הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל או לא

Cohen_Aviram

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
12
24
5
שלום לכולם אני חדש בפורום..
אני בן 21 אוטוטו מתאמן קרוב לשנתיים כבר (עברתי ניתוח והייתי בתהליך אחלמה של חודשיים אבל חוץמזה מתאמן כבר שנתיים רצופות.. )
גובה 173 שוקל 76 כרגע עומד על 10.5 אחוז שומן מדוד בקליפר .. התזונה שלי מאוד מאוד מופקדת אוכל 6 ארוחות ביום כל שלוש שעות אוכל מאוד נקי ומדוד . אני אומנם עולה קצת במשקל אבל אני רוצה להגיע לרמה גבוהה יותר (במאסה חיטוב כרגע לא מעניין) במיוחד ברגליים ובתאומים שמאוד קשה לי לפתח אותם למרות שהאימוני רגליים שלי ברמה גבוה .. העניין הוא שאני רוצה להגיע למקסימום טבעי ורק אחרי זה להתחיל שימוש .. בעניין הזה אני מאוד חדש יש לי כמה דילריים שמוכרים אבל אני ממש לא יודע עד כמה החומרים שיתנו לי זה הדבר האמיתי ולא שמן באמפולה.. הוספתי כמה תמונות מה דעתכם להתחיל סייקל או שיש לאן להמשיך בדרך טבעית?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 31.9 · צפיות: 315
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 34.3 · צפיות: 329
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 72 · צפיות: 308
אני בן 21 אוטוטו מתאמן קרוב לשנתיים כבר (עברתי ניתוח והייתי בתהליך אחלמה של חודשיים אבל חוץמזה מתאמן כבר שנתיים רצופות.. )
גובה 173 שוקל 76 כרגע עומד על 10.5 אחוז שומן מדוד בקליפר .. התזונה שלי מאוד מאוד מופקדת אוכל 6 ארוחות ביום כל שלוש שעות אוכל מאוד נקי ומדוד . אני אומנם עולה קצת במשקל אבל אני רוצה להגיע לרמה גבוהה יותר (במאסה חיטוב כרגע לא מעניין) במיוחד ברגליים ובתאומים שמאוד קשה לי לפתח אותם למרות שהאימוני רגליים שלי ברמה גבוה .. העניין הוא שאני רוצה להגיע למקסימום טבעי ורק אחרי זה להתחיל שימוש .. בעניין הזה אני מאוד חדש יש לי כמה דילריים שמוכרים אבל אני ממש לא יודע עד כמה החומרים שיתנו לי זה הדבר האמיתי ולא שמן באמפולה.. הוספתי כמה תמונות מה דעתכם להתחיל סייקל או שיש לאן להמשיך בדרך טבעית?
תוצאות נאות ביותר, סביר שתוכל להתקדם לא מעט כטבעי אלא שזה הרבה יותר קשה. בסופו של יום ההחלטה היא שלך, רק שכדאי שתקבל אותה בצורה מושכלת ותוך התחשבות גם בסיכונים ולא רק בתוצאות.
בנוגע לחומרים ודילרים, מדובר בדילמה הנפוצה ביותר למשתמשים חדשים וכאלה שאינם מספיק מעורבבים דווקא בתחום החומרים. ישנם חומרים וחברות מצויינות ככל שזה קשור במינונים טובים וישנם גם דילרים אמינים. מצד שני, אני לא אשקר, יש גם הרבה זבל, זיופים ודילרים שימכרו לך שמן קנולה תוך שהם משכנעים אותך שמדובר בחומרים הטובים עלי אדמות כשגם המחירים נעים מסבירים ועד גבוהים למדי ללא הרבה קשר למוצר.

• פותח/ת השרשור
תוצאות נאות ביותר, סביר שתוכל להתקדם לא מעט כטבעי אלא שזה הרבה יותר קשה. בסופו של יום ההחלטה היא שלך, רק שכדאי שתקבל אותה בצורה מושכלת ותוך התחשבות גם בסיכונים ולא רק בתוצאות.
בנוגע לחומרים ודילרים, מדובר בדילמה הנפוצה ביותר למשתמשים חדשים וכאלה שאינם מספיק מעורבבים דווקא בתחום החומרים. ישנם חומרים וחברות מצויינות ככל שזה קשור במינונים טובים וישנם גם דילרים אמינים. מצד שני, אני לא אשקר, יש גם הרבה זבל, זיופים ודילרים שימכרו לך שמן קנולה תוך שהם משכנעים אותך שמדובר בחומרים הטובים עלי אדמות כשגם המחירים נעים מסבירים ועד גבוהים למדי ללא הרבה קשר למוצר.
הבנתי שיש חברות כמו באלקן שיש להם קוד אימות דרך האתר שאפשר לדעת בוודאות עם החומר באמת שלהם זה עובד ככה?

הבנתי שיש חברות כמו באלקן שיש להם קוד אימות דרך האתר שאפשר לדעת בוודאות עם החומר באמת שלהם זה עובד ככה?
בלקן מניסיון עובד טוב (הטסט טיפה כואב)
גם sqs עם קוד
אם תשיג בלאק פארמה מקורי גם חברה מאוד טובה (היצרן כבר לא מייצר לצערי)
תתרחק מחברה בשם פגסוס ומכל מוצריה למעט הטסט שעובד טוב
כמו שאמרו מעליי צריך להיות מעורבב בתחום כי הרבה ימכרו זבל ויגידו שזה גן עדן..

אני אגיד לך מה שאתה לא רוצה לשמוע...אל תתחיל להזריק.יש לך בסיס מעולה ואתה יכול להתקדם הרבה באופן טבעי.כמובן אם אתה מתכוון להיות דוגמן פיטנס אז תמחק מה שאמרתי בהתחלה.

ההחלטה בסוף כמו שכולם אמרו היא שלך.
גם אני עומד בפני הדילמה הזאת אבל אני אגיד לך דבר כזה.
השאלה מה המטרה אם אתה עושה את זה לכיף שלך ולסבבה תוותר כי יש סיכונים
אם בא לך לגדול ולהגיע לתוצאות שלא ץוכל להגיע טבעי זה כבר משהו אחר.
אבל לכל דבר יש תוצאה וסיכון זב כרוך בזריקות בתרופות הגנה וכו
החלטה שלך

יש לך תוצאות של אחד שהוא לא טבעי, הגעת כמעט לפיק בתוצאות של בחור טבעי, אני בטוח שתוכל בעזרת ייעוץ לשפר את הרגליים גם בדרך טבעית.

בלי קשר, לפני שאתה מחליט להכנס לזה, ממליץ לך לקרוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא על זה, כי אם תתחיל סייקל כנראה שתמשיך לשני ולשלישי וכן הלאה..

אני במקומך (נוכח התוצאות המעולות) הייתי ממשיך ללא חומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית