הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אובד עצות - מתחיל לחשוב בכיוון של סייקל

אוסקר

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברים, אני מתאמן כבר שנתיים (עם ארבעה חודשים הפסקה בקיץ שעבר בגלל עניינים אישיים לא מעניינים אבל לפני חמישה חודשים חזרתי להתאמן). אני מתאמן ממש ברצינות, לא מפספס שום הזדמנות, מרים משקלים די גבוהים, נותן לגוף מנוחה, אוכל ים חלבונים, ים פחמימות, אין שום עצה באינטרנט שלא ניסיתי, לוקח קריאטין כל יום ועדיין לא ממש רואה תוצאות. זאת אומרת לא את התוצאות שהייתי רוצה לראות. אני מרגיש שהשרירים שלי יותר גדולים ויותר חזקים ממה שהם היו אבל כשאני מוריד חולצה אני לא רואה אותם. אם להיות לגמרי כנה התחלתי להתאמן לפני שנתיים כשאני רזה כמו מקל ושוקל 55 קילו על 175 ס"מ ועכשיו אני שוקל 68 ולדעתי חצי מזה בכלל שומן. אני לא נראה אפילו כמו מישהו שמתאמן וזה מבאס כי רוב האנרגיה שלי בחיים ממוקדת בזה ואני מדבר על שעות על גבי שעות של עבודה קשה שנראה שלא מגיעה לשום מקום. מפריע לי בעיקר החזה.

לצורך העניין רק כדי שתבינו שאני לא מישהו שמתאמן יומיים האימון חזה שלי כולל
דאמבל פרס 4 סטים של 6-8 חזרות על 25 קילו כרגע
דאמבל פרס בשיפוע עליון של 6-8 חזרות על 20 קילו כרגע
מקבילים 4X12
פנץ פרס בלחיצה צרה 3X6 על 20 קילו

ופעם בחודש אני מעלה משקל. לפעמים אני משנה טיפה את הרוטינה פה ושם או מוסיף פה ושם אבל זה בגדול.

אני רואה בחדר כושר אנשים שלא מרימים חצי מזה והגוף שלהם ענק וזה מחרפן אותי

אני רוצה להתחיל עם סטרואידים, אני לא יודע איפה להשיג אותם, עם מי להתייעץ או כמה זה עולה, אני אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את המצב.
תודה.

לפי יחס משקל גוף התחלתי וגובה שלך הייתי אומר שאתה נוטה לכיוון אקטומורף , ואולי אתה מה שנקרא הארדגיינר ,אבל מה שאתה אומר שבכל זאת עלית משקל גוף ,וזה מעיד שאין לך בעיה עם התזונה . "חצי מזה שומן" אתה יכול באמת לדעת עד שתוריד אותו , ולדעתי דווקא יש לך כמות שריר נכבדה מתחת,בטוח יש לך לפחות את הnewbie gains שנשמר אם אתה מתאמן קבוע (תקופה ראשונית של אימונים שאתה עולה במסת שריר למרות כל מה שאתה עושה 😃 ) . מה הדיאטה שלך , האם אתה שומר על ערכי מאקרו ומחשב את כמות חלבון פחמימה ושומן , או שאתה אוכל ומניח שזה מספיק ?

דבר שני,משקל עבודה שלך ,ואני ממש ממש לא בא להעליב ,אבל אחרי עבודה אינטנסיבית של שנתיים ,וואלה ... אני גם מתאמן שנתיים והיו לי את המשקלים האלו אחרי 4 חודש (לעלות משקל כל חודש ? איפה הסטימולוס לשריר ????אתה טוחן את אותו משקל הרבה אחרי שהגוף שלך התרגל לעומס) . ועוד פעם,אני לא בא לתפוס תחת על אף אחד ,אבל לא עבדתי לפי שום תוכנית מתחילים מכובדת,פשוט הייתי לוקח משקל גדול יותר כל פעם וטוחן לעצמי את הצורה עד שהייתי קרוב ללהקיא-והשריר גדל למרות שהייתי יכול לעבוד הרבה יותר חכם . מה שמביא אותי להבנה שאולי בכל זאת המקורות אינטרנט שקראת אינם מתאימים לך ? שאלה הכי חשובה כאן : האם אתה עושה מורכבים (אני כבר רואה לפי בנץ שלא) ,ומה משקלי עבודה שלך ?
אם לא אכפת לך , תפרסם את כל תוכנית האימונים . כמה ימים בשבוע,איזה שרירים,איזה תרגילים ? משקלי עבודה ? אני כבר מריח שלמרות שאתה מרגיש שאתה עובד קשה (ויש לעבוד קשה מול לעבוד חכם) ,אל אתה פשוט לא מתקדם בפאזת אימון (לעלות במשקל כל שבוע \ אם אתה נשאר במשקל אז לעלות בעצימות כל שבוע \לשנות תרגילים ,או כל דבר אחר לתת תמריץ לשריר לגדול , כי לעשות את אותה התוכנית עם אותם משקלים שבוע אחרי שבוע , גם אם זה קשה לך פשוט מפסיק להיות יעיל אחרי תקופת הסתגלות)

דבר שלישי , החברה שמרימים חצי מזה וענקיים (משקולות של 15 קילו לחזה והם ענקיים ? אהמ, טוווווב) ,אולי תשאל אותם למה הם ענקים ? מקור ראשון ,למה לא ?

לפני שפונים לסטרואידים , אני כבר חושב שמשהו לא מסתדר לי במשוואה הזאת . כמו שדר האוס אמר , אנשים משקרים ,מספרים לא (עוד פעם ,לא שום קטע להעליב בכלל!) ,בוא נעבור משתנה משתנה במשוואה ונבין מה לא בסדר .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפי יחס משקל גוף התחלתי וגובה שלך הייתי אומר שאתה נוטה לכיוון אקטומורף , ואולי אתה מה שנקרא הארדגיינר ,אבל מה שאתה אומר שבכל זאת עלית משקל גוף ,וזה מעיד שאין לך בעיה עם התזונה . "חצי מזה שומן" אתה יכול באמת לדעת עד שתוריד אותו , ולדעתי דווקא יש לך כמות שריר נכבדה מתחת,בטוח יש לך לפחות את הnewbie gains שנשמר אם אתה מתאמן קבוע (תקופה ראשונית של אימונים שאתה עולה במסת שריר למרות כל מה שאתה עושה 😃 ) . מה הדיאטה שלך , האם אתה שומר על ערכי מאקרו ומחשב את כמות חלבון פחמימה ושומן , או שאתה אוכל ומניח שזה מספיק ?

דבר שני,משקל עבודה שלך ,ואני ממש ממש לא בא להעליב ,אבל אחרי עבודה אינטנסיבית של שנתיים ,וואלה ... אני גם מתאמן שנתיים והיו לי את המשקלים האלו אחרי 4 חודש (לעלות משקל כל חודש ? איפה הסטימולוס לשריר ????אתה טוחן את אותו משקל הרבה אחרי שהגוף שלך התרגל לעומס) . ועוד פעם,אני לא בא לתפוס תחת על אף אחד ,אבל לא עבדתי לפי שום תוכנית מתחילים מכובדת,פשוט הייתי לוקח משקל גדול יותר כל פעם וטוחן לעצמי את הצורה עד שהייתי קרוב ללהקיא-והשריר גדל למרות שהייתי יכול לעבוד הרבה יותר חכם . מה שמביא אותי להבנה שאולי בכל זאת המקורות אינטרנט שקראת אינם מתאימים לך ? שאלה הכי חשובה כאן : האם אתה עושה מורכבים (אני כבר רואה לפי בנץ שלא) ,ומה משקלי עבודה שלך ?
אם לא אכפת לך , תפרסם את כל תוכנית האימונים . כמה ימים בשבוע,איזה שרירים,איזה תרגילים ? משקלי עבודה ? אני כבר מריח שלמרות שאתה מרגיש שאתה עובד קשה (ויש לעבוד קשה מול לעבוד חכם) ,אל אתה פשוט לא מתקדם בפאזת אימון (לעלות במשקל כל שבוע \ אם אתה נשאר במשקל אז לעלות בעצימות כל שבוע \לשנות תרגילים ,או כל דבר אחר לתת תמריץ לשריר לגדול , כי לעשות את אותה התוכנית עם אותם משקלים שבוע אחרי שבוע , גם אם זה קשה לך פשוט מפסיק להיות יעיל אחרי תקופת הסתגלות)

דבר שלישי , החברה שמרימים חצי מזה וענקיים (משקולות של 15 קילו לחזה והם ענקיים ? אהמ, טוווווב) ,אולי תשאל אותם למה הם ענקים ? מקור ראשון ,למה לא ?

לפני שפונים לסטרואידים , אני כבר חושב שמשהו לא מסתדר לי במשוואה הזאת . כמו שדר האוס אמר , אנשים משקרים ,מספרים לא (עוד פעם ,לא שום קטע להעליב בכלל!) ,בוא נעבור משתנה משתנה במשוואה ונבין מה לא בסדר .

קודם כל תודה על התגובה המושקעת.
קודם כל בעניין הדיאטה אני פחות או יותר אוכל כל פחמימה שאני עובר לידה, בקשר לחלבון אני אוכל פחית טונה ושותה לפחות קרטון וחצי חלב ביום ובדכ גם משתדל לדחוף לפה איזה חלבון קטן כל פעם שאני עובר ליד המקרר, שזה הרבה, כל פעם רגל עוף פה, חתיכת נקניק שם וכאלה.

דבר שני- בקשר לאם אני עושה מורכבים, אני לא יודע מה זה אומר אז אני מניח שלא. אני אבדוק בגוגל מה זה אומר.
אני מתאמן יום כן יום לא, יום חזה ויד אחורית וביום שאחרי יד קדמית וכתפיים, ביד קדמית וכתפיים משקלים די נמוכים כי התחלתי להשקיע בהם רק בחודשיים האחרונים, הייתי יותר מדי אובססיבי לגבי החזה שאת כל השאר עשיתי כזה לסירוגין מדי פעם. דווקא עם היד קדמית וכתפיים אני עושה כל פעם רק שני תרגילים כי הם גם ככה גדלים ציק צאק אבל אני כן מגוון ועושה כל פעם תרגילים אחרים, לא שיש יותר מדי אופציות בטן אני עושה כמעט כל יום לפי התכנית שלה 8 דקות ביום. זה דווקא השריר היחיד שאני יכול להגיד בוודאות שלמרות שהוא מכוסה ב90 טון של שומן אני יודע שהוא גדל אז לגבי הבטן אני פחות מודאג.

אני אנסה לעלות במשקל בתכיפות יותר גבוהה ונראה אם זה מועיל, אבל אני לא חושב שאני יכול כל שבוע. עם החזה נגיד הייתי תקוע על 22.5 קילו איזה חודש וכל פעם שניסיתי לעלות ל25 פשוט לא הצלחתי עד ממש לא מזמן.

אז אני מבין ממך שמשהו בהתנהלות שלי לא נכון. אם יש לך עוד עצות קונקרטיות או איזה תכנית שאתה יכול לשלוח לי ואם תוכל להסביר לי מה זה מורכבים אני אהיה אסיר תודה.

וכן האוס צדק, כולם משקרים אבל אני אמרתי את המשפט הזה בערך בגיל 9 ומעצבן אותי שכולם מצטטים את זה כאילו זה משפט שלו XD

בכל אופן תודה על התגובה וזה...

אכן, אם אתה בעל מבנה גוף אקטומורפי יהיה לך קשה יותר לפתח מסה
בקשר לאותם אנשים שמרימים חצי ממך וענקיים...אני לא בטוח שהאבחנות שלך נכונות 😉
בכל מקרה אני לא אשקר לך
לסטרואידים יש השפעה משמעותית על היכולת ועל הגוף...כל מי שמשתמש ואומר לך שלא..שקרן!
אך יש להם גם לא מעט חסרונות! וצריך לדעת איך לעשות בהם שימוש נכון שלא יפגע בבריאות שלך שיתאים למטרות שלך ויאפשר לך גם לשמר את רוב מה שתשיג לאורך הסייקל
כדאי שתלמד טוב את העולם ותדאג להגיע מוכן לפני שאתה רץ לדילר הקרוב

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יודע לאכול נכון ולהתאמן נכון גם בסייקל לא תיגדל ...
תקרא מדריך לתזונה במאסה תחשב לך תפריט תזונה ותראה שאתה גודל יופי ...

אם אתה לא יודע לאכול נכון ולהתאמן נכון גם בסייקל לא תיגדל ...
תקרא מדריך לתזונה במאסה תחשב לך תפריט תזונה ותראה שאתה גודל יופי ...
קודם נראה שיספר על התזונה לפני שסתם לחשוד שהוא לא יודע

לפני שאתה רץ לסטרואידים חסרים לך 2 דברים הרבה יותר חשובים:
1. תוכנית אימונים
2. תפריט

עצה לחיים אל תשווה לאחרים, לא נולדנו שווים תעשה הכי טוב שאתה יכול

אהלן חבר, אפילו לא קראתי את מה שאמרת (תסלח לי) - אבל הספיק לי התמונת פרופיל שלך שבה אתה מצולם עם כוס וודקה. זה סוגר את הכל.

מצטרף להערות של החברים ומוסיף משלי : שימוש נכון ומושכל בחומרים אנבוליים זה ממש לא קיצור דרך לתוצאות - ההפך הוא הנכון ! שימוש אפקטיבי בחומרים יחייב אותך להיות הכי טוב בכל תחום ( ידע , אימונים , תזונה ) ו כמובן להיות ממושמע ברמת האויר שאתה נושם , אם לא תעשה זאת אמנם יהיו לך תוצאות מסויימות אבל הן יהיו זמניות מאוד ו לאחר יגיע הריבואנד הפיזי והמנטאלי ואיתו ההידרדרות למקום נמוך ומתוסכל ממנו התחלת.
לא כל הנראה נוצץ הוא זהב , שאל את @Eyal הוא יספר לך.

גם עם סטרואידים אתה לא תתקדם משמעותית עם חרא של תכנית ותזונה של "נקניק פה רגל עוף שם".

וואלה לא יודע.....
מהתגובות האחרונות נדמה לי שאני הבנאדם היחידי על הפלנטה שרואה במכון חבר'ה 'מוזרקים' שאוכלים מלאווחים שווארמות ופלאפל ונראים רחוק ממה שאתם מתארים...(זה לא מה מספרים לי..זה מה אני רואה)
אני לא אומר שזה נכון/טוב ממש לא!!! ובטח לא מאותם אנשים
אבל לפי התגובות האחרונות שקראתי יכולתי לחשוב שבלי קורס לתזונה נכונה בוינגייט כל מה שניתן להפיק מסייקל זה לעלות קילו וחצי ולאבד אותו מייד אחרי
פרופורציות
אני מניח שכל אדם שיעשה שימוש בחומרים איכותיים ויעלה את צריכת החלבון תוך הקפדה על 5-6 ארוחות ביום יגיע לתוצאות,נכון לא קרובות לאלה שעובדים לפי הספר אבל עדיין

וואלה לא יודע.....
מהתגובות האחרונות נדמה לי שאני הבנאדם היחידי על הפלנטה שרואה במכון חבר'ה 'מוזרקים' שאוכלים מלאווחים שווארמות ופלאפל ונראים רחוק ממה שאתם מתארים...(זה לא מה מספרים לי..זה מה אני רואה)
אבל לפי התגובות האחרונות שקראתי יכולתי לחשוב שבלי קורס לתזונה נכונה בוינגייט כל מה שניתן להפיק מסייקל זה לעלות קילו וחצי ולאבד אותו מייד אחרי
פרופורציות
אני מניח שכל אדם שיעשה שימוש בחומרים איכותיים ויעלה את צריכת החלבון תוך הקפדה על 5-6 ארוחות ביום יגיע לתוצאות,נכון לא קרובות לאלה שעובדים לפי הספר אבל עדיין
וואלה לא יודע.....
פרופורציות

ברוסיה בחדרי כשר הדבר מאוד נפוץ ,זה די מצחיק כי הדבר אסור בתכלית האיסור בפקודת הסמים המסוכנים ואנשים הולכם לכלא על זה לשנים ארוכות .אולי בגלל זה דווקא אנשים להפך מתחילים עם העניין .ללא שום ידע מוקדם חברה קונים ואוכלים את מה שמביאים להם (אוכלים,כי הרוב מפחדים ממזרקים , והם ישר קונים דיבולים ואוכלים אותם כמו ממתקים ,ללא שום טסט בסיס) .תוצאה , אנשים שלא יודעים איך להתאמן נכון ואיך לאכול נכון , ישר פונים לסטרואידים ומעלים במים ,מתנפחים בפנים . אחרי תקופה מפסיקים ,וכל המים יורדים להם,ונשארו להם רק הבעיות של לאכול דיבול לבד בלי הטסט , בלי PCT ובלי כלום . זה משהו מאוד מוכר וידוע בחדרי כשר, פה בארץ זה קורה פחות ,כי פשוט הממתקים פחות נפוצים ,אבל לא חסר אנשים שלא רוצים להשכיל את עצמם ומתחילים לאכול מה מביאים להם .
ואז לא עומד להם ואין שרירים וכו וכו .
החברה שאתה מדבר עליהם כנראה מזריקים 500 CC , לוקחים אוראלי מעל ,ומתאמנים עד צאת הנשמה ,ואז סינטזת חלבון שיש לבנאדם כזה נותנת לו מרווח נשימה לאכול אוכל מלוכלך . יש לי מכר שהיה לוקח טרן,ומה שהוא היה אוכל ..וואלה ,נקי זה הדבר האחרון שאפשר להגיד ,אבל היה מרזה בצורה קבוע .

אני משווה את זה לריטלין . כשאתה לוקח אותו אתה מפוקס וחד ,אבל כשהוא נגמר אתה מעוך מת ,לא יכול לישון ובדכאון . וזה לטווח קצר ,רק אללה יודע מה הוא עושה לטווח הארוך . אז אם כבר להרוס את הבריאות שלך ,אני מעדיף שזה יהיה במסגרת לימודים קשים ,שתהיה מזה תועלת הכי רבה מול הנזק ,ושאני אלמד הכי הרבה כל עוד תחת השפעה,שכל ההרס גוף שעשיתי לעצמי ימוקסם .
אני חושב אותו דבר על סטרואידים , אם יש לך מטרה שאתה לא יכול להשיג אותה בלי (למשל להשתתף בתחרות ,שאין סיכוי שתוכל להשתתף בלי) , אין מנוס ,אבל אז במקרה כזה,הייתי רוצה לשמור על הדיאטה שלי,לאכול כמו שצריך ולהתאמן כמו בהמה .אם אני כבר הורס את הבריאות ,שהתועלת תמוקסם .

וזה לא המקרה , אם תקרא את ההודעה של הבחור למעלה , האימונים שלו פשוט נוראים (למען השם תברך ,הבנאדם לא מאמן רגליים בכלל בשנתיים) , התפריט שלו כולל לאכול כל מה שהוא רואה ,זה ...אם זה היחס שלו והוא אומר שהוא חקר ,אני חרד לחשוב מה יקרה לו כשהוא יקבל גישה לסטרואידים ויעשה מחקר דומה .

