הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים?

• פותח/ת השרשור Yuvi
  • פורסם בתאריך

Yuvi

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
קודם אתן לכם מידע על עצמי:
בן 17
גובה 1.85
משקל 87
מבצע סקוואט, דדליפט, בנץ וכל התרגילים הבסיסיים בטכניקה מעולה(כבר נתנו לי פה ביקורת עליה ממשתמש אחר, לפני כשנה בערך)
משקל סקוואט: 100 קילו דדליפט: 120 קילו בנץ: 90 קילו
בשלושת התרגילים מדובר ב8X3

אני כרגע לאחר התוכנית GVT, תוכנית מעולה אגב, אני כרגע בAB של התאוששות
אני רוצה להתחיל תוכנית אימונים חדשה שתתבסס על התרגילים של סקוואט,בנץ, פרס, דדליפט, מתח ומקבילים לעלייה במשקלים.
קצת איבדתי את עצמי, הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנית.

תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
שכחת לציין שלא ביצעת אותה כמו שצריך. בצע שוב 😃

ביצעתי אותה כמו שצריך... גיל 16 הייתי עם משקלים גבוהים מאוד בסיום התוכנית(יותר גבוהים מעכשיו)
הבעיה היא שבמשחק כדורגל עם חברים בשכונה, קרתה לי פציעה שנקראת "שבר תלישה" באגן. כלומר הרצועה נמתחה ותוך כדי שברה לי ותלשה חתיכה מהאגן, פציעה קשה מאוד ולא התאמנתי בגללה משהו כמו חצי שנה שלא נדבר על ההתאוששות והפחד לבצע תרגילים מורכבים...
כרגע אני התאוששתי לגמרי ואין זכר לפציעה אבל אין ספק שנחלשתי..

אני לא רופא, אבל אני אסמוך עלייך בה שאתה אומר שכרגע אתה יכול להתאמן כרגיל,למרות שזה נשמע רע.
בכל אופן, אתה אומר בעצמך - נחלשת. לא מעניין מה היה פעם, מה שמעניין הוא שכרגע המצב שלך מתאים לתוכנית SS אז קדימה - בצע אותה.

אני אומר כמו עומר לדעתי תעשה SS אין דרך אחרת להעלות משקלים הכי מהר אתה תוכל רק מ SS
אני עוד מאט חוזר לסקוואט ודדליפט כמו שצריך חוזר ל SS היא תוכנית מעולה לכוח במיוחד לסקוואט ודד..
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אני אומר כמו עומר לדעתי תעשה SS אין דרך אחרת להעלות משקלים הכי מהר אתה תוכל רק מ SS
אני עוד מאט חוזר לסקוואט ודדליפט כמו שצריך חוזר ל SS היא תוכנית מעולה לכוח במיוחד לסקוואט ודד..
בהצלחה 😃
אחלה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית