עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חכם להמליץ לילד בן 16 סמים אופיאטיםאוקסיקונטין או אוקסיקודון. אלא אם אבא שלך רופא..
טלוויזיה מעייפת אותי רק לפעמים, לפעמים היא בכלל מעירה אותי מאשר מרדימה.תחשיך את החדר ותראה טלויזיה על ווליום חלש מאוד או שאם אין לך טלויזיה בחדר תראה סרטונים/סרטים בפלאפון
כשאני לא עייף ואני צריך לישון אני רואה טלויזיה 20 דקות וזה עוזר ליטלוויזיה מעייפת אותי רק לפעמים, לפעמים היא בכלל מעירה אותי מאשר מרדימה.
ובכלל אומרים ששעה לפני שינה צריך להימנע ממסכים ומדברים מאירים
עובדה שאני קם עירני ומרוכז לביהסחוץ מיזה שטלוויזיה אותי אישית מעירה ולא מרדימה עשו מחקרים ומצאו אם אתה הולך לישון עם טלוויזיה דלוקה או בכללי דברים דלוקים לידך מסכים למיניהם,נמצא כי אותם אנשים יעברו שינה יחסית רעה ופחות טובה .
מה שיתבטא בריכוז שלהם עירנות וכו'.
כי זה המצב הנוכחי שלך וככה נראה לך המצב האופטימלי.כשאני לא עייף ואני צריך לישון אני רואה טלויזיה 20 דקות וזה עוזר לי
עובדה שאני קם עירני ומרוכז לביהס
יש לי ימים שאני הולך לישון בלי טלויזיה ואני מתעורר אותו הדברכי זה המצב הנוכחי שלך וככה נראה לך המצב האופטימלי.
אבל תנסה פעם אחת לא לעשות ככה תרגיש בהבדל. בתור אחד שהיה נרדם ככה פעם אני באמת הרגשתי בהבדל כשהפסקתי.
ציטוט מויקיפדיה:יש לי בעיות שינה רציניות ומלטונין שינה לי את החיים
אני בן 78.ציטוט מויקיפדיה:
״מלטונין מוגדר בישראל כתרופת מרשם המאושרת לשיווק בצורה אחת - מלטונין בשחרור ממושך (סירקדין) המיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה״
חחחחחח
כתוב שם שזה גם לטיפול באוטיזם ובשעון ביולוגי.ציטוט מויקיפדיה:
״מלטונין מוגדר בישראל כתרופת מרשם המאושרת לשיווק בצורה אחת - מלטונין בשחרור ממושך (סירקדין) המיועדת עבור מטופלים בגילאי 55 ומעלה הסובלים מנדודי שינה״
חחחחחח
קראתי רק את ההתחלהכתוב שם שזה גם לטיפול באוטיזם ובשעון ביולוגי.
זה לא משהו כזה מיוחד.
אין לזה תופעות לוואי אתה פשוט לוקח את זה לפני שאתה הולך לישון?(ספר קצת)יש לי בעיות שינה רציניות ומלטונין שינה לי את החיים
כן, חצי שעה-שעה לפני, אין שום תופעות לוואי. בישראל צריך מרשם, אני מביא מארה''ב.אין לזה תופעות לוואי אתה פשוט לוקח את זה לפני שאתה הולך לישון?(ספר קצת)
לקיחת מלטונין לא פוגע בייצור העצמי של המלטונין בגוף?כן, חצי שעה-שעה לפני, אין שום תופעות לוואי. בישראל צריך מרשם, אני מביא מארה''ב.
יש לי מרשם למלטונין, 10 מ"ג נדמה לי ועליי זה בכלל לא משפיע, בכל הפעמים שלקחתי ישנתי אפילו פחות שעות, היו יותר נדודי שינה והשינה הרגישה חלשה יותר בכללי.
אבל אולי אני סתם פריק. אם מלטונין אז הייתי מנסה משהו בשחרור מושהה.
כן, אתה צריך לעשות PCT בסוףלקיחת מלטונין לא פוגע בייצור העצמי של המלטונין בגוף?