הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נכנס מחר למכון פעם ראשונה

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
שלום לכולם,אני מחר נכנס למכון אפשר לומר פעם ראשונה(התאמנתי לפני שנתיים וחצי,היום אני בן 19)ואין לי מושג איזה תכנית אימונים לעשות,קראתי בפורום על תכנית שנקראת ss אבל לפי מה שהבנתי חודש ראשון כדאי לעשות תכנית על כל השרירים בגוף 3 פעמים בשבוע.המטרה שלי היא חיטוב אם זה משנה.מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן כי ראיתי גם את התכנית הזאת שיותר מובנת לי אבל עליה לא המליצו-תוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע FBW

לא עושים SS בחיטוב.
מה הנתונים שלך?

משקל 68 גובה 1.74
אתה בטוח שאתה רוצה לחטב במשקל כזה על גובה כזה? אם תוריד עוד משקל אני חושב שתיראה פשוט שלד.
בכל מקרה תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
ואם תחליט בכל זאת לעלות קצת מסת שריר לפני שאתה מחטב אז תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
בשני המאמרים יש קישור לתכניות בסוף.
מה שלא תבחר, תכנית אימונים טובה זה חשוב, אבל בלי תזונה מתאימה אתה לא תגיע למטרה.

גם אני חושב שעדיף לעלות במסה ואחרי זה לחטב

למה לא? הרי בחיטוב רק התזונה אמורה להשתנות, ותוכנית האימונים אמורה להישאר אותו דבר.
יש תכניות שלא יעבדו פשוט בגרעון קלורי. SS זה לא רק רשימת תרגילים, זה גם התחזקות באופן שיביא להוספת משקל על המוט בכל אימון. בשילוב עם גירעון קלורי זה עלול פשוט לא לעבוד או במקרה יותר גרוע להביא לפציעות

יש תכניות שלא יעבדו פשוט בגרעון קלורי. SS זה לא רק רשימת תרגילים, זה גם התחזקות באופן שיביא להוספת משקל על המוט בכל אימון. בשילוב עם גירעון קלורי זה עלול פשוט לא לעבוד או במקרה יותר גרוע להביא לפציעות
אבל בחיטוב הרי לא משנה איזה תוכנית אתה עושה, אתה בכל מקרה יורד בכוח ובמשקלי העבודה.
אז מה הופך את ה-SS לכל כך מיוחד שבעצם אסור לעשות אותו בחיטוב?

אז מה הופך את ה-SS לכל כך מיוחד שבעצם אסור לעשות אותו בחיטוב?
זה:
בחיטוב הרי לא משנה איזה תוכנית אתה עושה, אתה בכל מקרה יורד בכוח ובמשקלי העבודה.
SS זה לא רק רשימת תרגילים, זה גם התחזקות באופן שיביא להוספת משקל על המוט בכל אימון.
אתה רואה כאן שני דברים הפוכים? אני כן

כן, ו...? זה עדיין לא מסביר למה אסור לעשות דווקא אותו בחיטוב
העובדה שבחיטוב קורה לך הדבר ההפוך ממה שאמור לקרות ב SS לא מסביר את העובדה למה לא כדאי לעשות SS בחיטוב (לא יודע מי אמר אסור, מישהו אוסר עליך?)

העובדה שבחיטוב קורה לך הדבר ההפוך ממה שאמור לקרות ב SS לא מסביר את העובדה למה לא כדאי לעשות SS בחיטוב
הדבר ההפוך קורה לא רק ב-SS, אלא גם בשאר תוכניות האימונים.
גם בשאר התוכניות אתה אמור לעלות במשקלי העבודה, אולם פחות מ-SS, אבל עדיין יוצר מצב שבו קורה המצב ההפוך.

הדבר ההפוך קורה לא רק ב-SS, אלא גם בשאר תוכניות האימונים.
גם בשאר התוכניות אתה אמור לעלות במשקלי העבודה, אולם פחות מ-SS, אבל עדיין יוצר מצב שבו קורה המצב ההפוך.
תראה, אם אתה מתכוון לעשות את התרגילים כמו ב SS, אז נראה לי אין בעיה עם זה (אולי בהמשך להכניס סקוואט קל פעם בשבוע כי נראה לי קשה יהיה להתאושש מסקוואט כבד 3 פעמים בשבוע), פשוט ההתקדמות לא תהיה באותו קצת כמו בפלוס קלורי מן הסתם, אם בכלל

Back
למעלה תחתית