אוקיי אז משעמומי בחיטוב ובחופש, החלטתי לאלתר משהו שיצא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שזה אי פעם יצא.
והאמת, הכל בגלל אלתור מיוחד.
אולי הבנתם, אולי לא, אבל אני כאן בשביל להסביר.
טוב האמת שאין יותר מדי מה להסביר ואתם צריכים שלושה דברים:
קולפן, מזלג, גזר.
(למתחכמים בינינו צריך גם סכין בשביל לחתוך את הראשים של הגזר).
גם ההכנה פשוטה מדי.
מקלפים את הגזר, חותכים לו את הראשים, נועצים בזהירות את המזלג בגזר בקצה (עד כמה שאפשר) ופשוט מאוד, עם הקולפן ממשיכים לקלף את הגזר, רק שהפעם הקליפה לא נמצאת ואתם נשארים עם רצועות דקיקות (וטעימות כמובן) של גזר.
אבל, זה עוד לא מוכן כמובן, זה עוד קשה מאוד.
מה עושים? בקלות מאוד, פשוט מבשלים את הגזר ברוטב שאתם אוכלים איתו את המנה.
אם אתם מוסיפים עוד ירקות, שימו את הגזר בסיר/מחבת עם הרוטב ואז תוסיפו את הירקות הנוספים.
תבשלו עד שהגזר מספיק רק לטעמכם, אין פה מדע מדוייק, פשוט עד שהגזר מספיק רך בשבילכם (אולי תבחרו גם לבשל את הגזר במשך דקות בודדות ברוטב ולהוציא, מי יודע מה תבחרו).
חייב להודות, בכל הנוגע לגזר אני לא מעריץ גדול, לא מסוגל לאכול ממנו יותר מדי, אבל אכן, אחלה דרך להישאר עם פחמימה נמוכה ועדיין להתפנק בחיטוב.
נו יאללה, מה אתם מחכים? לכו תכינו! 😋🍴
והאמת, הכל בגלל אלתור מיוחד.
אולי הבנתם, אולי לא, אבל אני כאן בשביל להסביר.
טוב האמת שאין יותר מדי מה להסביר ואתם צריכים שלושה דברים:
קולפן, מזלג, גזר.
(למתחכמים בינינו צריך גם סכין בשביל לחתוך את הראשים של הגזר).
גם ההכנה פשוטה מדי.
מקלפים את הגזר, חותכים לו את הראשים, נועצים בזהירות את המזלג בגזר בקצה (עד כמה שאפשר) ופשוט מאוד, עם הקולפן ממשיכים לקלף את הגזר, רק שהפעם הקליפה לא נמצאת ואתם נשארים עם רצועות דקיקות (וטעימות כמובן) של גזר.
אבל, זה עוד לא מוכן כמובן, זה עוד קשה מאוד.
מה עושים? בקלות מאוד, פשוט מבשלים את הגזר ברוטב שאתם אוכלים איתו את המנה.
אם אתם מוסיפים עוד ירקות, שימו את הגזר בסיר/מחבת עם הרוטב ואז תוסיפו את הירקות הנוספים.
תבשלו עד שהגזר מספיק רק לטעמכם, אין פה מדע מדוייק, פשוט עד שהגזר מספיק רך בשבילכם (אולי תבחרו גם לבשל את הגזר במשך דקות בודדות ברוטב ולהוציא, מי יודע מה תבחרו).
חייב להודות, בכל הנוגע לגזר אני לא מעריץ גדול, לא מסוגל לאכול ממנו יותר מדי, אבל אכן, אחלה דרך להישאר עם פחמימה נמוכה ועדיין להתפנק בחיטוב.
נו יאללה, מה אתם מחכים? לכו תכינו! 😋🍴