נק' מוניטין:
52
- 135
- 22
שלום, רציתי שתעזרו לי לבחור את התוכנית הכי מתאימה בשבילי..
אני אציג את עצמי,
אני בן 14 (תכף 15) , שוקל 63 על 1.80 (בערך..), התאמנתי בתוכנית FBW במשך חצי שנה ואני עדיין מטפס במשקלים (אני מתקדם בערך כל 3 אימונים בסקאוט, כל 4 אימונים בבנץ', כל 2 אימונים בדדליפט).. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ובג'ודו 3 פעמים בשבוע, המטרות שלי הן בעיקר להתחזק בשביל להיות חזק בג'ודו וגם להתחזק בשביל להראות ולהרגיש יותר חזק..
המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 57.5 ל6 חזרות 2 סטים - קל לי אבל אני לא מעלה כי הטכניקה שלי עדיין לא טובה..
סקאוט - 55 ל8 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 4 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב 😃
טוב אני אגיע לתכלס..
איזה תוכנית כדאי לי לעשות בהתחשב בנתונים ובמטרות שלי?
אפשרות א: להמשיך ב-FBW שאני עושה עכשיו, כל פעם את אותה התוכנית עם סקאוט, דדליפט, בנץ' ובקרוב גם מילטרי פרס
אפשרות ב': להמשיך ב-FBW, אבל לפצל אותה שלא יצא שאני אעשה כל אימון 4 תרגילים מורכבים
אפשרות ג': לעבור לAB, ולהתחיל ללכת לחדר הכושר 4 פעמים בשבוע.
אפשרות ד': לעבור לSS
אפשרות ה': כל דבר אחר שתחשבו עליו ואני לא חשבתי או שמעתי עליו..
תודה רבה מראש!!
אני אציג את עצמי,
אני בן 14 (תכף 15) , שוקל 63 על 1.80 (בערך..), התאמנתי בתוכנית FBW במשך חצי שנה ואני עדיין מטפס במשקלים (אני מתקדם בערך כל 3 אימונים בסקאוט, כל 4 אימונים בבנץ', כל 2 אימונים בדדליפט).. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע ובג'ודו 3 פעמים בשבוע, המטרות שלי הן בעיקר להתחזק בשביל להיות חזק בג'ודו וגם להתחזק בשביל להראות ולהרגיש יותר חזק..
המשקלים שלי בתרגילים מרכזיים:
דדליפט: 57.5 ל6 חזרות 2 סטים - קל לי אבל אני לא מעלה כי הטכניקה שלי עדיין לא טובה..
סקאוט - 55 ל8 חזרות 3 סטים
בנץ'- 45 ל8 חזרות 4 סטים
מילטרי פרס - אני לא עושה כבר 3 חודשים מכיוון שיש לי דלקת בכתף שעכשיו אני מסיים להשתקם ממנה, אחזור לעשות בקרוב 😃
טוב אני אגיע לתכלס..
איזה תוכנית כדאי לי לעשות בהתחשב בנתונים ובמטרות שלי?
אפשרות א: להמשיך ב-FBW שאני עושה עכשיו, כל פעם את אותה התוכנית עם סקאוט, דדליפט, בנץ' ובקרוב גם מילטרי פרס
אפשרות ב': להמשיך ב-FBW, אבל לפצל אותה שלא יצא שאני אעשה כל אימון 4 תרגילים מורכבים
אפשרות ג': לעבור לAB, ולהתחיל ללכת לחדר הכושר 4 פעמים בשבוע.
אפשרות ד': לעבור לSS
אפשרות ה': כל דבר אחר שתחשבו עליו ואני לא חשבתי או שמעתי עליו..
תודה רבה מראש!!