ברוסיה בחדרי כשר הדבר מאוד נפוץ ,זה די מצחיק כי הדבר אסור בתכלית האיסור בפקודת הסמים המסוכנים ואנשים הולכם לכלא על זה לשנים ארוכות .אולי בגלל זה דווקא אנשים להפך מתחילים עם העניין .ללא שום ידע מוקדם חברה קונים ואוכלים את מה שמביאים להם (אוכלים,כי הרוב מפחדים ממזרקים , והם ישר קונים דיבולים ואוכלים אותם כמו ממתקים ,ללא שום טסט בסיס) .תוצאה , אנשים שלא יודעים איך להתאמן נכון ואיך לאכול נכון , ישר פונים לסטרואידים ומעלים במים ,מתנפחים בפנים . אחרי תקופה מפסיקים ,וכל המים יורדים להם,ונשארו להם רק הבעיות של לאכול דיבול לבד בלי הטסט , בלי PCT ובלי כלום . זה משהו מאוד מוכר וידוע בחדרי כשר, פה בארץ זה קורה פחות ,כי פשוט הממתקים פחות נפוצים ,אבל לא חסר אנשים שלא רוצים להשכיל את עצמם ומתחילים לאכול מה מביאים להם .
ואז לא עומד להם ואין שרירים וכו וכו .
החברה שאתה מדבר עליהם כנראה מזריקים 500 CC , לוקחים אוראלי מעל ,ומתאמנים עד צאת הנשמה ,ואז סינטזת חלבון שיש לבנאדם כזה נותנת לו מרווח נשימה לאכול אוכל מלוכלך . יש לי מכר שהיה לוקח טרן,ומה שהוא היה אוכל ..וואלה ,נקי זה הדבר האחרון שאפשר להגיד ,אבל היה מרזה בצורה קבוע .

אני משווה את זה לריטלין . כשאתה לוקח אותו אתה מפוקס וחד ,אבל כשהוא נגמר אתה מעוך מת ,לא יכול לישון ובדכאון . וזה לטווח קצר ,רק אללה יודע מה הוא עושה לטווח הארוך . אז אם כבר להרוס את הבריאות שלך ,אני מעדיף שזה יהיה במסגרת לימודים קשים ,שתהיה מזה תועלת הכי רבה מול הנזק ,ושאני אלמד הכי הרבה כל עוד תחת השפעה,שכל ההרס גוף שעשיתי לעצמי ימוקסם .
אני חושב אותו דבר על סטרואידים , אם יש לך מטרה שאתה לא יכול להשיג אותה בלי (למשל להשתתף בתחרות ,שאין סיכוי שתוכל להשתתף בלי) , אין מנוס ,אבל אז במקרה כזה,הייתי רוצה לשמור על הדיאטה שלי,לאכול כמו שצריך ולהתאמן כמו בהמה .אם אני כבר הורס את הבריאות ,שהתועלת תמוקסם .

וזה לא המקרה , אם תקרא את ההודעה של הבחור למעלה , האימונים שלו פשוט נוראים (למען השם תברך ,הבנאדם לא מאמן רגליים בכלל בשנתיים) , התפריט שלו כולל לאכול כל מה שהוא רואה ,זה ...אם זה היחס שלו והוא אומר שהוא חקר ,אני חרד לחשוב מה יקרה לו כשהוא יקבל גישה לסטרואידים ויעשה מחקר דומה .
אל תהיה חרד נשמה
זה לא בריא ועלול לפגוע באנבוליות
התשובה שלך ארוכה ורובה כוללת תוכן שלא קשור למה שאמרתי
אם הסקת ממה שאמרתי שאני ממליץ על צריכה של דיבול ללא חומר בסיס או על המנעות מPCT אז לא הבנת!! מציע לך לקרוא שוב!
ואגב החבר'ה שאני מדבר עליהם לא מזריקים 500 CC בשבוע!! טוב שלא אמרת 5 אלף CC

אל תהיה חרד נשמה
זה לא בריא ועלול לפגוע באנבוליות
התשובה שלך ארוכה ורובה כוללת תוכן שלא קשור למה שאמרתי
אם הסקת ממה שאמרתי שאני ממליץ על צריכה של דיבול ללא חומר בסיס או על המנעות מPCT אז לא הבנת!! מציע לך לקרוא שוב!
ואגב החבר'ה שאני מדבר עליהם לא מזריקים 500 CC בשבוע!! טוב שלא אמרת 5 אלף CC

500 מיליגרם ,טעות שלי .
ומה הקשר בנאדם, כולו נתתי דוגמא לאנשים שישר לוקחים סטרואידים בלי שהבינו מה הטעות שלהם בתזונה ואימונים ,ואז הם נראים כאילו הם הרימו פעם אחת . למה כולם באינטרנט חושבים ישר שמנסים להעליב אותם .

500 מיליגרם ,טעות שלי .
ומה הקשר בנאדם, כולו ננתי דוגמא לאנשים שישר לוקחים סטרואידים בלי שהבינו מה הטעות שלהם בתזונה ואימונים ,ואז הם לא נראים כאילו הם הרימו פעם אחת . למה כולם באינטרנט חושבים ישר שמנסים להעליב אותם .
שוב לא הבנת נכון...
אני לא חושב שניסית להעליב אותי

אני יכול לתת לך דוגמה גם לאנשים שמסניפים קוק.. או שעושים סייקלים אורליים בלבד...אז מה ??
אם אתה מגיב להערה ספציפית של מישהו אז תתייחס למה שהוא אומר
רוב הדוגמאות שהבאת לא קשורות למה שטענתי

• פותח/ת השרשור
שמעו אני קורא את כל מה שאמרתם. אולי התכנית שלי לא טובה אבל בנוגע לתזונה אני לא רואה מה יש לי לשפר. אני אוכל מלא. התחלתי להתאמן כשהייתי 55 קילו אני עכשיו 68. מבחינת תזונה הפינה סגורה. אין לי תפריט יומי אני פשוט אוכל כל הזמן.
500 מיליגרם ,טעות שלי .
ומה הקשר בנאדם, כולו נתתי דוגמא לאנשים שישר לוקחים סטרואידים בלי שהבינו מה הטעות שלהם בתזונה ואימונים ,ואז הם נראים כאילו הם הרימו פעם אחת . למה כולם באינטרנט חושבים ישר שמנסים להעליב אותם .

כי אי אפשר לראות הבעות פנים או לשמוע טון דיבור באינטרנט.....

בכלל באופן כללי
אני חושב שכדאי לדעת שישנה בארץ ולא רק קהילה לא קטנה של משתמשים שלא רואים בסטרואידים חתונה קתולית ולא דרך חיים
אלה אנשים שבחלקם לא טיפשים לא מקלים ראש באופן השימוש ובצורך בPCT אך יחד עם זאת הם לא ישבו עם משקל דיגיטלי בבית וישקלו כל ארוחה לפני שנכנסת לפה... לא ייצמידו לעצמם שני מאמנים אישיים, תזונאי ויתנזרו מאלכוהול וגם לא ממש מבינים במאזן קלורי גם לא יודעים מה זה בלאסט אנד קרוז

גם אם הם נראים פתטיים או טיפשים בעיני X או Y
הם מגיעים לתוצאות....מסויימות אבל תוצאות!
אפשר לא להסכים איתם זה בסדר אבל עם תוצאות כמו עם מספרים אי אפשר להתווכח

נערך לאחרונה:
אוכל מלא שווה לתחת.
אתה צריך לאכול נכון באופן קבוע, לאכול ממקורות מגוונים, לאכול מספיק חלבון, שומן 'בריא', פחמימה וכו וכו.
לאכול קצת פה קצת שם לא שווה כלום. זה שעלית קצת בשנתיים האלה זה סבבה.
אתה עדיין במשקל של ילד.
תתחיל לקרוא על תזונה ואימונים וצא מהרעיון של סטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית