הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל המתחרים

אז היא נוטה לקפיטליזם מאשר לסוציאליזם.
הפואנטה הייתה שלפי דעתי סוציאליזם עדיף על קפיטליזם.(מדינות שנוטות לסוציאליזם מאשר לקפיטליזם) הכול מובן שיש הבדל בין התיאוריה למציאות.
סוציאליזם וקפיטליזם, שתיהן דתות הומניסטיות ענקיות, שנוצרו עם תחילת המהפכה התעשייתית וניסו לתת מענה לבעיות אמיתיות שנוצרו אז.
לפי דעתי, שתיהן לא נותנות פתרון כיום כמו שאלוהים לא נותן שום מענה לבעיות מאז תחילת מהפכת המדע

ברה"מ הייתה סמל לסוציאליזם מוחלט. (קומוניזם)
מישהו דיבר על זה? אני עניתי כבר בבירור שאני התכוונתי למדינות שנוטות לסוציאליזם.
ואני חושב שהוויכוח פה ניגמר.
מת לדעת איזה מדינות ש"נוטות לסוציאליזם" אתה כל כך אוהב?

סוציאליזם וקפיטליזם, שתיהן דתות הומניסטיות ענקיות, שנוצרו עם תחילת המהפכה התעשייתית וניסו לתת מענה לבעיות אמיתיות שנוצרו אז.
לפי דעתי, שתיהן לא נותנות פתרון כיום כמו שאלוהים לא נותן שום מענה לבעיות מאז תחילת מהפכת המדע

יפה, PR במשפטים חסרי משמעות. את מדברת הרבה עם wild?

אני דיי כתבתי את זה שזה דיון חסר משמעות שזה בסה"כ גישות שכול אחד לוקח בהן צד.
מת לדעת איזה מדינות ש"נוטות לסוציאליזם" אתה כל כך אוהב?
גרמניה, פינלנד, המדינות הסקנדינביות. יש עוד כמובן.

אני לא מקבל ממך פקודות. אני אענה לך לעניין ביום שתכתבי הודעה עם תוכן.
מילים הן חסרות משמעות בדיוק כמו הקיום שלך 😃

וכשאתה עונה לגופו של אדם ולא לגופו של
של עניין , זה לא מחליש טיעון שלי

אני דיי כתבתי את זה שזה דיון חסר משמעות שזה בסה"כ גישות שכול אחד לוקח בהן צד.

גרמניה, פינלנד, המדינות הסקנדינביות. יש עוד כמובן.

https://mises.org/library/sweden-myth
https://mises.org/library/sweden-poorer-you-think
מילים הן חסרות משמעות בדיוק כמו הקיום שלך 😃

וכשאתה עונה לגופו של אדם ולא לגופו של
של עניין , זה לא מחליש טיעון שלי

ובדיוק כמו הקיום שלך, שכחת?

אני עונה לגופו של אדם כי אין כאן עניין. אני יודע שקשה לך לראות את זה.

ולמה אתה חושב שבתוכן של התגובות שלך יש עניין?

את לא עוקבת, בתגובות שמופנות אלייך אין תוכן. אמרתי את זה לפני שתי הודעות. אני יודע שמשעמם לך וזה, אבל תנסי להתאמן בהטרלות שלך לפני שאת משעממת אותי למוות.

קראתי ותאמת לא הייתי מופתע אבל אני חייב לציין כמה דברים.
בכול צד יש את הפאקים שלו וזה סובייקטיבי לחלוטין חלק מאנשים יקבלו את הפאקים וחלק לא.
הכתבות מ2002 ו2006 אני לא יודע עד כמה זה עדכני. ובאחת מן הכתבות הם הסתמכו על הכנסה חודשית ב1990 שקצת הרמתי גבה.

קראתי ותאמת לא הייתי מופתע אבל אני חייב לציין כמה דברים.
בכול צד יש את הפאקים שלו וזה סובייקטיבי לחלוטין חלק מאנשים יקבלו את הפאקים וחלק לא.
הכתבות מ2002 ו2006 אני לא יודע עד כמה זה עדכני. ובאחת מן הכתבות הם הסתמכו על הכנסה חודשית ב1990 שקצת הרמתי גבה.

לא נראה לי שקראת הכל. אבל אם התאריך של הכתבה מפריע לך, אז קח עוד אחת.

http://www.libertarianism.org/publications/essays/how-laissez-faire-made-sweden-rich#.uj5hvu:QMHj

את לא עוקבת, בתגובות שמופנות אלייך אין תוכן. אמרתי את זה לפני שתי הודעות. אני יודע שמשעמם לך וזה, אבל תנסי להתאמן בהטרלות שלך לפני שאת משעממת אותי למוות.
לא מבינה על מה נפלת עליי.. אתה במחזור או משהו?.. לא ניסיתי להטריל. רשמתי דעה שלי ואם אתה רוצה להפריך את מה שטענתי אתה מוזמן להגיב לעניין. אם אתה לא רואה טעם לדיון ומנסה לרדת עליי אישית זה רק נראה שאתה זה שמחפש תשומת לב.. 👎

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית