הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר בבאר שבע

• פותח/ת השרשור goch
  • פורסם בתאריך

goch

משתמש פעיל
386
215
נק' מוניטין:
246
386
215
אנרגים
שלום,שמעתי על החדר כושר ספייס שבגראנד מישהו היה שם?איך הוא היה?

אם אתה מחפש להרים ושלא יזיינו לך תשכל, אז בגדול הם בסדר, אבל לאחרונה התחילו לזיין את השכל מהקניון (לי לפחות) על זה שזה מפחיד אנשים במסעדה מתחת בדדליפט וכבר התחלנו לדבר על ביטול מנוי.

אם אני מכניס גם את הספייס לרשימה השחורה, אז עד היום החד"כים היחדים שלא הייתי צריך לבטל את המנוי בהם הם הגרייט שייפ והאנרג'ים.

אם אתה מחפש להרים ושלא יזיינו לך תשכל, אז בגדול הם בסדר, אבל לאחרונה התחילו לזיין את השכל מהקניון (לי לפחות) על זה שזה מפחיד אנשים במסעדה מתחת בדדליפט וכבר התחלנו לדבר על ביטול מנוי.

אם אני מכניס גם את הספייס לרשימה השחורה, אז עד היום החד"כים היחדים שלא הייתי צריך לבטל את המנוי בהם הם הגרייט שייפ והאנרג'ים.
חזרת לספייס? X...X
גם לי מעירים על הדדליפט שזה מרעיד להם את כל המסעדה....
בכללי חדר כושר טוב, חוץ מהקטע של הדדליפט.. להוריד לאט דדליפט נפח זה סיוט !

• פותח/ת השרשור

בגדול ההתלבטות שלי הייתה בין אנרגים לספייס כנראה שאני אלך לאנרגים אם יש להם בעיה עם דדליפט אין לי כוח להתעסק עם זה

חזרת לספייס? X...X
גם לי מעירים על הדדליפט שזה מרעיד להם את כל המסעדה....
בכללי חדר כושר טוב, חוץ מהקטע של הדדליפט.. להוריד לאט דדליפט נפח זה סיוט !
כן חזרתי.. חזרתי מפציעה אז חזרתי לא מזמן ואני בחיטוב (אבל תן לי חודש ואני אעקוף אותך 😛 )

אני לא מוריד לאט שם את הדדליפט, אני טורק אותו כרגיל, כבר דיבר איתי מנכ"ל הקניון (או משהו באיזור הזה) והסביר לי על הסיפור הזה, הבהרתי לו שאין לי בעיה ואם לא רוצים שאני אעשה דדליפט שיבטלו לי את המנוי, יש עוד מקומות בב"ש..

כן חזרתי.. חזרתי מפציעה אז חזרתי לא מזמן ואני בחיטוב (אבל תן לי חודש ואני אעקוף אותך 😛 )

אני לא מוריד לאט שם את הדדליפט, אני טורק אותו כרגיל, כבר דיבר איתי מנכ"ל הקניון (או משהו באיזור הזה) והסביר לי על הסיפור הזה, הבהרתי לו שאין לי בעיה ואם לא רוצים שאני אעשה דדליפט שיבטלו לי את המנוי, יש עוד מקומות בב"ש..
אני עוד חודש וחצי מתגייס בכלל ונשאר לי בערך עוד 5נפחים של דדליפט עד התחרות... למי יש כוח עכשיו לחפש מכון חדש.. סובלים מה"חוקים" החדשים

בגרייט שייפ לא רע, עכשיו שהם עוברים למתחם חדש וגדול, דווקא הזדמנות לא רעה לדוג מחיר טוב למנוי. הציעו לי ב200 שקל.

• פותח/ת השרשור
בגרייט שייפ לא רע, עכשיו שהם עוברים למתחם חדש וגדול, דווקא הזדמנות לא רעה לדוג מחיר טוב למנוי. הציעו לי ב200 שקל.
הבעיה שקשה לי להגיע לשם אחרי ביהס,ובאנרגים יש עכשיו אם אני לא טועה ב4 חודשים הראשונים ב 800 לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית