הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש חסר כוח

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
חזרתי לדיאטה,ואחרי שלושה ימים אני פשוט חסר כוח,חסר מוטיבציה,אין כוח לכלום,עייפות,רצון לישון[ישנתי מ1 בלילה עד ל 9 ואז הלכתי עוד פעם לישון מ 9 עד ל15 בצהריים.]
ידעתי לקראת מה אני הולך להיכנס,עם תזונה כזו דלה להכניס גם אירובי או שאין צורך?
@Moshe
@Tom
@StarDust
@Eyal
@והבחור שמנהל את פורום אימונים שהגיע ל PR של 100 קילו בנץ פרס.
תודה רבה.

מה הגירעון הקלורי שלך?
איזו תוכנית אתה עושה? אירובי אפשר לשלב אבל אין צורך לפחות בשלב ההתחלתי.
ומהי כמות הפחמימה שאתה נמצא בה כרגע אל מול כמה שהיית לפני תחילת הדיאטה?

• פותח/ת השרשור
מה הגירעון הקלורי שלך?
איזו תוכנית אתה עושה? אירובי אפשר לשלב אבל אין צורך לפחות בשלב ההתחלתי.
ומהי כמות הפחמימה שאתה נמצא בה כרגע אל מול כמה שהיית לפני תחילת הדיאטה?
גירעון קלורי:רב מאוד,כי אין מנוס ממנו.
עובד AB,אני לא בהתחלה כבר עברתי תקופה גדולה מדי אבל לגרעון כזה עוד לא נכנסתי.
כמות פחמימה:מתקרב ל10 גרם,לא יותר,מקסימום עגבנייה ומלפפון ביום.

גירעון קלורי:רב מאוד,כי אין מנוס ממנו.

עובד AB,אני לא בהתחלה כבר עברתי תקופה גדולה מדי אבל לגרעון כזה עוד לא נכנסתי.

כמות פחמימה:מתקרב ל10 גרם,לא יותר,מקסימום עגבנייה ומלפפון ביום.

רק התחלת את החיטוב ועשית את כל הטעויות האפשריות שבאופן שקוף גורמות לך להגיב בחולשה,עייפות וחוסר מוטיבציה.

לא מתחילים עם 10 גרם פחמימה - אני תמיד ממליץ להתחיל מ 150 ובהדרגה להוריד. גם אם אתה מנסה להיכנס לקטוזיס מלא, לתת לגוף להתרגל זה רעיון לא רע.

שנית כל, גירעון קלורי רב מאוד לא אומר לי כלום.. 500? 1000? אתה צורך מספיק ויטמינים\מינרלים ?
אני לא רואה צורך ביותר מ 500 קלוריות בגירעון, ובטח שלא בתחילת החיטוב.

ועשה לעצמך טובה, עבור לתוכנית של 3 פעמים בשבוע בסגנון FBW.. תחת כל התנאים שציינת ועוד באימון AB של 4 פעמים בשבוע, אתה תקרוס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק התחלת את החיטוב ועשית את כל הטעויות האפשריות שבאופן שקוף גורמות לך להגיב בחולשה,עייפות וחוסר מוטיבציה.

לא מתחילים עם 10 גרם פחמימה - אני תמיד ממליץ להתחיל מ 150 ובהדרגה להוריד. גם אם אתה מנסה להיכנס לקטוזיס מלא, לתת לגוף להתרגל זה רעיון לא רע.

שני כל, גירעון קלורי רב מאוד לא אומר לי כלום.. 500? 1000? אתה צורך מספיק ויטמינים\מינרלים ?
אני לא רואה צורך ביותר מ 500 קלוריות בגירעון, ובטח שלא בתחילת החיטוב.

ועשה לעצמך טובה, עבור לתוכנית של 3 פעמים בשבוע בסגנון FBW.. תחת כל התנאים שציינת ועוד באימון AB של 4 פעמים בשבוע, אתה תקרוס.

אני כבר המון זמן בחיטוב אבל חזרתי אחרי זמן מה לחיטוב כי הייתה תקופה של עלייה במשקל

על כל פנים, ההרגשה המצוברחת נובעת ככל הנראה מהמחסור בפחמימה.
החולשה גם כן.. נסה להעלות את הפחמימות מעט, לפחות ל 50 וראה אם יש שיפור.
גם את הגירעון הייתי מגביל ל 500, מכיוון שגירעון גדול מידיי כפי שציינת, עלול לגרום להאטת חילוף החומרים יתר על המידה ולתקיעה מיותרת.

• פותח/ת השרשור
על כל פנים, ההרגשה המצוברחת נובעת ככל הנראה מהמחסור בפחמימה.
החולשה גם כן.. נסה להעלות את הפחמימות מעט, לפחות ל 50 וראה אם יש שיפור.
גם את הגירעון הייתי מגביל ל 500, מכיוון שגירעון גדול מידיי כפי שציינת, עלול לגרום להאטת חילוף החומרים יתר על המידה ולתקיעה מיותרת.
אחרי יומיים שאכלתי כמו שציינתי הכנסתי מתוק לפה,ופשוט הלב התחיל לקפוץ.
תודה

בוא אני אגיד לך מה היה לי, אולי זה יכול להועיל לך.
אני רשום ארבעה חודשים למכון כושר, עכשיו ירדתי וירדתי במשקל, כמו שרציתי, ירדתי 20 קילו סך הכל.
עכשיו, לאט לאט הלכה לי המוטיבציה, לא היה לי כוח ללכת למכון כושר, וכל האנשים מסביבי אמרו שאני כבר בתת משקל ונראה כמו נרקומן, ולא הקשבתי להם. עד שנזכרתי(כן כן אני מטומטם) שפחמימה בעצם נותנת אנרגיה... וגם אמרתי לעצמי הגיע הזמן להתחיל במסה. התחלתי לאכול כמו שצריך, לאכול נכון! ולהיות על מאזן קלורי חיובי ומאז אני מתפקד כמו שצריך במכון כושר וכיף לי להתאמן וחזרה לי המוטביציה. כנראה אתה לא מספק לגוף שלך מספיק אוכל.. בגלל זה אין לך ממש כוח.

בואנה איך אתה גורם לזה להישמע כאילו אתה עכשיו מינימום נשלח לגזר דין מוות , אני לא מבין מישהו מכריח אותך לאכול ככה? כי אם כן אז הייתי מבין...
תעשה טובה לעצמך ותבנה מחדש את התזונה שלך , אני על קטוזיס מלא על 50 גרם פחמימות שמגיעות מירקות , חמאת בוטנים וכל המסביב, אבל כן אפשר לאכול דברים נחמדים אתה לא חייב להיות תשעה באב כל התקופת חיטוב מה גם שאני בטוח שאתה תעלה את זה בשנייה אחרי שתסיים במידה ותמשיך ככה...
אם אתה שואף לקטוזיס יש מלא מתכונים נדירים להפוך את הדיאטה לגרעון קלורי נטו שאפשרי להתמודד איתו, יש פה בפורום את ה"ממרח שוקולד" דל פחמימה, אחד הדברים אני כל בוקר אוכל אותו והנה אני עדיין בגירעון של 500-800 תלוי ביום והכול בסדר גמור (כבר חודשיים וחצי).

אז בבקשה תיקח הכול בפרופורציה תעשה הערכה מחדש למטרות ולשאיפות שלך וצא להשיגם בצורה חיובית ולא בדרך של עינוי עצמי.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית