד מהר או שתפצע או שתאבד יעילות.
אתה לא צריך כל כך הרבה נפח ואני אומר את זה כאחד שמאמין בנפח. ממה שרשמת אתה עוד לא שם.

למה?
לא עדיף פשוט לעשות דדליפט 1x5 וסקוואט 3x5? או 3 על 8?
ועוד שאלה, אני יכול להחליף בין גב לרגליים נכון? גב קודם
אתה יכול אבל לדעתי עדיף לשים את הסקוואט/דדליפט בהתחלה כי אלה באמת תרגילים קשים וכבדים שעדיף לשים בהתחלה, ודדליפט לדעתי מספיק פעם בשבוע כי גם ככה קשה להתאושש ממנו והוא מתיש מאוד

• פותח/ת השרשור
לדעתי, תתחיל מתוכנית שתכלול את התרגילים המורכבים, תעבוד על הטכניקה ועל התרגילים המורכבים ואז תכניס נפח ותרגילים שיפמפמו כתף אחורית יד קידמית וביצה שמאלית.

אתה מתחיל ממקום שאתה תתקע מאד מהר או שתפצע או שתאבד יעילות.
אתה לא צריך כל כך הרבה נפח ואני אומר את זה כאחד שמאמין בנפח. ממה שרשמת אתה עוד לא שם.

התרגילים המורכבים זה בנץ' פרס, סקוואט,דדליפט ומיליטרי פרס, ויש אותם בתוכנית, לא הבנתי מה אתה מתכוון?

אתה יכול אבל לדעתי עדיף לשים את הסקוואט/דדליפט בהתחלה כי אלה באמת תרגילים קשים וכבדים שעדיף לשים בהתחלה, ודדליפט לדעתי מספיק פעם בשבוע כי גם ככה קשה להתאושש ממנו והוא מתיש מאוד
אין קשר בין סקוואט לגב (אם אני עובד על גב, זה לא יפריע לי אחרי זה לעבוד על הסקוואט), מה שכן, דדליפט עובד על גב תחתון בעיקר, זה למה בתוכנית המקורית עבדתי על דדליפט כ גב, ואחרי זה סקוואט והמשכתי רגליים.
ודדליפט 1X5 לא נראה לי יהיה קשה להתאושש ממנו והבנתי שסט אחד זה אחלה עם התרגיל הזה, אז פעמיים בשבוע 1X5 זה לא טוב?

שמע אתה טוחן מים, אתה באמת שובר את הראש על כלום זה גם אשמתי שנגררתי לזה....

אתה יכול לעבוד בתוכנית לינארית פשוטה ולהוסיף תרגילי עזר בחזרות גבוהות יותר. ברור שאתה יכול גם לעבוד AB אם אתה רוצה אבל אין לך מה לסבך את העיניינים כל כך

• פותח/ת השרשור
שמע אתה טוחן מים, אתה באמת שובר את הראש על כלום זה גם אשמתי שנגררתי לזה....

אתה יכול לעבוד בתוכנית לינארית פשוטה ולהוסיף תרגילי עזר בחזרות גבוהות יותר. ברור שאתה יכול גם לעבוד AB אם אתה רוצה אבל אין לך מה לסבך את העיניינים כל כך
לא בקטע של לטחון מים, אני רוצה תוכנית טובה למסה, AB יכול להיות טוב למסה מה הבעיה?

התרגילים המורכבים זה בנץ' פרס, סקוואט,דדליפט ומיליטרי פרס, ויש אותם בתוכנית, לא הבנתי מה אתה מתכוון?

זה שיש אותם זה טוב ויפה, אני לא רואה סיבה להכניס תרגילי "עזר" (ואני שם את זה במרכאות, כי כאן הם לא באים במטרה לעזור אלא סתם לפמפם) כשעוד אין בסיס.

• פותח/ת השרשור
זה שיש אותם זה טוב ויפה, אני לא רואה סיבה להכניס תרגילי "עזר" (ואני שם את זה במרכאות, כי כאן הם לא באים במטרה לעזור אלא סתם לפמפם) כשעוד אין בסיס.
מה זה אין בסיס?
ולמה אתה רוצה להרכיב תוכנית רק מ4 תרגילים? 😲

כשאני אומר אין בסיס אני מתכוון שלפני שאתה מחלק את האימון חזה לעליון תחתון שמאלי ימני ופנימי, תדע לעשות לחיצת חזה כמו שצריך. כנ"ל לגבי שאר המורכבים, עזוב אותך יש לך עשרות מאמרים בפורטל קילוגרם שמפרטים את כל מה שאגיד לך בצורה הכי טובה שאפשר.. תכנס תקרא קצת ואם יהיו לך שאלות ישמחו לעזור לך.

אני לא אבזבז את הזמן שלי ושלך על להסביר לך מה שתוכל ללמוד בצורה הרבה יותר מקצועית שם.

• פותח/ת השרשור
כשאני אומר אין בסיס אני מתכוון שלפני שאתה מחלק את האימון חזה לעליון תחתון שמאלי ימני ופנימי, תדע לעשות לחיצת חזה כמו שצריך. כנ"ל לגבי שאר המורכבים, עזוב אותך יש לך עשרות מאמרים בפורטל קילוגרם שמפרטים את כל מה שאגיד לך בצורה הכי טובה שאפשר.. תכנס תקרא קצת ואם יהיו לך שאלות ישמחו לעזור לך.

אני לא אבזבז את הזמן שלי ושלך על להסביר לך מה שתוכל ללמוד בצורה הרבה יותר מקצועית שם.
לא הבנת אותי נכון כנראה, אני לא מתאמן מתחיל.
אני יודע לעשות את התרגילים נכון,נתחיל מזה.
עכשיו אני צריך לדעת איזה תוכנית טובה למסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית