נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
אף פעם לא חשבתי על זה מעניין...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משלמים כי זה תחרות, ולא הופעה - תבדיל.
אתה נורא מצחיק אה?אתה 3 יחידות אנגלית אה ?
מה זה ביקוש והיצע?!!!שום בעיה ושום נעליים, אמנים מקבלים כסף על ההופעה כי אם לא ישלמו הם לא יופיעו. בילדרים באים ו"מופיעים" גם שהם אלה שצריכים לשלם כסף. לא טוב להם? שלא יבואו. אבל להגיד שזה דפוק זה כמו להגיד שזה דפוק שמהנדס תכנה בא לעבוד ומקבל 20 אלף ומנקה שירותים בא לעבוד ומקבל 3.5 אלף ועוד משלם על הארוחת צהריים בכסף שלו, הרי הם שניהם באים בשביל לעבוד לא?!
הכל ביקוש והיצע...
ולצורך העניין, הם כן מקבלים כסף אם הם זוכים. ולהרוויח כסף מחסויות תקף תחת ההגדרה של ספורטאי מקצועי (ספורטאי שמרוויח כסף מהספורט שלו).
איך לדעתך האיגוד משתפר? תרומות?בדיוק ככה דיברתי כשהבנתי שלוקחים מהמשתתפים בתחרויות כסף בשביל להשתתף. היו כאלה שטענו שזה מהווה "סינון" וככה לא נכנסים ליצנים לתחרויות. לדעתי הכי טוב זה לתת למתחרים להשתתף בחינם ולמנוע מליצנים להשתתף בעזרת סינון בסיסי בהרשמה, בידי מישהו מהצוות.
אבל מה לעשות, זה כמו שהוא אמר בקשר לחמדנות, למה לקחת כסף רק מהצופים כאפשר לקחת כסף גם מהמתחרים...
אתה צוחק אבל תרומות זה אחלה פיתרון. יש ארגונים שמסייעים תקציבית כדי לפתח את הספורט בארץ. לשלם על תחרות שבה הצופים משלמים על כרטיס זה מגוחך בעיניי... אני אישית לא מתחרה ולא מתכוון להתחרות אז אני לא נפגע מכך, זה סתם הצחיק אותי מבחינת האבסורד שבדבר.איך לדעתך האיגוד משתפר? תרומות?
פלטות באמפר מדוייקות, מונוליפט ומוטות זה לא עסק זול. כשיש כבר פחות לאן להתקדם יש לעשות את השיקולים האלה, אבל בזמן גדילתו אין סיבה
מי יתרום לאיגוד שאפילו לא מוגדר כספורט בעיני רוב האוכלוסיה, לא אולימפי ואפילו כשיש לך שיאי עולם המדינה וצה"ל לא מכירים בך כספורטאיאתה צוחק אבל תרומות זה אחלה פיתרון. יש ארגונים שמסייעים תקציבית כדי לפתח את הספורט בארץ. לשלם על תחרות שבה הצופים משלמים על כרטיס זה מגוחך בעיניי... אני אישית לא מתחרה ולא מתכוון להתחרות אז אני לא נפגע מכך, זה סתם הצחיק אותי מבחינת האבסורד שבדבר.
אם הבן אדם יודע לדבר ולשווק , ולהראות לתורם כלשהו סיבות למה כדאי לו לתרום הם יתרמו.מי יתרום לאיגוד שאפילו לא מוגדר כספורט בעיני רוב האוכלוסיה, לא אולימפי ואפילו כשיש לך שיאי עולם המדינה וצה"ל לא מכירים בך כספורטאי
תתפלא, יש ארגונים כמו "אילת"- ההתאחדות הישראלית לספורט תחרותי לא אולימפי ועוד כמה ארגונים דומים שעוסקים בזה. וכמו שדר אמר אפשר גם לבקש מעסקים למיניהם לא חסר.מי יתרום לאיגוד שאפילו לא מוגדר כספורט בעיני רוב האוכלוסיה, לא אולימפי ואפילו כשיש לך שיאי עולם המדינה וצה"ל לא מכירים בך כספורטאי
אמת, מזל שלא כל העולם קפיטליסטי חזירי 😃קוראים לזה "קפיטליזם", ברוך הבא לעולם.
אמת, מזל שלא כל העולם קפיטליסטי חזירי 😃
למה חבל בדיוק??חבל***
כי הוא קפיטליסט רודף בצע 🤡למה חבל בדיוק??
לא. אני פשוט לא בטוח שהוא מודע למה זה קפיטליזם ועד כמה זה לא מוצלח.כי הוא קפיטליסט רודף בצע 🤡
לא. אני פשוט לא בטוח שהוא מודע למה זה קפיטליזם ועד כמה זה לא מוצלח.