הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לסקוואט/דדליפט/ריצה

BenTubul

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם, אז ככה אני מתאמן כבר שנה וחצי - שנתיים .. עד היום הייתי עושה סקווט ודדליפט יחף ולריצה הייתי משתמש בנעלי ASICS GEL NOSA 8
והאמת שהעלתי משקלים בכמה חודשים האחרונים והייתי רוצה להתחיל לעבוד יותר מקצועי.. אז איזה נעליים כדאי לרכוש לסקווט ? שמעתי על ALLSTARS גבוהות/
REEBOK CROSSFIT LIFTER PLUS ?
איזה נעל כדאי לדדליפט ? איזה לריצה ?
דרך אגב פרט חשוב מאוד יש לי פלטפוס ברגל ימין ..
תודה רבה 😃

תלוי בתקציב שלך לא אכנס לך לכיס.

השאלה היא אם אתה רוצה נעליים בסיסיות כמו האולסטאר או שאתה מעוניין להשקיע עוד קצת ולקבל נעל מקצועית יותר לטווח ארוך ?

• פותח/ת השרשור
תלוי בתקציב שלך לא אכנס לך לכיס.

השאלה היא אם אתה רוצה נעליים בסיסיות כמו האולסטאר או שאתה מעוניין להשקיע עוד קצת ולקבל נעל מקצועית יותר לטווח ארוך ?

באופן עקרוני אני לא רוצה לבזבז עכשיו 600 שקל על נעליים, כי אני צריך לקנות בנוסף כרגע גם נעלי ריצה שהן עולות 550 (מיוחדות לפלטפוס)
השאלה אם נעלי האולסטר מספיקות ? יש לי אולסטר נמוכות זה גם טוב או שצריך גבוהות ?
אם נעלי האולסטר אינן מספיקות אשמח לראות נעליים טובות לסקווט ומאיפה לקנות אותן (לא הזמנה באינטרנט).
יש לי סרטון שלי עושה סקווט אשמח לשלוח לך אותו בוואצאפ שתגיד אם אתה רואה משהו שגוי עם נעלי האולסטר או באופן כללי על הסקווט.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית