ייעוץ קלן ואפדרין

אתה בן 16, אתה נכנס לפורום ומעיז לתקוף את כולם כאילו היית מייסד המשקולות הראשון וכאילו יש לך זכות לכעוס על מי שעוזר לך לא לפגוע בבריאות שלך.
אי לכך ובהתאם לזאת הייתי ממליץ לך לנסות לשלב את שני החומרים, ובגלל שאתה ילד מרדן אולי תעשה ההפך ממה שאני כותב.
אבל אני לא ממליץ לך כלום

• פותח/ת השרשור
אתה בן 16, אתה נכנס לפורום ומעיז לתקוף את כולם כאילו היית מייסד המשקולות הראשון וכאילו יש לך זכות לכעוס על מי שעוזר לך לא לפגוע בבריאות שלך.
אי לכך ובהתאם לזאת הייתי ממליץ לך לנסות לשלב את שני החומרים, ובגלל שאתה ילד מרדן אולי תעשה ההפך ממה שאני כותב.
אבל אני לא ממליץ לך כלום
קודם כל אני כבר בן 17 אוטוטו
דבר שני לא תקפתי אף אחד, אני רק רציתי להבין ולצבור ידע. לא מנסה לפגוע בבריאות שלי, אתם ישר מזלזלים בי ומסתכלים עליי מגבוה כאילו אני ילד מטומטם שלא יודע מה הוא עושה, במקום להסביר למה זה מסוכן והאם זה יעיל או לא. רק רציתי ללמוד על זה ולצבור ידע..
ואין צורך להתחכם איתי ולנסות לתמרן אותי, אולי קיבלת רושם מוטעה שאני אדיוט, אך לא כך הדבר.

עד התגובה השנייה שלי באשכול, שהיא התגובה השמינית סך הכל, שלפניה באו לפחות שלושה הסברים 'בגובה העיניים' שזה מסוכן ולא יעיל, כולם דיברו אליך בכבוד ובנימוס. אחרי שאתה ממשיך לשאול את אותן השאלות ולא קורא מה שכותבים לך, מה לעשות, מנסים להסביר גם לא בנימוס.

• פותח/ת השרשור
עד התגובה השנייה שלי באשכול, שהיא התגובה השמינית סך הכל, שלפניה באו לפחות שלושה הסברים 'בגובה העיניים' שזה מסוכן ולא יעיל, כולם דיברו אליך בכבוד ובנימוס. אחרי שאתה ממשיך לשאול את אותן השאלות ולא קורא מה שכותבים לך, מה לעשות, מנסים להסביר גם לא בנימוס.

הבנתי שזה מסוכן בהתחלה, אף אחד לא ענה לי אם זה יעיל.

אלכס כתב לך פרוטוקול יעיל לשימוש בשניהם. מכאן משתמע שלדעתו כל דרך אחרת היא פחות יעילה ואף לא יעילה.
בכל מקרה, זה לא יעיל ומסוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית