הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חוות דעת על התפריט?

9182yair

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
בוקר:
שיבולת שועל (קוואקר) לא מבושלת 125 גרם

בית ספר:
לחם חיטה מלאה 2 פרוסות עם 2 פרוסות גבינה צהובה 9%

ארוחת צהריים:
אורז לבן מבושל 150 גרם
טונה במים (משומר) 150 גרם

ארוחת ביינים:
תפוח אדמה בינוני
בננה ללא קליפה יחידה בינונית

ארוחת ערב/אחרי אימון:
פסטה מחיטה מלאה מבושלת 150 גרם
חזה עוף מבושל 200 גרם

לפני שינה:
אגוזי מלך 65 גרם

קלוריות:2350
חלבונים:160
שומן:65
פחמימות:267

שוקל 55 קילו תפריט מסה הBMR שלי הוא 1582.
מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה:
שמע, הRMR שלך הוא באזור ה1900 ואתה שורף עוד 200-300 קלוריות באימון אז תאכלס אתה במאזן חיובי קטן מאוד. אם לא תראה תוצאות ממליץ להוסיף קלוריות.

שמע, הRMR שלך הוא באזור ה1900 ואתה שורף עוד 200-300 קלוריות באימון אז תאכלס אתה במאזן חיובי קטן מאוד. אם לא תראה תוצאות ממליץ להוסיף קלוריות.
מה ? מה פתאום אני באזור ה 2300 ואני שוקל ממנו 20 קילו יותר

מה ? מה פתאום אני באזור ה 2300 ואני שוקל ממנו 20 קילו יותר
אם הBMR שלו הוא 1582 אז הRMR שלו 1900 זה אומר שהוא במאזן חיובי של 450 קלוריות אבל הוא גם שורף קלוריות באימונים שזה אומר שהמאזן החיובי עוד יותר נמוך מ450 ומנסיון אישי במאזן חיובי של 300-400 קלוריות לא כל כך עולים. למרות שלדעתי הוא לא צריך לשנות כלום אלה אם הוא רואה שאין תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אם הBMR שלו הוא 1582 אז הRMR שלו 1900 זה אומר שהוא במאזן חיובי של 450 קלוריות אבל הוא גם שורף קלוריות באימונים שזה אומר שהמאזן החיובי עוד יותר נמוך מ450 ומנסיון אישי במאזן חיובי של 300-400 קלוריות לא כל כך עולים. למרות שלדעתי הוא לא צריך לשנות כלום אלה אם הוא רואה שאין תוצאות.
ברור לי שאני מאבד קלוריות באימון
אז בימים של אימון אני מחזיר אותם....

אהה סורי לא שמתי לב שהוא אמר מסה
מי עושה מסה עכשיו?

מי עושה מסה עכשיו?
מי ששוקל 55 קילו 😕
ברור לי שאני מאבד קלוריות באימון
אז בימים של אימון אני מחזיר אותם....
אין בעיה, רק כמו שאמרתי, תדאג לבדוק את ההתקדמות שלך. אתה אמור לשאוף לעליה של חצי קילו בשבוע. אם אתה עולה פחות מזה כדאי להוסיף קלוריות לתפריט.

• פותח/ת השרשור
מי עושה מסה עכשיו?
בקטנה אני 10% שומן עכשיו
עדיין יהיה חתיך בים חח
מי ששוקל 55 קילו 😕

אין בעיה, רק כמו שאמרתי, תדאג לבדוק את ההתקדמות שלך. אתה אמור לשאוף לעליה של חצי קילו בשבוע. אם אתה עולה פחות מזה כדאי להוסיף קלוריות לתפריט.
סבבה ועוד שאלה אחרונה
יש ליחלבון בערך פי 3 ממשקל הגוף
אבל חלבון מלא יש לי רק 120 גרם~
זה לא יעשה לי בעיות בכליות או משהו נכון?כי הבנתי שאסור 3,4 גרם כפול המשקל שלך

בקטנה אני 10% שומן עכשיו
עדיין יהיה חתיך בים חח

סבבה ועוד שאלה אחרונה
יש ליחלבון בערך פי 3 ממשקל הגוף
אבל חלבון מלא יש לי רק 120 גרם~
זה לא יעשה לי בעיות בכליות או משהו נכון?כי הבנתי שאסור 3,4 גרם כפול המשקל שלך
לא, זה לא יעשה בעיות בכליות, אין לך מה לדאוג.

אם הBMR שלו הוא 1582 אז הRMR שלו 1900
התבלבלת טנק זה הפוך,
RMR זה RESTING METABILIC RATE הכוונה למטבוליזם במנוחה.
BMR זה BASIC METABOLIC RATE הכוונה למזבוליזם בסיסי זה כולל את הRMR ועוד דברים בסיסים שאנחנו מבצעים במהלך היום.
ה-BMR גבוה מה RMR.
לאדם במשקל 55 ה-BMR הוא באיזור ה-1700 לדעתי ככה שעם האימון הוא בפלוס של 400-500 קלוריות

התבלבלת טנק זה הפוך,
RMR זה RESTING METABILIC RATE הכוונה למטבוליזם במנוחה.
BMR זה BASIC METABOLIC RATE הכוונה למזבוליזם בסיסי זה כולל את הRMR ועוד דברים בסיסים שאנחנו מבצעים במהלך היום.
ה-BMR גבוה מה RMR.
לאדם במשקל 55 ה-BMR הוא באיזור ה-1700 לדעתי ככה שעם האימון הוא בפלוס של 400-500 קלוריות
לצערי אני נאלץ לא להסכים איתך ולטעון שאתה טועה כאן
Difference in Calorie Estimation
When comparing calorie estimations, RMR is slightly higher than BMR, but the difference is less than 10 percent, according to the National Research Council. While both RMR and BMR are considered estimations of your calorie needs, BMR is a more accurate measure because of the stricter procedures required to obtain it.
http://livehealthy.chron.com/difference-between-basal-metabolism-resting-metabolism-2087.html
מויקיפדיה
https://en.wikipedia.org/wiki/Basal_metabolic_rate

Basal metabolic rate (BMR) is the minimal rate of energy expenditure per unit time by endothermic animals at rest

https://en.wikipedia.org/wiki/Resting_metabolic_rate

Resting Metabolic Rate (RMR) is a form of metabolism measurement that measures the amount of energy used by the bodies of animals in a relaxed, but not post-absorptive, state

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית