לתת עבודה לכולם זה יותר סוציאלי מהעובדהכי הרבה יותר חשוב להם שלאנשים תהיה עבודה משתהיה להם עבודה בתשלום גבוה.
שכר מינימום נכנס לתוקף רק לפני כמה חודשים,עד אז לא היה.
שהיה שכר מינימום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לתת עבודה לכולם זה יותר סוציאלי מהעובדהכי הרבה יותר חשוב להם שלאנשים תהיה עבודה משתהיה להם עבודה בתשלום גבוה.
שכר מינימום נכנס לתוקף רק לפני כמה חודשים,עד אז לא היה.
נכון.לתת עבודה לכולם זה יותר סוציאלי מהעובדה
שהיה שכר מינימום.
לא שינתי הוא ערך את ההודעה...למה שינית לו תציטוט?
אני לא מאמין שהבאת לי דוגמא כזאת גרועה אחרי שכתבת בהתנשאות שאני לא מבין דבר ממה שאני אומר. יש כל כך הרבה משתנים שזה ממש לא בר השוואה.אתה שוב רושם שטויות לא מבוססות ופשוט חסרות כל הגיון.
בגרמניה אין שכר מינימום,אנשים רעבים שם ללחם או שהם מקבלים שכר גבוה מבישראל?
". הכוונה הייתה שאפשר לשלם לעובדים באיזה שכר שתרצה ואם לא מתאים להם הם יכולים להתפטר, לא מחוייבים בשום שכר מינימום. "לא שינתי הוא ערך את ההודעה...
אני לא מאמין שהבאת לי דוגמא כזאת גרועה אחרי שכתבת בהתנשאות שאני לא מבין דבר ממה שאני אומר. יש כל כך הרבה משתנים שזה ממש לא בר השוואה.
הוא הביא דוגמא מעולה לעומת השטות ששלחת בקשר לקפיטליזם.לא שינתי הוא ערך את ההודעה...
אני לא מאמין שהבאת לי דוגמא כזאת גרועה אחרי שכתבת בהתנשאות שאני לא מבין דבר ממה שאני אומר. יש כל כך הרבה משתנים שזה ממש לא בר השוואה.
על העושר הממוצע של תושבי מדינה. איזה מדד טוב יותר מאשר GDP per capita (במחירי ppp) אתה מכיר?
Picture this: The U.S. government finally sells the Postal Service. As with other functions moved from the government to the private sector, the privatized post office does what the government did for about half the cost. So, with prices correspondingly lower, people spend roughly half as much as before on mail--which frees them to spend the difference on other desirable things. Because the Postal Service costs over $40 billion a year, the saving is $20 billion. By any reasonable measure, the average person in the U.S. is better off. In fact, the per capita increase in well-being is approximately $20 billion divided by 260 million citizens, or about $80 apiece.
But how does this change show up in gross domestic product? It doesn't. The government's contribution to GDP is measured not by how much value it creates but by how much it costs. So the $40 billion spent by the Postal Service counted as a $40 billion contribution to GDP. Cutting that in half through privatization may shift $20 billion from public to private hands but still adds up--under the conventions of national income accounting--to the same $40 billion. So the net effect on GDP of a $20 billion increase in economic well-being is precisely $0.00.
Obviously this is absurd. Indeed, "gross domestic product is not a good measure of a nation's overall well-being" is what we economics professors tell our students every time we teach a macroeconomics course. (Macroeconomics is the study of employment, inflation, GDP, and economic growth.) But too many macroeconomists promptly forget that basic fact and judge an economy's performance almost solely by the growth of its GDP.
לכל דבר יש היגיון, אותי אישית מאמרים פלצניים של 20 עמודים לא קונים. אם הוא כל כך מסכים עם המאמרים שלו שיתן את הנקודות המרכזיות בעצמו וכששואלים אותו משהו לא יפנה למאמר אלא יענה בעצמו. זאת התחמקות להביא לינקים למאמרים באורך של הארי פוטר שהוא מביא (בדרך כלל) וזה לא ריאלי לקרוא כל מאמר שהוא מביא בשביל לענות על הטענה שלו שאיבדה מזמן את עצמה עם כל שאר הטענות במאמר.
עכשיו בקשר לסיבות שם אשמח אם תגיד לי מה לא הגיוני.
יש שם עוד הרבה משתנים שמשפיעים. הם נותנים קצבאות למובטלים למשל. חוץ מזה שאני לא בטוח בכלל שמה שאתה אומר נכון קראתי לפני איזה שנה אם לא יותר שהכניסו לשם את עניין שכר המינימום". הכוונה הייתה שאפשר לשלם לעובדים באיזה שכר שתרצה ואם לא מתאים להם הם יכולים להתפטר, לא מחוייבים בשום שכר מינימום. "
נתתי לך דוגמא למדינה שלא מחייבת בשום שכר מינימום ואנשים לא רעבים שם ללחם.
מה עוד אתה רוצה?
כדי של-wild לא יהיה קשה לקרוא, אני אצטט רק את הקטע הרלוונטי.
למה אתה לא יכול אף פעם לנסח דברים במילים שלך?כדי של-wild לא יהיה קשה לקרוא, אני אצטט רק את הקטע הרלוונטי.
לא ענית על השאלה שלי אליך. ולא נטען שזה מדד מושלם, כי אין כזה.
זה ברצינות מה שהבנת? אתה יודע אנגלית?למה אתה לא יכול אף פעם לנסח דברים במילים שלך?
בכלל לא הבנתי מה הטענה שלך, שבגלל שבדואר זה הלך אז אפשר להפוך את כל המערכת לכזאת? לא בעיה למצוא דוגמא ספציפית בתחום מסויים ולהראות שהיא עובדת. זה לא מספיק בשביל להראות ששיטה שלמה טובה יותר מאחרת.
כמובן שזה לא מדד מושלם הכוונה היאלא ענית על השאלה שלי אליך. ולא נטען שזה מדד מושלם, כי אין כזה.
אוקי, בוא תספר לי מה הבנת משם.זה ברצינות מה שהבנת? אתה יודע אנגלית?
תשתמש בגוגל טרנסלייט.אוקי, בוא תספר לי מה הבנת משם.
אתה מתחמק, תסביר לי מה הבנת משם.תשתמש בגוגל טרנסלייט.
אתה מתחמק מלקרוא את כול המאמר.אתה מתחמק, תסביר לי מה הבנת משם.
אני לא מתחמק, ואני גם לא מורה לאנגלית. אני לא הולך לתרגם לך פסקאות בשביל הזכות לשמוע את הגיגי החוכמה שלך עליהן, לא משעמם לי עד כדי כך.אתה מתחמק, תסביר לי מה הבנת משם.