חייב כמה המלצות[קשור לאביזרים לרכב].

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
בוקר טוב לכולם.
אני מתלבט בתור אחד שהולך לנהוג עוד מעט מה לקנות לרכב,כדי למנוע אותי מסיבוכים מיותרים.
אז הנה הדילמות שלי:

מצלמת דרך:
http://www.ebay.com/itm/Original-SJ...522?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item417f2ff0da
המצלמה SJCAM4000 היא מצלמה באיכות מאוד טובה[אפשר לראות הדגמות ביוטיוב],עם איכות סרטון שמגיעה ל720 ו1080 HD חלק ויפה.
מהווה כמתחרה ראוי למצלמת הGOPRO,ביחס למחיר.
המצלמה השנייה היא:http://www.ebay.com/itm/Full-HD-108...511?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4188e185f7
זולה,מבחינת איכות לא משהוא,ראיתי סרטונים ואיכות גרועה,אך עדיין היא מצלמת.
עכשיו יש לי שאלה,מבחינת המצלמה הראשונה,אני פשוט מחבר אותה לרכב,ומשום שהמצבר מספק פה מתח,אין צורך בסוללה?
אם אתם שואלים למה אני קונה,אז התשובה היא,משום תאונת דרכים,לא חסרים היום מקרים.
תודה.

מה עם תאונת דרכים שמישהו נכנס בך שהרכב חונה? מהצד? מאחורה? מכות פח? שריטות?

מה עם תאונת דרכים שמישהו נכנס בך שהרכב חונה? מהצד? מאחורה? מכות פח? שריטות?
אי אפשר לכסות את הכל, אבל ככה לפחות חלק יהיה מצולם. אגב רעיון טוב זה לקנות 2, אחת לכוון קדימה אחת אחורה, אם יש אפשות (כסף)

אני לא מבין למה להסתבך, אתה יכול באותה במידה לקנות מעמד לטלפון וחיבור להטענה למצת ולהעמיד את הטלפון שיצלם.
אם אין לך אייפון ויש לך אפשרות להרחיב זיכרון זה בכלל יועיל לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה להסתבך, אתה יכול באותה במידה לקנות מעמד לטלפון וחיבור להטענה למצת ולהעמיד את הטלפון שיצלם.
אם אין לך אייפון ויש לך אפשרות להרחיב זיכרון זה בכלל יועיל לך.
עזוב,במצלמה של פלא אין ראיית לילה וכאלו,ואם יש אז צריך להפעיל ואין כל כך זמן בנהיגה,ולמי ששאל,אני קונה את המצלמה כדי להימנע מבעיות מיותרות בעת תאונת דרכים[חס וחלילה].

ועדיין לא רואה סיבה להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל מצלמת ״אקסטרים״ שתשתמש אותך רק לנהיגה וגם כאן רק לחזית כשמכל זוית אחרת אתה יכול להיפגע.
תשקיע את הכסף בדברים יותר חשובים לאוטו שלך.
לדוג׳ חיישני רוורס במידה ואין.
ואגב, תחסוך את הכסף, אתה לא תאמין כמה אתה תצטרך אותו (לדוג׳ דלק).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית