עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזרת לספייס? X...Xאם אתה מחפש להרים ושלא יזיינו לך תשכל, אז בגדול הם בסדר, אבל לאחרונה התחילו לזיין את השכל מהקניון (לי לפחות) על זה שזה מפחיד אנשים במסעדה מתחת בדדליפט וכבר התחלנו לדבר על ביטול מנוי.
אם אני מכניס גם את הספייס לרשימה השחורה, אז עד היום החד"כים היחדים שלא הייתי צריך לבטל את המנוי בהם הם הגרייט שייפ והאנרג'ים.
בגדול ההתלבטות שלי הייתה בין אנרגים לספייס כנראה שאני אלך לאנרגים אם יש להם בעיה עם דדליפט אין לי כוח להתעסק עם זהאם אתה מחפש להרים ושלא יזיינו לך תשכל, אז בגדול הם בסדר, אבל לאחרונה התחילו לזיין את השכל מהקניון (לי לפחות) על זה שזה מפחיד אנשים במסעדה מתחת בדדליפט וכבר התחלנו לדבר על ביטול מנוי.
אם אני מכניס גם את הספייס לרשימה השחורה, אז עד היום החד"כים היחדים שלא הייתי צריך לבטל את המנוי בהם הם הגרייט שייפ והאנרג'ים.
כן חזרתי.. חזרתי מפציעה אז חזרתי לא מזמן ואני בחיטוב (אבל תן לי חודש ואני אעקוף אותך 😛 )חזרת לספייס? X...X
גם לי מעירים על הדדליפט שזה מרעיד להם את כל המסעדה....
בכללי חדר כושר טוב, חוץ מהקטע של הדדליפט.. להוריד לאט דדליפט נפח זה סיוט !
אני עוד חודש וחצי מתגייס בכלל ונשאר לי בערך עוד 5נפחים של דדליפט עד התחרות... למי יש כוח עכשיו לחפש מכון חדש.. סובלים מה"חוקים" החדשיםכן חזרתי.. חזרתי מפציעה אז חזרתי לא מזמן ואני בחיטוב (אבל תן לי חודש ואני אעקוף אותך 😛 )
אני לא מוריד לאט שם את הדדליפט, אני טורק אותו כרגיל, כבר דיבר איתי מנכ"ל הקניון (או משהו באיזור הזה) והסביר לי על הסיפור הזה, הבהרתי לו שאין לי בעיה ואם לא רוצים שאני אעשה דדליפט שיבטלו לי את המנוי, יש עוד מקומות בב"ש..
לאיפה הם עוברים? אולי נעשה שם את החודש האחרוןבגרייט שייפ לא רע, עכשיו שהם עוברים למתחם חדש וגדול, דווקא הזדמנות לא רעה לדוג מחיר טוב למנוי. הציעו לי ב200 שקל.
One plaza נראה לילאיפה הם עוברים? אולי נעשה שם את החודש האחרון
הבעיה שקשה לי להגיע לשם אחרי ביהס,ובאנרגים יש עכשיו אם אני לא טועה ב4 חודשים הראשונים ב 800 לכולםבגרייט שייפ לא רע, עכשיו שהם עוברים למתחם חדש וגדול, דווקא הזדמנות לא רעה לדוג מחיר טוב למנוי. הציעו לי ב200 שקל.