הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש דרך להירדם גם כשלא עייפים?

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
אני לא עייף בלילות, רק בשעות של 3-4 לפנות בוקר.
ברגע שאני מרגיל את הגוף שלי לישון מאוחר אין לי איך להרגיל אותו בחזרה, וגם בימים של לימודים לא הייתי מרגיש עייפות בשעות של 10-11 בלילה, גם אם אני אקום ב6 בבוקר מת מעייפות בלילה אני אהיה ערני.
אז יש דרך להירדם גם כשלא מרגישים עייפים?

גם לי קורה המון פעמים שאני נרדם ב3-4 לפנות בוקר(אפילו גם ב6-7, במיוחד בחופשים) ומה שאני עושה בשביל לתקן את השעות שינה זה לילה אחרי לישון 3-4 שעות, להישאר ער עד הערב והולך לישון בשעה הרצויה. לא רעיון טוב במיוחד אבל תמיד עובד.

• פותח/ת השרשור
גם לי קורה המון פעמים שאני נרדם ב3-4 לפנות בוקר(אפילו גם ב6-7, במיוחד בחופשים) ומה שאני עושה בשביל לתקן את השעות שינה זה לילה אחרי לישון 3-4 שעות, להישאר ער עד הערב והולך לישון בשעה הרצויה. לא רעיון טוב במיוחד אבל תמיד עובד.
זה מה שקרה לי היום שהלכתי לישון ב3 וקמתי ב7 בבוקר, אבל נראה אם אני אהיה ערני בלילה.

זה מה שקרה לי היום שהלכתי לישון ב3 וקמתי ב7 בבוקר, אבל נראה אם אני אהיה ערני בלילה.
אז יש את תכנית ב' הפחות מומלצת שזה אומר לא לישון בלילה בכלל, לחכות לצהריים(לאזור 13:00), לישון שעתיים שנ"צ ואז בערב נרדמים בכיף.

• פותח/ת השרשור
אז יש את תכנית ב' הפחות מומלצת שזה אומר לא לישון בלילה בכלל, לחכות לצהריים(לאזור 13:00), לישון שעתיים שנ"צ ואז בערב נרדמים בכיף.
הבעיה היא שאני לא חושב שאני יכול להחזיק לילה שלם מבלי לישון

הבעיה היא שאני לא חושב שאני יכול להחזיק לילה שלם מבלי לישון
חכה עוד לא ראית את תכנית ג' הקיצונית שלי..
בכל מקרה תנסה להירדם בכוח/להיות יותר בפעולה בכל יום. מאוד מוזר שאין לך כמעט שינה. יצא לך לבדוק את זה?

• פותח/ת השרשור
חכה עוד לא ראית את תכנית ג' הקיצונית שלי..
בכל מקרה תנסה להירדם בכוח/להיות יותר בפעולה בכל יום. מאוד מוזר שאין לך כמעט שינה. יצא לך לבדוק את זה?
יש לי שינה למשל בימים של לימודים אבל זה שינה של 6 שעות אולי
הפעם היחידה שזה הסתדר היה שיצאתי לגדנ"ע, בגלל שהיינו כל היום פעילים אז הייתי עייף כבר בתשע בלילה והיה אפשר לישון, הגעתי לבית והצלחתי להירדם ב11 בלילה ואז יום שישי אחד הלכתי לישון קצת מאוחר וזה הכל נדפק עוד פעם 🫤

קום בשעה קבועה 8-9 שעות אחרי השעה שהיית רוצה להרדם, לך לישון כשאתה עייף טיפה ונסה לא להיות מול מסך\ בתאורה חזקה. אחרי כמה ימים אתה תתחיל להיות עייף מוקדם יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית