אהלן חברים, אני מתאמן כבר שנתיים (עם ארבעה חודשים הפסקה בקיץ שעבר בגלל עניינים אישיים לא מעניינים אבל לפני חמישה חודשים חזרתי להתאמן). אני מתאמן ממש ברצינות, לא מפספס שום הזדמנות, מרים משקלים די גבוהים, נותן לגוף מנוחה, אוכל ים חלבונים, ים פחמימות, אין שום עצה באינטרנט שלא ניסיתי, לוקח קריאטין כל יום ועדיין לא ממש רואה תוצאות. זאת אומרת לא את התוצאות שהייתי רוצה לראות. אני מרגיש שהשרירים שלי יותר גדולים ויותר חזקים ממה שהם היו אבל כשאני מוריד חולצה אני לא רואה אותם. אם להיות לגמרי כנה התחלתי להתאמן לפני שנתיים כשאני רזה כמו מקל ושוקל 55 קילו על 175 ס"מ ועכשיו אני שוקל 68 ולדעתי חצי מזה בכלל שומן. אני לא נראה אפילו כמו מישהו שמתאמן וזה מבאס כי רוב האנרגיה שלי בחיים ממוקדת בזה ואני מדבר על שעות על גבי שעות של עבודה קשה שנראה שלא מגיעה לשום מקום. מפריע לי בעיקר החזה.
לצורך העניין רק כדי שתבינו שאני לא מישהו שמתאמן יומיים האימון חזה שלי כולל
דאמבל פרס 4 סטים של 6-8 חזרות על 25 קילו כרגע
דאמבל פרס בשיפוע עליון של 6-8 חזרות על 20 קילו כרגע
מקבילים 4X12
פנץ פרס בלחיצה צרה 3X6 על 20 קילו
ופעם בחודש אני מעלה משקל. לפעמים אני משנה טיפה את הרוטינה פה ושם או מוסיף פה ושם אבל זה בגדול.
אני רואה בחדר כושר אנשים שלא מרימים חצי מזה והגוף שלהם ענק וזה מחרפן אותי
אני רוצה להתחיל עם סטרואידים, אני לא יודע איפה להשיג אותם, עם מי להתייעץ או כמה זה עולה, אני אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את המצב.
תודה.
לצורך העניין רק כדי שתבינו שאני לא מישהו שמתאמן יומיים האימון חזה שלי כולל
דאמבל פרס 4 סטים של 6-8 חזרות על 25 קילו כרגע
דאמבל פרס בשיפוע עליון של 6-8 חזרות על 20 קילו כרגע
מקבילים 4X12
פנץ פרס בלחיצה צרה 3X6 על 20 קילו
ופעם בחודש אני מעלה משקל. לפעמים אני משנה טיפה את הרוטינה פה ושם או מוסיף פה ושם אבל זה בגדול.
אני רואה בחדר כושר אנשים שלא מרימים חצי מזה והגוף שלהם ענק וזה מחרפן אותי
אני רוצה להתחיל עם סטרואידים, אני לא יודע איפה להשיג אותם, עם מי להתייעץ או כמה זה עולה, אני אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את המצב.
תודה.