הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש תקוע, כדאי להתחיל להעלות מסה?

• פותח/ת השרשור Tenzi
  • פורסם בתאריך

Tenzi

משתמש מתחיל
7
5
נק' מוניטין:
5
7
5
היי,
בן 24, גובה 1.88, משקל 106. אחרי ירידה רציני ממשקל 138 (לפני כשנתיים ירידה רצינית עד 115, הפסקה של כמעט שנה ואז עוד קצת)
מרגיש תקוע, עושה את אותם האימונים כבר שנים, FBW עם תרגיל לכל קבוצת שריר ומנסה לשלב הליכות כמה שיותר,
לא מתקדם במשקלים.. בשלב הזה כבר נהיה לי מאוד קשה לרדת במשקל, רק בשבועות שאני אוכל ממש מעט (1700 קלוריות ליום) אני רואה ירידה, והכרס לא ממש יורדת יותר.
(מסתייג - אני יודע שכנראה פה ושם אני חורג, ושלא יכול להיות שכל יום אני אוכל כל כך מעט ועדיין לא יורד, אבל הכוונה שלי פה היא שהקצב הרבה יותר איטי, פעם הייתי אוכל 2000 וקצת קלוריות ביום והייתי יורד קילו בשבוע לפחות בקלות)
אני בחור גדול אבל לא מאוד חזק, מתח לא מצליח לעשות, משקל עבודה בבנץ' 70 ק"ג, באוברהד פרס 45.
חשבתי להתחיל תקופת "מסה", לאכול יותר (עדיין בריא ולא בהגזמה) ולהתאמן יותר ברצינות, להעלות מסת שריר, ואז לחזור לירידה אחרי כמה חודשים,
כי הבנתי ששורפים יותר קלוריות ככל שיש יותר מסת שריר, וגם באופן כללי שהגוף יהיה יותר שרירי כדי שהירידה תיראה יותר טוב (מכמה סרטונים ביוטיוב הבנתי שמכנים את המצב הזה skinny fat)
יש בזה הגיון או שאני אשמין שוב ורק אפגע בתהליך? מנסה להבין אם אני לא קופץ מעל הפופיק פה.

מצרף תמונות:

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
היי,
קודם כל סחתיין על הירידה, 32 ק''ג זו חתיכת ירידה. כל הכבוד גבר!

אתה יכול להעלות פה מהימים האחרונים מה אתה אוכל שאתה מגיע ל1,700 קלוריות ליום?
ומה זה נקרא לחרוג לפעמים בישבילך?

אני הייתי הולך יותר לכיוון של חיטוב, אתה יחסית גבוהה (188) ועדיין שוקל יותר מהטווח כדי להתחיל מסה. הסיבה שעל 2,000 קלוריות היית יורד קילו בשבוע זה בגלל שהיית 138 ק''ג והיית שורף במצב סטטי 3,500 קלוריות או 4,000 (אל תתייחס למספרים זה לצורך הדוגמא) וכיום אתה שורף פחות.
אשמח אבל לדעת מה אתה אוכל ביומיום או לפחות מה אכלת בשבוע האחרון.
אם אתה אוכל משהו עם שמן אשמח שתרשום שהוספת שמן/רוטב לאוכל

נערך לאחרונה:
נתחיל מזה שאני לא מבין כלום על שום דבר אבל הנתונים שלנו יחסית דומים. אותו גובה, אני 10 קילו מעליך ו15 שנה זקן ממך. לא מסתדר לי שאתה עושה אימוני FBW כבר שנים ועדיין דוחק רק 70 קילו, אני מתאמן מאוגוסט האחרון וכבר דוחק 120 קילו ותאמין לי שאני לא איזה פריק גנטי או משהו חריג. גם אני לא יכול לעשות מתח ללא עזרה מהמכונה, ככה זה עם משקל גוף שכזה, צריך לעבוד על זה יותר. אולי תכתוב פה איך נראה אימון FBW שלך ומה התדירות שלו? אישית במצבך (שהוא גם דיי מצבי) לא הייתי נכנס למסה, הייתי בודק ומשפר את האימון שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית