עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה מתכונים ברשת, רובם די פשוטים להכנה. כאן תמצא אחד מהם.איך להכין רוטב ללא סוכר,עם עגבניות
אני מוסיף רוטב,אבל יותר מדי סוכר[מישהו יכול להסביר איך להכין רוטב ללא סוכר,עם עגבניות?]
למה אני צריך סוכר?לא הבנתי את הקושי , פשוט להחליף את הסוכר בסוכרלוז או כל תחליף אחר
נראה לי שהוא התכוון שנוא משתמש ברוטב עם הרבה סוכר... כנראה מצנצנת..לא הבנתי את הקושי , פשוט להחליף את הסוכר בסוכרלוז או כל תחליף אחר
שאנשים ירשמו מה הם מוסיפים,ואני יאמץ.מה קורה פה
איך זה דיון לא הבנתי
תחליפים טובים אחרים לזה?נראה לי שהוא התכוון שנוא משתמש ברוטב עם הרבה סוכר... כנראה מצנצנת..
שאנשים ירשמו מה הם מוסיפים,ואני יאמץ.
נו מילא
רוטב לפיצה (בקבוק כזה קונים בסופר) ושים במיקרו יוצא מפחיד.
כדאי להחליף אותה במשהו אחר?תכנס ללינק שיהושע נתן כאן
פשוט תוריד את הסוכר במתכון
הסוכר ברוטב נועד לבטל חמיצות של העגבניה
בדרך כלל עגבניה טריה פחות חמוצה מרסק ככה שזה לא קריטי בכלל בלי סוכר
ואני מניחה שאומרים לך שפסטה וסוכר זה אותו דבר כי פסטה היא פחמימה פשוטה ומתקבלת כסוכר
לאכול כמה שיותר נקי,ופחמימות מורכבות.את הפסטה?
מה זה כדאי?
תלוי מה אתה רוצה לעשות
הרוטב,הוא בשביל לעזור לי לסיים את הפסטה מהר.פחמימה זה פחמימה. פסטה = לחם = קינואה = סוכר = לחם שיפון.
ההבדל היחיד הוא בכמות הויטמינים ומינרלים. תאכל 5-6 ירקות ביום רצוי מצבעים שונים ואתה מסודר.
בגלל זה הרוטב לא רלוונטי.
לאכול נקי = פלוס קלורי של 300-500 ואין לו שום קשר למוצרים שאתה אוכל.
אם אותה כפית שטוחה של סוכר מרתיעה אותך, אתה יכול פשוט לוותר עליה או לשים במקומה טיפה ממתיק כמו סוכרלוז או סטיביה.היום יהיה ניסיון ראשון להכין רוטב
אודי, אז תאכל עם רוטב.. ותאכל מעט פחות פסטה אם יש המון סוכר ברוטבהרוטב,הוא בשביל לעזור לי לסיים את הפסטה מהר.
אני חייב להוסיף משהו,פסטה נקייה לוקח לי שעה-שעה וחצי לגמור!
עם רוטב אני מסיים תוך 15 דקות.
היום יהיה ניסיון ראשון להכין רוטב.